• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylü dertli bir insancık

Lazer de gittiğiniz yere göre değişir. Dünyanın parasını verdim tüm tüylerim geri geldi. Makine ile alabilirsiniz yada sarartın.

Lazer hic ise yaramadı. Zaten yaparken garanti edemeyiz sarı tüylerin biteceğini demişlerdi. Benim sırtımda yok,sarışınım kollarımda var ince ve kısa birde bacaklarımın üst kısmında haliyle işe yaramadı. Hatta eşimde sarışın,onunda ensesinde sürekli traş edilen sertleşmiş kısımlar için gittik 10 seans yaptırdık,temiz görünsün sürekli uğraşmasın diye,onda bile işe yaramadı lazer.
Ben birşey yapmıyorum,bir ara kremle sarartıyordum kolumdakileri,artık dokunmuyorum,yazın zaten havuz vs derken sararıyor.
Sarı tüyler için özel lazer varmış. Iğnelide ışe yarıyor qaliba. Ama zaten kötü görüntü olmuyor sarışın olunca. Uğraşmaya değmez:KK39:

Lazer de gittiğiniz yere göre değişir. Dünyanın parasını verdim tüm tüylerim geri geldi. Makine ile alabilirsiniz yada sarartın.
Yok makinaya töbeliyim)) Kol tüylerimi sert çıkardı. Inceleri mahf eder. Ne kadarvzaman sonra geri geldi lazer sonrası?

Vücut tüyüne lazer olmaz kalınlaşır ve daha beter olur
Bence ağdayla al
Ben kollarımı alıyorum
Yüzümüde alıyorum çok yok ama kıldan nefret ederim bacak vs lazerle yok ettim
Kaymak gibi mis oldu

Vücut tüyüne lazer olmaz kalınlaşır ve daha beter olur
Bence ağdayla al
Ben kollarımı alıyorum
Yüzümüde alıyorum çok yok ama kıldan nefret ederim bacak vs lazerle yok ettim
Kaymak gibi mis oldu
Ağda sonrası sert çıkmaz mı? Epilatör kalın çıkardı mesela, sevmedim. Lazerden sonra çıkan incelere kıyasla çok kötüydü.

Yok makinaya töbeliyim)) Kol tüylerimi sert çıkardı. Inceleri mahf eder. Ne kadarvzaman sonra geri geldi lazer sonrası?
Canım 3 ay sonra bi baktım tekrar bitti dediğim yerlerden çıkıyor meğer bizimki ütü görevi görmüş zaten bitirmemiş. O yüzden yaptracak olursan da müşterilerle iletişime geçip güvenilir bir yerde yaptırın benim gibi paranız çöp olmasın

Canım 3 ay sonra bi baktım tekrar bitti dediğim yerlerden çıkıyor meğer bizimki ütü görevi görmüş zaten bitirmemiş. O yüzden yaptracak olursan da müşterilerle iletişime geçip güvenilir bir yerde yaptırın benim gibi paranız çöp olmasın
Başladım bende şu an için güzel giduyor. Bi taraftanda bitsin istiyor insan. Onunda qarantisi yok

'siz turk kızlarının hep burasında tüy mü olur?' diyen Slav ırkı, tüysüz bir sevgilin var mı?
Eğer yoksa benden iyi durumdasin:halay:
Valla ben 8 seans lazerle gittim, sırt ve göbek-gogus arası için. Sarışın da değilim. Ama yine de kurtulamadım, acı çektiğimle kaldım.
Ne yapicam ben de bilmiyorum, bu kadar insan kullanıyorsa sarartmayi deneyim dicem ama deniz mevsiminde çok güzel bronzlasiyorum. Bronz tene sarı kıl, sakil durmaz inşallah :KK14:

'siz turk kızlarının hep burasında tüy mü olur?' diyen Slav ırkı, tüysüz bir sevgilin var mı?
Valla ben 8 seans lazerle gittim, sırt ve göbek-gogus arası için. Sarışın da değilim. Ama yine de kurtulamadım, acı çektiğimle kaldım.
Ne yapicam ben de bilmiyorum, bu kadar insan kullanıyorsa sarartmayi deneyim dicem ama deniz mevsiminde çok güzel bronzlasiyorum. Bronz tene sarı kıl, sakil durmaz inşallah :KK14:
Duruyo maalesef.. valla baya esmer biri sarartms yapmis gordum.. o ne cakma sarisinlik :))

Fark olmadı lazerden sonra?
Kaymak gibi olsun demiyorum. Ama keşke azalta bilseydim. İnceleciğini bilsem ağda bile yapardım. Ama nasıl uzayacağını kestiremiyor insan.

Fark olmadı lazerden sonra?
Kaymak gibi olsun demiyorum. Ama keşke azalta bilseydim. İnceleciğini bilsem ağda bile yapardım. Ama nasıl uzayacağını kestiremiyor insan.
Nayn, gram fark etmedi.
Koltukaltim bitti gibi mesela. Beş tüy var onu da görünce jiletliyorum bitiyor. Ama sırtım göğüs bölgem vs...kesinlikle çöpe atılan para+ boşa çekilen aci

Nayn, gram fark etmedi.
Koltukaltim bitti gibi mesela. Beş tüy var onu da görünce jiletliyorum bitiyor. Ama sırtım göğüs bölgem vs...kesinlikle çöpe atılan para+ boşa çekilen aci
Yazık olmuş o zaman. Dokunmuyor musunuz o bölgelere? Sırta göğüs bölgesine

Back