• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerle Geçen Bir Ömür..

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
Merhaba Kızlar ,
Canıma TAK etti artık tam anlamıyla.. 14-15 yaşlarında aşırı tüylenmeye başlamıştım.. Göbeğim , göğüs aram , göğüs uçlarım , sırtım vücudumun her yerinde siyah tüyler oluşmaya başlamıştı.. Anneme defalarca söyledim ama Hormon kullanılır vs diye sağolsun doktora götürmeye yanaşmamıştı.. Bugün bir bluz beğendim.. Yakası biraz açıktı ve doğal olarak benim göğüs aramdaki tüyler gözükünce almaktan vazgeçtim ve kendimden tiksindim.. Ne olmuştu bana böyle ? İnsandan çok maymunu andırdığımı farkettim.. Kalbim o kadar acıyor ki.. İnsanların fotoğraflarına bakıyorum rahat rahat giyiniyorlar.. Koltuk altımda , genital bölgede , bacak bölgesinde olan tüylere lafım yok :( Onları almak sorun değil ama diğer yerler kızlar benim kalbimi çok acıtıyor.. Lazer kesin çözüm değilmiş .. İğneli epilasyon yaptırsam desem bu kadar tüy e yapılır mı ki iğneli epilasyon :'( Kaç yaşına geldim.. O kadar bıktım ki... Kendimi sevmiyorum.. Genlerimden nefret ediyorum... Benim gibi olup da tüylerinden tamamen kurtulan var mı hangi yöntemi kullandı ? Lütfen yardımcı olun ?

Bu arada doktora gittim görüştüm.. Varolan tüyleri yok edemeyeceğini sadece ilaç yazarak yeni tüylerin oluşumunu engelleyebileceğini söyledi.. İlacı kullanmaya başladım.. Kızlar lütfen yardım :( İğneli Kesin çözüm mü ? Tüm vücuduma uygulayabilir miyim ? :(

Merhaba Kızlar ,
Canıma TAK etti artık tam anlamıyla.. 14-15 yaşlarında aşırı tüylenmeye başlamıştım.. Göbeğim , göğüs aram , göğüs uçlarım , sırtım vücudumun her yerinde siyah tüyler oluşmaya başlamıştı.. Anneme defalarca söyledim ama Hormon kullanılır vs diye sağolsun doktora götürmeye yanaşmamıştı.. Bugün bir bluz beğendim.. Yakası biraz açıktı ve doğal olarak benim göğüs aramdaki tüyler gözükünce almaktan vazgeçtim ve kendimden tiksindim.. Ne olmuştu bana böyle ? İnsandan çok maymunu andırdığımı farkettim.. Kalbim o kadar acıyor ki.. İnsanların fotoğraflarına bakıyorum rahat rahat giyiniyorlar.. Koltuk altımda , genital bölgede , bacak bölgesinde olan tüylere lafım yok :( Onları almak sorun değil ama diğer yerler kızlar benim kalbimi çok acıtıyor.. Lazer kesin çözüm değilmiş .. İğneli epilasyon yaptırsam desem bu kadar tüy e yapılır mı ki iğneli epilasyon :'( Kaç yaşına geldim.. O kadar bıktım ki... Kendimi sevmiyorum.. Genlerimden nefret ediyorum... Benim gibi olup da tüylerinden tamamen kurtulan var mı hangi yöntemi kullandı ? Lütfen yardımcı olun ?

Bu arada doktora gittim görüştüm.. Varolan tüyleri yok edemeyeceğini sadece ilaç yazarak yeni tüylerin oluşumunu engelleyebileceğini söyledi.. İlacı kullanmaya başladım.. Kızlar lütfen yardım :( İğneli Kesin çözüm mü ? Tüm vücuduma uygulayabilir miyim ? :(
16 yaşındayım aynı dert bendede var. doktora gtiim hormon testi yaptırmın hiç bişey çıkmadı. öyle bekliyorum bende. hürrem hamam otu yağı duydum 6 seansada bitiyor deniliyor ama bilmiyorum. annemde pek yanaşmyıor. :/

16 yaşındayım aynı dert bendede var. doktora gtiim hormon testi yaptırmın hiç bişey çıkmadı. öyle bekliyorum bende. hürrem hamam otu yağı duydum 6 seansada bitiyor deniliyor ama bilmiyorum. annemde pek yanaşmyıor. :/

bence epilasyonu dene ben yaptırdım gayet etkili

bende aynı dertten şikayetçiyim benimde yanaklarım da filan var off off çok zor ya moralim bozuluyor o siyah tüyleri gördükçe

Canım bende aynı sorunları yaşıyorum.Test yaptırdım çok şükür bir bozukluk çıkmadı. Senin söylediğin bölgeler benimde sorunlu. Bende insanların her istediklerini giydiklerini görünce çok üzülüyorum. Bi ara evden çıkmaz olmuştum. İnsanın psikolojisi çok etkileniyor. Ama inan taktıkça daha kötüye gidiyor insanın ruh hali. Benim yaşım küçük lazere başlamak istemiyor ailem. Özellikle yüzümdekilere çok takılıyorum. Çok şükür şu son zamanlarda kendime geldim ruh halim daha iyi :1: Sana bir çözüm önerisi sunamam çünkü yaşım daha küçük çokta bi bilgim yok açıkcası lazerle ilgili falan. Sadece seninle aynı dertte olan kişilerin olduğunu bil ve biraz rahatla istedim. Beraber aşacağız bu sorunları

Öptüümm:16:

Hürrem hamam otu yağının da hep sahteleri çıktı canım :5: Hangisi gerçek ayırt etmek zor .. Bir mucize gerçekleşsin artık , tüylerimizi yok edecek bir icat bulunsunn :14:

bende aynı dertten şikayetçiyim benimde yanaklarım da filan var off off çok zor ya moralim bozuluyor o siyah tüyleri gördükçe

Aynen.. Almak çözüm değil 2 haftaya kalmadan çıkıyorlar :14: Yanağıma sağdan veya soldan bakınca o tüyleri görmek kadar iğrenç bir şey yok..

Arkadaşlar size sölüyorum diode ütüleme epilasyon olan bir yere gidin ve anlaşma yapın etkili çözüm

Canım sen yaptırdın mı ? Ütüleme epilasyon nasıl bir şey ? Bir de nerede yaptırdın özel mesajla bana söyleyebilir misin ? Bu tüyleri kim bitiriyorsa o şehire gitmeye razıyım yeter ki bitsin bu çile..

Canım bende aynı sorunları yaşıyorum.Test yaptırdım çok şükür bir bozukluk çıkmadı. Senin söylediğin bölgeler benimde sorunlu. Bende insanların her istediklerini giydiklerini görünce çok üzülüyorum. Bi ara evden çıkmaz olmuştum. İnsanın psikolojisi çok etkileniyor. Ama inan taktıkça daha kötüye gidiyor insanın ruh hali. Benim yaşım küçük lazere başlamak istemiyor ailem. Özellikle yüzümdekilere çok takılıyorum. Çok şükür şu son zamanlarda kendime geldim ruh halim daha iyi :1: Sana bir çözüm önerisi sunamam çünkü yaşım daha küçük çokta bi bilgim yok açıkcası lazerle ilgili falan. Sadece seninle aynı dertte olan kişilerin olduğunu bil ve biraz rahatla istedim. Beraber aşacağız bu sorunları

Öptüümm:16:

Bu mesajın beni ne kadar yüreklendirdi anlatamam , destek olduğun için çok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimiz aşacağız.. Dediğin gibi taktıkça insan daha kötüye gidiyor ama takmalıyım artık kafaya , takıp bitirmeliyim bu tüy mevzusunu.. Teknoloji her gün o kadar gelişiyor.. Şu tüyler için de çok net ve kalıcı bir şey üretemediler bir türlü.. Neyse umarım bir mucize gerçekleşir.. Ve sabah uyandığımızda hepimiz sıfır tüy oluruz :52: Bende çok öpüyorum canım benim :16:

oof oof canım aynı dert bende de var tamı tamına hemde.göbekte,göğüs ucunda ve arasında,yüzde :( zaten en çok bu yüz bölgesine takıyorum kafayı.ağdayla aldırmıştım kuaföre ve arkadaşıma uyup uymaz olaydım!! yüzümde hem bir ton leke hem de sivilce oldu! ve sanki daha bir kalınlaştılar ya da bana öyle geliyo bilmiyorum.ağdayla aldırmak çözüm değil kızlar benim gibi uğraşır durursunuz sonra!eğer aldıracaksanız da tüm yüzü yaptırmayın ve öncesinde yüzünüzü temizleyin kolonyayla falan.

bu tüy illeti yüzünden saçlarımı bile istediğim gibi toplayamıyorum azıcıkta olsa kapansın diye hep perçem falan bırakıyorum saçlar hep yüz önünde,biri yüzümü inceledi mi hemen kafamı çeviyorum falan.kısacası çok zor ve kesin bir çözümü de yok gibi.yani ben daha kesin çözüme ulaşmış birini görmedim.en etkili çözüm iğneli epilasyon sanırım ama onda da iz kalma ihtimali var.tüy dökücülere falan hiç inanmıyorum hatta daha beter bile yapabilir belki bitkisel kürlerin yardımı dokunabilir.kısacası bunla yaşamaya alışmak zorundayız canım yapcak bir şey yok malesef.

dolunay epilasyonuna uyarak hem cansızlaştırıp azaltacaksınız hemde ileride tüyleriniz tamamen bitmiş olacak :34: link vermek yasak, istenmeyen tüyler başlığına gelip dolunay epilasyonu konusunu bulabilirsiniz :34: sizlerde aramıza katılın, hep beraber hem dertleşelim hem kurtulalım.

dolunay epilasyonuna uyarak hem cansızlaştırıp azaltacaksınız hemde ileride tüyleriniz tamamen bitmiş olacak :34: link vermek yasak, istenmeyen tüyler başlığına gelip dolunay epilasyonu konusunu bulabilirsiniz :34: sizlerde aramıza katılın, hep beraber hem dertleşelim hem kurtulalım.

ya canım tamam tarihlere uyalım da başta ben neyle alacağıma karar vermiş değilim :(

canım öncelikle hormon testi yaptır eğer yaptırmadıysan eğer tedavi olmadan epilasyona gidersen tekrar çıkar tüyler..
bende polikistik over var o yüzden göbeğimde tüyler var senin de dediğn gibi..söylediklerine göre sanki sende var pcos belirtileri mevcut umarm yoktur da..
ben limon tuz karışımı uyguladım iki kür şeklinde sonuç inanılmaz tüyler tamamen azaldı sanki o göbek bu göbek değil :nazar:
sende deneyebilirsin bu forumda gördüm bende uyguladım..
bu arada bende epilasyona gittim sonuç paralarım sokağa gitti..

sanırım site içinde başlıkları link vermek yasak değil sonuçta bu siteden..
aradım bulamadım da istenmeyen tüyler başlığını.
.merak da ediyorum :26:

Epilasyonu denedim.. Ama sorun şu ki , epilasyon tarihlerinden birine uymam gerek.. Ama tüylerim o kadar beklemiyor uzamak için maalesef.. Kökten almama rağmen 5. günde ortaya çıktıkları için uyamıyorum dolunaya :( Uzatamıyorum sonuçta :(

canım öncelikle hormon testi yaptır eğer yaptırmadıysan eğer tedavi olmadan epilasyona gidersen tekrar çıkar tüyler..
bende polikistik over var o yüzden göbeğimde tüyler var senin de dediğn gibi..söylediklerine göre sanki sende var pcos belirtileri mevcut umarm yoktur da..
ben limon tuz karışımı uyguladım iki kür şeklinde sonuç inanılmaz tüyler tamamen azaldı sanki o göbek bu göbek değil :nazar:
sende deneyebilirsin bu forumda gördüm bende uyguladım..
bu arada bende epilasyona gittim sonuç paralarım sokağa gitti..

Hangi epilasyona gittin canım ? :( Epilasyon tek umudumdu.. İğneliye mi gitmiştin ? limonu denedim bıyık bölgemde işe yaramadı :/ Kollarımdaki tüyleri inceltti ama :) Bir de tuz deniz tuzu olursa daha mı başarılı sonuç elde edilir?

Back