- 10 Eylül 2018
- 792
- 2.058
-
- Konu Sahibi pamuksuzseker
Hangi model kullanıyorsunuz?Dyson
Kullaniyorum memnunum ama miele daha iyi diyolar
10 yilHangi model kullanıyorsunuz?
Anladım teşekkür ederim10 yil
Once almistim.. modelini hic bilmiyorum..
Big Ball Animal pro 2 var bende. Tavsiye etmem. Aynı nedenlerle almıştım ama çekim gücü kısa sürede ilki gibi asla olmadı. Servise götürdüm kaç kere, bana en sonunda belki içine kedi kumu çektiniz, bu bozar dediler. İnanamadım. Kedi tuvaletine sokmadımm sonuçta ama halının üstüne kedimin getirdiği taneleri de çeksin bir zahmet. Kedili köpekli evler için diye pazarlamasınlar o zaman ki bu nedenle olduğunu sanmıyorum. Pirinç tanesini bile almaktan aciz. Aynı zamanda çok hantal, toz hazinesini takarken hep sorun çıkardı, tak diye yerleşmiyor yani, ona da bazı modellerimizde bu sorun var dediler. Şaka gibi. Bu arada distribütör şirkette değişti artık markanın kendisi ilgileniyor belirteyim.kendileri daha iyi ilgileniyorlar tabi ama yine d e memnun kalmadım. Dyson alınacaksa sadece şarjlı süpürgeye evet derim, pratiklik ve çekim gücü açısından. Onda da yine köpek tüyünü tıkadığı, sürekli hazneyi açmak zorunda kaldıklarını söyleyen insanlara denk geldim. Miele hiç kullanmadım ama klasik süpürgelerinin bile şöhretini duydum. Sadece söylediğiniz animal pro almayın diyebilirim, kısa keseyim.Arkadaşlar kediniz varsa bilirsiniz tüy derdini. Orda burda her yerde tüy. Bıktım.
Çok iyi bir süpürge almak istiyorum. Kafama koydum.
Şimdi gelelim asıl soruya. Dyson big ball animal mi yoksa Miele Cat&dog mu?
Dyson hem isminin yaptığı ünle hem tasarımıyla beni kendine çekmişti ama sonra bazı parçaları, kırıntıları iyi çekmediğini, çektiğinde de bir yerlere sıkıştığı için servise göndermek gerektiğiyle ilgili yorumlar gördüm. Böyle sorunlar yaşayan var mı? Ve kullanışı nasıl yorucu mu?
Miele de iyi bir marka alanlar memnun ama bilemedim özellikle ikisini de kullanan varsa lütfen karşılaştırma yapsın. Fiyat olarak Dyson ile aynı toz torbasız olanlar. Ben şu an miele'ye daha yakın gibiyim.
Tam karar vermek üzereyken bir anda acaba şarjlı süpürge mi alsam diyip başa dönüyorum kafam çok karışıklütfen yardım edin. Şu an bekar evimde yaşıyorum sıradan bir dikey süpürgem var tüyleri çekmiyor. Bu alacağımı uzun yıllar kullanmak istiyorum çeyizlik gibi düşünün. Ve tekrar aynı bütçeyi ayiramayabilirim şimdi kaliteli bir kablolu süpürge alayım, ilerde de sıradan bir robot ya da şarjlı alırım diye düşündüm. Yoksa bu bütçemi iyi bir şarjlı süpürge için mi ayirmaliyim?
Teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu. Kedi kumunu bile çdkemeyeceksem niye alayım ki o süpürgeyi?Big Ball Animal pro 2 var bende. Tavsiye etmem. Aynı nedenlerle almıştım ama çekim gücü kısa sürede ilki gibi asla olmadı. Servise götürdüm kaç kere, bana en sonunda belki içine kedi kumu çektiniz, bu bozar dediler. İnanamadım. Kedi tuvaletine sokmadımm sonuçta ama halının üstüne kedimin getirdiği taneleri de çeksin bir zahmet. Kedili köpekli evler için diye pazarlamasınlar o zaman ki bu nedenle olduğunu sanmıyorum. Pirinç tanesini bile almaktan aciz. Aynı zamanda çok hantal, toz hazinesini takarken hep sorun çıkardı, tak diye yerleşmiyor yani, ona da bazı modellerimizde bu sorun var dediler. Şaka gibi. Bu arada distribütör şirkette değişti artık markanın kendisi ilgileniyor belirteyim.kendileri daha iyi ilgileniyorlar tabi ama yine d e memnun kalmadım. Dyson alınacaksa sadece şarjlı süpürgeye evet derim, pratiklik ve çekim gücü açısından. Onda da yine köpek tüyünü tıkadığı, sürekli hazneyi açmak zorunda kaldıklarını söyleyen insanlara denk geldim. Miele hiç kullanmadım ama klasik süpürgelerinin bile şöhretini duydum. Sadece söylediğiniz animal pro almayın diyebilirim, kısa keseyim.
dyson animal big ball var ben de yaklasik 4 yildir kullaniyoruz, super memnun degilim simdiki aklim olsa daha ucuz bisey alirdim
Tüyleri yeterince iyi çeken robot süpürge tavsiyeniz varsa alırımRobot süpürge, kedinin cinsine uygun bir tarakla düzenli tarama ve kaliteli mama tabi ki aşılarını da ihmal etmeyeceksiniz tüy döker ama bu şekilde her yerden tüy toplamazsınız , kedi sahibi biri olarak tavsiyem bu size.
Rica ederim. Aynen ben de böyle dedim.yüzüme baktılar sadece. O kadar para vermezdim.Teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu. Kedi kumunu bile çdkemeyeceksem niye alayım ki o süpürgeyi?
Peki sizin de kediniz varmış sizce önceliğim iyi bir şarjlı süpürge mi olmalı yoksa kablolu mu?
Anladım çok teşekkür ederim bunu düşüneceğimRica ederim. Aynen ben de böyle dedim.yüzüme baktılar sadece. O kadar para vermezdim.
Şöyle söyleyeyim ben kedim olsun olmasın şarjlı süpürgeden yanayım artk. Dyson hantallığıyla bezdirdi beni. En son model olmasa bile 100 120 metrekare evi bir kerede temizliyor şarjlı modeller, ama çoğu zaman zaten evi tümden süpürmüyorım bile. Ayrıca kedi kumu, tüyü, ya da çocukların döküp saçtığı bir bölgeyi anında temizlemek için koca süpürgeyi çıkarmak zorunda kalmak istemem. Marka size kalmış tabi miele de iyi bir marka. Dyson güzel pr yaptı sadece. Toz haznesi yukarıda olan bir süpürge, toz alma başlığı da olduktan sonra gayet güzel olur. Her iki süpürgeye sahip olup da büyük olanı aylarca açmayan insanlar var. Artık pratiklik herşeyden önce geliyor ki çekim gücü olarak denk olanlar var. Şarjını en son güçte kullanmayın diyorlar dyson için sadece.
Dyson ve mielenin sadece namını duydum kullanmadımTüyleri yeterince iyi çeken robot süpürge tavsiyeniz varsa alırım