ne ile sarartıyorsunuz?sarartıyorum ara ara. onun dışında takmamaya çalışıyorum. yapacak bişey yok.
siz neyle sarartıyorsunuz?Sarartin derim. Vucut tuyu ince oluyor zaten cok belli olmuyor.
ne ile sarartıyorsunuz?
ne ile sarartıyorsunuz?
Sarı değiller aslında. Ama ince oldukları için lazer ķöklerini besler, arttırır dedi uzman.Ya takmayacaksınız ya lazere gideceksiniz . Ama lazer de tüyler sarı pek işe yaramaz herhalde
Ağda arttırdı mı? Bir de ne kadar sürüyor uzaması?Keski bendede sari olsaydi.bende tuyler cok sert ve kalin. Agda ve lazere gidiyorum cok yoruldum bu tuylerden
Peki tüyleri sarartınca artma oluyor mu?sarartıyorum ara ara. onun dışında takmamaya çalışıyorum. yapacak bişey yok.
Peki tüyleri sarartınca artma oluyor mu?
Lazer azdırdı mı, yoksa hiç mi işe yaramadı? Bir şey payıyor musunuz şimdi?Sarı tüylerde lazer işe yaramiyor tecrübe ile sabit. Ya aldıracaksınız yada sarartacaksınız.
O zaman sarartıcı kremler var canım onu deneyebilrisinSarı değiller aslında. Ama ince oldukları için lazer ķöklerini besler, arttırır dedi uzman.
Lazer hic ise yaramadı. Zaten yaparken garanti edemeyiz sarı tüylerin biteceğini demişlerdi. Benim sırtımda yok,sarışınım kollarımda var ince ve kısa birde bacaklarımın üst kısmında haliyle işe yaramadı. Hatta eşimde sarışın,onunda ensesinde sürekli traş edilen sertleşmiş kısımlar için gittik 10 seans yaptırdık,temiz görünsün sürekli uğraşmasın diye,onda bile işe yaramadı lazer.Lazer azdırdı mı, yoksa hiç mi işe yaramadı? Bir şey payıyor musunuz şimdi?
ayy marka yazar mısınız, bir de Türkiye'de değilim umarım bulabilirim.Krem
Yazin guneslenince gunese cikinca sarariyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?