Tüylerle başım dertte!

Bende bazi bolgelerden o kdr biktimki..
Keske diyorum su an neysede ben evlenmeden yeni bi icat bulunsa su tuylerden kurtulmak icin.
Lazer epilasyona gitmem, bazi bolgelerimi gostermem ben baska bi kadinada olsun.
Tek care epilasyon oluyor ama oda nerye kadar.
En temiz isin lazer oldugunu biliyorum dogrusu, ama dedigim gibi gitmem ben.
Hatta bazen keske diyorum, o guclu lazer makinalarini kendim kullanma imkanim olsa kendi tuylerimden kendi basima kurtulsam baskasina orami burami acmak yerine.
Simdi diyceksinizki lumea var.
Lumeaya her 2 bacak seansindan snra yeni atis paketi almak gerek. Masrafli olur gibime geliyor.
Özel bölgene lumea kullan kendin yapıyorsun evde ve çok azaltıyor. Araştır.

Lumea kullanıyorum, yaklaşık onuncu seansım oldu, alt bacak çok inceldi, bikini ve koltuk altı ara ara dökūldü.

önerileriniz için çok teşekkürler, lazerin zararlı olduğunu düşündüğüm için yaptırmak istemiyorum açıkçası. ilerde zararının dokunacağını düşünüyorum. bir tanıdığımızın bakım salonu var, lazer kullananlarda mazallah ilerde kanser filan olması durumunda kemoterapi etki etmiyormuş öyle söyledi. pek içime sinmiyor o yüzden.

Yukarıda ki sorumu size de sorayım o halde tüyler ne kadar sonra çıkıyor dokuldukten sonra :)
Dokulen yerlerde sonradan cikan olmadi bazi bolumler dokuldu bazilarinda killar cikiyor.

Kızlarr fiyatı nedir nerden aldınız netten baktim pahali sanki biraz ben lazere gidiyorum bırakıp bendemi alsam aceba

Kızlarr fiyatı nedir nerden aldınız netten baktim pahali sanki biraz ben lazere gidiyorum bırakıp bendemi alsam aceba
Caim ben taksitciden aldim kredi karti sevmiyorum limitim de yok zaten o kadar ... 900 kisir fiyati n11 den filan bak arkadasim ordan aldi 10 a mi ne de boldurdu kredi kartina

Ben Almanya'dan 400 euroya almıştım.Modellere göre fiyat değişiyor.

Pahali bana gore almama çok zor :( offf
Nefret ediyorum tüylerden

Bu zamana kadar 600 vermisimdir keske baslamadan yayginlasmis olsaydi

hangi lumea o sapsik58 sapsik58
remington ipl sınırsız atışlı olanı da var
lumea da bitmez ki 15 sene falan kullanıyosun 200.000 atış biter mi kolay kolay
ben remington kullanıyorum ikinci seansda koltuk altı bitti bacaklarımda tüyleri kalınlaştırmaya çalşıyorum şimdi ince tüylü olmama ragmen bacagmda azaldı. tavsiye ederim

hangi lumea o sapsik58 sapsik58
remington ipl sınırsız atışlı olanı da var
lumea da bitmez ki 15 sene falan kullanıyosun 200.000 atış biter mi kolay kolay

Ben bi kac philips lumealarin kullanci tecrubelerine baktim toplamda 2 kereligine mahsus full bacak diye duydum. Sonrasina yeni biseyler satin alman gerek. Eminmisin sen lumeanin 15 senelik olduguna?

WOLFROG WOLFROG canım ben de yeni doğum yaptım ve lumea siparis verdim, lohusalik bittikten sonra kullanmayi dusunuyorum ama emzirme doneminde kullanilmasinin bir zarari olur mu bu konuda bilgin var mi? Sen suan yeniden kullanmaya basladin mi?

ben remington kullanıyorum ikinci seansda koltuk altı bitti bacaklarımda tüyleri kalınlaştırmaya çalşıyorum şimdi ince tüylü olmama ragmen bacagmda azaldı. tavsiye ederim
benim de remington :)
bacaklarımı bitirdim ben de ;)

Back