- 21 Temmuz 2018
- 6.956
- 20.741
-
- Konu Sahibi pamuksuzseker
Hala çok memnunum iyiki almışımYorumunuz hala gecerli mi electrolux icin bende dyson yada philips almaya diye gittim hafta sonu fakat electroluxu önerdiler kafam karıştı almadan çıktım
Teşekkür ederim Cevabınız icinHala çok memnunum iyiki almışımhatta daha bugun sabah eşimle yine yatağı süpürdük çıkan toza inanamadık, iyiki bunu almisiz diye konusu geçti 1 yıl oldu çekim gücünde asla azalma olmadı
Media markt a gittiğimde bana da electrolux u önerdiler. Hala memnun musunuz? :)Hala çok memnunum iyiki almışımhatta daha bugun sabah eşimle yine yatağı süpürdük çıkan toza inanamadık, iyiki bunu almisiz diye konusu geçti 1 yıl oldu çekim gücünde asla azalma olmadı
Hala çok memnunumMedia markt a gittiğimde bana da electrolux u önerdiler. Hala memnun musunuz? :)
Teşekkür ederimHala çok memnunumfiltreleri temizleyip kullandığınız sürece hiçbir sıkıntısı olmuyor, süpürürken hala halıyı kaldırıyor. Yeni modelleri cikmistir mutlaka ama onlari görmedim. Benimkinden çok çok memnunum
Hangi modeli kullanıyorsunuz?Hala çok memnunumfiltreleri temizleyip kullandığınız sürece hiçbir sıkıntısı olmuyor, süpürürken hala halıyı kaldırıyor. Yeni modelleri cikmistir mutlaka ama onlari görmedim. Benimkinden çok çok memnunum