16 yaşındayım aynı dert bendede var. doktora gtiim hormon testi yaptırmın hiç bişey çıkmadı. öyle bekliyorum bende. hürrem hamam otu yağı duydum 6 seansada bitiyor deniliyor ama bilmiyorum. annemde pek yanaşmyıor. :/Merhaba Kızlar ,
Canıma TAK etti artık tam anlamıyla.. 14-15 yaşlarında aşırı tüylenmeye başlamıştım.. Göbeğim , göğüs aram , göğüs uçlarım , sırtım vücudumun her yerinde siyah tüyler oluşmaya başlamıştı.. Anneme defalarca söyledim ama Hormon kullanılır vs diye sağolsun doktora götürmeye yanaşmamıştı.. Bugün bir bluz beğendim.. Yakası biraz açıktı ve doğal olarak benim göğüs aramdaki tüyler gözükünce almaktan vazgeçtim ve kendimden tiksindim.. Ne olmuştu bana böyle ? İnsandan çok maymunu andırdığımı farkettim.. Kalbim o kadar acıyor ki.. İnsanların fotoğraflarına bakıyorum rahat rahat giyiniyorlar.. Koltuk altımda , genital bölgede , bacak bölgesinde olan tüylere lafım yokOnları almak sorun değil ama diğer yerler kızlar benim kalbimi çok acıtıyor.. Lazer kesin çözüm değilmiş .. İğneli epilasyon yaptırsam desem bu kadar tüy e yapılır mı ki iğneli epilasyon :'( Kaç yaşına geldim.. O kadar bıktım ki... Kendimi sevmiyorum.. Genlerimden nefret ediyorum... Benim gibi olup da tüylerinden tamamen kurtulan var mı hangi yöntemi kullandı ? Lütfen yardımcı olun ?
Bu arada doktora gittim görüştüm.. Varolan tüyleri yok edemeyeceğini sadece ilaç yazarak yeni tüylerin oluşumunu engelleyebileceğini söyledi.. İlacı kullanmaya başladım.. Kızlar lütfen yardımİğneli Kesin çözüm mü ? Tüm vücuduma uygulayabilir miyim ?
16 yaşındayım aynı dert bendede var. doktora gtiim hormon testi yaptırmın hiç bişey çıkmadı. öyle bekliyorum bende. hürrem hamam otu yağı duydum 6 seansada bitiyor deniliyor ama bilmiyorum. annemde pek yanaşmyıor. :/
bende aynı dertten şikayetçiyim benimde yanaklarım da filan var off off çok zor ya moralim bozuluyor o siyah tüyleri gördükçe
16 yaşındayım aynı dert bendede var. doktora gtiim hormon testi yaptırmın hiç bişey çıkmadı. öyle bekliyorum bende. hürrem hamam otu yağı duydum 6 seansada bitiyor deniliyor ama bilmiyorum. annemde pek yanaşmyıor. :/
bende aynı dertten şikayetçiyim benimde yanaklarım da filan var off off çok zor ya moralim bozuluyor o siyah tüyleri gördükçe
Arkadaşlar size sölüyorum diode ütüleme epilasyon olan bir yere gidin ve anlaşma yapın etkili çözüm
Canım bende aynı sorunları yaşıyorum.Test yaptırdım çok şükür bir bozukluk çıkmadı. Senin söylediğin bölgeler benimde sorunlu. Bende insanların her istediklerini giydiklerini görünce çok üzülüyorum. Bi ara evden çıkmaz olmuştum. İnsanın psikolojisi çok etkileniyor. Ama inan taktıkça daha kötüye gidiyor insanın ruh hali. Benim yaşım küçük lazere başlamak istemiyor ailem. Özellikle yüzümdekilere çok takılıyorum. Çok şükür şu son zamanlarda kendime geldim ruh halim daha iyiSana bir çözüm önerisi sunamam çünkü yaşım daha küçük çokta bi bilgim yok açıkcası lazerle ilgili falan. Sadece seninle aynı dertte olan kişilerin olduğunu bil ve biraz rahatla istedim. Beraber aşacağız bu sorunları
Öptüümm
Ya acaba yuzdeki tuyleri sarartsak nolurr
dolunay epilasyonuna uyarak hem cansızlaştırıp azaltacaksınız hemde ileride tüyleriniz tamamen bitmiş olacaklink vermek yasak, istenmeyen tüyler başlığına gelip dolunay epilasyonu konusunu bulabilirsiniz sizlerde aramıza katılın, hep beraber hem dertleşelim hem kurtulalım.
ya canım tamam tarihlere uyalım da başta ben neyle alacağıma karar vermiş değilim
kökünden alan bir yöntem olsun yeter canım , geri kalan tercih senin, ister ağda ile ister ip ile ister makine ile
dolunay epilasyonuna uyarak hem cansızlaştırıp azaltacaksınız hemde ileride tüyleriniz tamamen bitmiş olacaklink vermek yasak, istenmeyen tüyler başlığına gelip dolunay epilasyonu konusunu bulabilirsiniz sizlerde aramıza katılın, hep beraber hem dertleşelim hem kurtulalım.
canım öncelikle hormon testi yaptır eğer yaptırmadıysan eğer tedavi olmadan epilasyona gidersen tekrar çıkar tüyler..
bende polikistik over var o yüzden göbeğimde tüyler var senin de dediğn gibi..söylediklerine göre sanki sende var pcos belirtileri mevcut umarm yoktur da..
ben limon tuz karışımı uyguladım iki kür şeklinde sonuç inanılmaz tüyler tamamen azaldı sanki o göbek bu göbek değil
sende deneyebilirsin bu forumda gördüm bende uyguladım..
bu arada bende epilasyona gittim sonuç paralarım sokağa gitti..
senin böyle bir sorunun var mı varsa ne kullanıyorsun canım
sanırım site içinde başlıkları link vermek yasak değil sonuçta bu siteden..
aradım bulamadım da istenmeyen tüyler başlığını.
.merak da ediyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?