- Emoji Skoru
- 18.335
- Puanlar
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle duymustum cunku. Eger oyle degilse aydinlatin beni kizlar, kosa kosa alirim o lumeayi.
WOLFROG canım ben de yeni doğum yaptım ve lumea siparis verdim, lohusalik bittikten sonra kullanmayi dusunuyorum ama emzirme doneminde kullanilmasinin bir zarari olur mu bu konuda bilgin var mi? Sen suan yeniden kullanmaya basladin mi?
lumea 2007 (250.000 atış)
remington 6750 (sınırsız atış)
ben şarj ile uğraşmak istemediğimden remington aldım kablolu
nisandan beri ağda nedir unuttum
bi bikininin bazı bölgelerinde kaldı o da ben yapmadığımdan :)
100.000 den fazla atisi var. Yani bu demek oluyor ki vucudunuzdaki tuyler biter, bir kac kisiye daha yaparsiniz. Hadi oldu da bitti diyelim. 60 tl civari verip yeni bir lamba alip 100.000 atisa bastan baslarsiniz. Size bor bacakla bitiyoru kim soylediyse saglam sallamis.
Basladim ben yavas yavas. Sadece bikini bolgesinin ust tarafina yapmiyorum ameliyat yerim tamamen gecene kadar. Sonucta hormonlara bir etkisi yok.
Valla dun soylediklerinden snra bi arastirma yaptim hatta actigin konuyuda takip ettim. Peki bisy sorucam.
Ben almak istersem fiyatlari burda yasadigim yerde mesela 2006 modeli icin 500 euro. Oysaki daha az atis olanlar 300 euro. Daha az atis olani alsam bittikce atis alsam daha hesapci olurmuyum acaba? 500 euroyuda hop diye veremiyoruz.
Uuu beybi
Diger kisimlar ne durumda tamamen dokuldu mu?
Valla dun soylediklerinden snra bi arastirma yaptim hatta actigin konuyuda takip ettim. Peki bisy sorucam.
Ben almak istersem fiyatlari burda yasadigim yerde mesela 2006 modeli icin 500 euro. Oysaki daha az atis olanlar 300 euro. Daha az atis olani alsam bittikce atis alsam daha hesapci olurmuyum acaba? 500 euroyuda hop diye veremiyoruz.
atış almak derken lambayı değiştirmeleri lazım
lamba da zaten alet kadar pahalı nerdeyse
bence almışken en iyisini al
remington da sınırsız lambalı model var
5 sene de garanti.
Epilatör kullanıyorum tüyleri baya inceltti evet ama 3-4 günde bir tekrar yapmak zorunda kalıyorum ve yaklaşık 2 saatimi alıyor. Makine patlayacak diye korkuyorum neredeyse. Bunlardan bir kurtuluş yolu yok mudur lazer filan haricinde. Azaltmanın yolu yok mu veya geç çıkmasının?
Ben de epilatörle aynı sorunu yaşıyorum. İki üç gün sonra tekrar almam gerekiyor.
Ayda bir alıyorum diyenlere şaşırıyorum. Benim cımbızla aldıklarım bile iki hafta sonra çıkıyor. Makine de genelde kırdığı için jilet gibi ertesi güne çıkmaya başlıyor. Kadınlar ve kılları......
Sinirsiz atis derken?? Ilk kez duydum. Bu cihaz sinirsiz atissa peki neden remington degilde lumea un saldi??lumea 2007 (250.000 atış)
remington 6750 (sınırsız atış)
ben şarj ile uğraşmak istemediğimden remington aldım kablolu
nisandan beri ağda nedir unuttum
bi bikininin bazı bölgelerinde kaldı o da ben yapmadığımdan :)
Sinirsiz atis derken?? Ilk kez duydum. Bu cihaz sinirsiz atissa peki neden remington degilde lumea un saldi??
Acaba dahami fazla seans gerektigi icin??
bilemiyorum
ben ikisini de çok araştırdım
kablolu olduğu ve sınırsız atış olanağı sunduğu ve de saç ürünlerini de kullanıp çok memnun kaldığım için remington ı tercih ettim
ondan mı yani kullanım hatamızdan mı kaynaklı? valla kafayı yemek üzereyim, dün sir ağda bandı aldım hiçbir işe yaramadı desem yeri. bugün gidip sirli ılık ağda aldım bi de onla deneyeyim. önceden tüm vücut ağda yapardım ayda bir alırdım şimdi sürekli makinenin başındayım. aslında inceltti tüyleri ama hızla çıkmaya devam ediyorlar
Bende ciddi ciddi arayistayim hangi marka alman gerektigine. Bilgili arkdaslar varmdirki acaba? Kizlaaar???
3 marka var işte başlıca
philips
remington
braun
alacaksan bunların amiral modellerini tercih et.
Bende sir ağdadan hiç memnun kalmadım, hiç almıyor, tüylerim öyle aman aman kalın da değil. Çözemedim ben bu işi, ben mi beceremiyorum bilemedim. Ağda yapmayı da beceremiyorum zaten, yapışıyor zamk gibi.
Epilatörle benim tüylerim incelmedi ama seyreldi sanki, bir tek ondan memnun kaldım.
yani önde gelen modellerini al demek istedim :)Amiral ne kzum?
yani önde gelen modellerini al demek istedim :)
çünkü gerçekten ucuz etin yahnisi...