Tüylerle başım dertte!

saft

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.020
Puanlar
448
Yer
İstanbul
Epilatör kullanıyorum tüyleri baya inceltti evet ama 3-4 günde bir tekrar yapmak zorunda kalıyorum ve yaklaşık 2 saatimi alıyor. Makine patlayacak diye korkuyorum neredeyse. Bunlardan bir kurtuluş yolu yok mudur lazer filan haricinde. Azaltmanın yolu yok mu veya geç çıkmasının?

Epilatör kullanıyorum tüyleri baya inceltti evet ama 3-4 günde bir tekrar yapmak zorunda kalıyorum ve yaklaşık 2 saatimi alıyor. Makine patlayacak diye korkuyorum neredeyse. Bunlardan bir kurtuluş yolu yok mudur lazer filan haricinde. Azaltmanın yolu yok mu veya geç çıkmasının?

ipl lazer sayılmaz
ve de azaltıp geç çıkarıyor
hatta hiç çıkarmıyor :)

Bende bazi bolgelerden o kdr biktimki..
Keske diyorum su an neysede ben evlenmeden yeni bi icat bulunsa su tuylerden kurtulmak icin.
Lazer epilasyona gitmem, bazi bolgelerimi gostermem ben baska bi kadinada olsun.
Tek care epilasyon oluyor ama oda nerye kadar.
En temiz isin lazer oldugunu biliyorum dogrusu, ama dedigim gibi gitmem ben.
Hatta bazen keske diyorum, o guclu lazer makinalarini kendim kullanma imkanim olsa kendi tuylerimden kendi basima kurtulsam baskasina orami burami acmak yerine.
Simdi diyceksinizki lumea var.
Lumeaya her 2 bacak seansindan snra yeni atis paketi almak gerek. Masrafli olur gibime geliyor.

Neden lazer degil... bende o kadar tuy vardi ki :) ve agda haric cok cabuk cikardi.

Su utuleme olan lazere gittim, 1 yil oldu bacaklarimda o kadar az var ki... onlarda incecik...
Koltuk alti bitti sayilir..

Demem o ki lazeri dusunun. Iyi geleceğine eminim.

Sir ağda azaltıp seyreltiyor denedin mi hiç ?bide tuz+limon da epey faydalı bu konu da

Bacaklarına ne kadara yaptırdın bide o lazeri yeni duydum bende gidiyorum ve arkadasim inadini kir evlenmeden tavsiye ederim gozlerini kapat 5 dk bisey olmaz :)

epilatörle alırken kılları kırıyorsunuz muhtemelen. kökünden alıyor olsanız 3-4 günde çıkmaması lazım. sir ağdaya gidin bir iki kere. daha sonra kendiniz alıp yapabilirsiniz. epilatör gibi batık yapmıyor ve daha kısa sürede bitiyor.

Lumea kullaniyorum dokulenler hamileyken bile geri cikmadi.
Simdi bende onu yazacaktim senin konun var hatta makinayi aldiktan sonra butun yorumlari okudum cok dogru karar vermisim anladim ... tek suphem acaba birakinca cikarmiydi ama cikmiyormus senin cikmadigina gore

Bende bazi bolgelerden o kdr biktimki..
Keske diyorum su an neysede ben evlenmeden yeni bi icat bulunsa su tuylerden kurtulmak icin.
Lazer epilasyona gitmem, bazi bolgelerimi gostermem ben baska bi kadinada olsun.
Tek care epilasyon oluyor ama oda nerye kadar.
En temiz isin lazer oldugunu biliyorum dogrusu, ama dedigim gibi gitmem ben.
Hatta bazen keske diyorum, o guclu lazer makinalarini kendim kullanma imkanim olsa kendi tuylerimden kendi basima kurtulsam baskasina orami burami acmak yerine.
Simdi diyceksinizki lumea var.
Lumeaya her 2 bacak seansindan snra yeni atis paketi almak gerek. Masrafli olur gibime geliyor.

hangi lumea o @sapsik58
remington ipl sınırsız atışlı olanı da var
lumea da bitmez ki 15 sene falan kullanıyosun 200.000 atış biter mi kolay kolay

Simdi bende onu yazacaktim senin konun var hatta makinayi aldiktan sonra butun yorumlari okudum cok dogru karar vermisim anladim ... tek suphem acaba birakinca cikarmiydi ama cikmiyormus senin cikmadigina gore

Ben hamilelikten oturu uygulamayi yarida kesmistim. Bu surede sirf jilet kullanmama ragmen dokulenler hic cikmadi ki normal lazer yaptiranlarin bile cikmis.

Lumea kullaniyorum dokulenler hamileyken bile geri cikmadi.

Tüyler dokuldukten sonra ne kadar süre içinden tekrar çıkıyor acaba ben lazer e gittim daha önce ama tam bitirmedigi için evde kullanılan cihazları merak ediyorum lazer e gittiğimizde bir bir buçuk ay temiz oluyor bunda da o şekilde midir ?

Lumea oneririm 3 ay oldu kullanmaya baslayali fark gozle gorulur derecede.

Lumea kullanana arkadasim onu evde kendinmi uyguluyosun

leblebi tozunun tüy azaltıcı etkisi varmış geçen haberlerde okudum nette vermişler hatta birkaç şeyi karıştırıp kür hazırlıyorsunuz hatta bu yüzde çıkan tüyleri dahi yok ediyormuş zamanla

Kızlar ne kadar etkili bilmiyorum ben daha yeni başladım kullanmaya, kv tavsiye etti. Onun tamamı gitmiş resmen. Hemde ne lazer ağda. Epilasyondan, sirden, ağdadan sonra KARINCA YUMURTASI YAĞI sürüyosunuz yaptığınız bölgeye. Baya bi azalma sağlıyormuş. Bide bi arkadaş yazmıştı burda bi topiğe KAYATUZU SABUNU diye oda sürülüp yıkanmıyomş sanırım. Ben başladım işe yararsa aylar sonra yazarm :) bilgi paylaştıkça güzeldiirrr lalala:21::KK68:

Ben hamilelikten oturu uygulamayi yarida kesmistim. Bu surede sirf jilet kullanmama ragmen dokulenler hic cikmadi ki normal lazer yaptiranlarin bile cikmis.
Evet takip ediyorum Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim konudada yazmistim acikcasi ben lazer yaptirdim ama gene cikti arkadasim aldi onun tavsiyesiyle almistim fazla umidim yoktu ama senin konundaki yorumlardan sonra dogru karar vermisim diorum ve kol tuylerim kalmadi nerdeyse ki ben bayrama 3 gun kala almistim cihazi
Gögüs ucu tüylerinizi ne yapıyorsunuz kızlar :)

Ve gogus cevreme de yapiyorum maalesef ordada cikiyor benim suan dokuldu ikinci seansi bekliyorum

Evet takip ediyorum Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim konudada yazmistim acikcasi ben lazer yaptirdim ama gene cikti arkadasim aldi onun tavsiyesiyle almistim fazla umidim yoktu ama senin konundaki yorumlardan sonra dogru karar vermisim diorum ve kol tuylerim kalmadi nerdeyse ki ben bayrama 3 gun kala almistim cihazi

Ve gogus cevreme de yapiyorum maalesef ordada cikiyor benim suan dokuldu ikinci seansi bekliyorum
Evet ya bende ne yapacagimi bilmiyorum

Back