Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epilatör kullanıyorum tüyleri baya inceltti evet ama 3-4 günde bir tekrar yapmak zorunda kalıyorum ve yaklaşık 2 saatimi alıyor. Makine patlayacak diye korkuyorum neredeyse. Bunlardan bir kurtuluş yolu yok mudur lazer filan haricinde. Azaltmanın yolu yok mu veya geç çıkmasının?
Epilatör kullanıyorum tüyleri baya inceltti evet ama 3-4 günde bir tekrar yapmak zorunda kalıyorum ve yaklaşık 2 saatimi alıyor. Makine patlayacak diye korkuyorum neredeyse. Bunlardan bir kurtuluş yolu yok mudur lazer filan haricinde. Azaltmanın yolu yok mu veya geç çıkmasının?
Sir ağda azaltıp seyreltiyor denedin mi hiç ?bide tuz+limon da epey faydalı bu konu daEpilatör kullanıyorum tüyleri baya inceltti evet ama 3-4 günde bir tekrar yapmak zorunda kalıyorum ve yaklaşık 2 saatimi alıyor. Makine patlayacak diye korkuyorum neredeyse. Bunlardan bir kurtuluş yolu yok mudur lazer filan haricinde. Azaltmanın yolu yok mu veya geç çıkmasının?
Simdi bende onu yazacaktim senin konun var hatta makinayi aldiktan sonra butun yorumlari okudum cok dogru karar vermisim anladim ... tek suphem acaba birakinca cikarmiydi ama cikmiyormus senin cikmadigina goreLumea kullaniyorum dokulenler hamileyken bile geri cikmadi.
Bende bazi bolgelerden o kdr biktimki..
Keske diyorum su an neysede ben evlenmeden yeni bi icat bulunsa su tuylerden kurtulmak icin.
Lazer epilasyona gitmem, bazi bolgelerimi gostermem ben baska bi kadinada olsun.
Tek care epilasyon oluyor ama oda nerye kadar.
En temiz isin lazer oldugunu biliyorum dogrusu, ama dedigim gibi gitmem ben.
Hatta bazen keske diyorum, o guclu lazer makinalarini kendim kullanma imkanim olsa kendi tuylerimden kendi basima kurtulsam baskasina orami burami acmak yerine.
Simdi diyceksinizki lumea var.
Lumeaya her 2 bacak seansindan snra yeni atis paketi almak gerek. Masrafli olur gibime geliyor.
Simdi bende onu yazacaktim senin konun var hatta makinayi aldiktan sonra butun yorumlari okudum cok dogru karar vermisim anladim ... tek suphem acaba birakinca cikarmiydi ama cikmiyormus senin cikmadigina gore
Lumea kullaniyorum dokulenler hamileyken bile geri cikmadi.
Lumea oneririm 3 ay oldu kullanmaya baslayali fark gozle gorulur derecede.
Evet takip ediyorum Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim konudada yazmistim acikcasi ben lazer yaptirdim ama gene cikti arkadasim aldi onun tavsiyesiyle almistim fazla umidim yoktu ama senin konundaki yorumlardan sonra dogru karar vermisim diorum ve kol tuylerim kalmadi nerdeyse ki ben bayrama 3 gun kala almistim cihaziBen hamilelikten oturu uygulamayi yarida kesmistim. Bu surede sirf jilet kullanmama ragmen dokulenler hic cikmadi ki normal lazer yaptiranlarin bile cikmis.
Gögüs ucu tüylerinizi ne yapıyorsunuz kızlar :)
Evet ya bende ne yapacagimi bilmiyorumEvet takip ediyorum Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim konudada yazmistim acikcasi ben lazer yaptirdim ama gene cikti arkadasim aldi onun tavsiyesiyle almistim fazla umidim yoktu ama senin konundaki yorumlardan sonra dogru karar vermisim diorum ve kol tuylerim kalmadi nerdeyse ki ben bayrama 3 gun kala almistim cihazi
Ve gogus cevreme de yapiyorum maalesef ordada cikiyor benim suan dokuldu ikinci seansi bekliyorum