partikül ağda kullanan bir kuaföre düzenli yaptırıp karınca yumurtası kullansam 2 yıl falan sonra başlasam iğneliye diye düşünüyorum da bilemedim asla.Benim duyduğum bildiğim yok. Ama sir ağda azaltıyo bacak, kol altı, bikini bölgesi azaltıyo ama ağdasız nasıl azaltırsınız bilemedim
bu dediğim bölgelere lazer net kalınlaştırırBen lazer yaptım bazı bölgeler bitti bazıları çok seyreldi ama karnımdaki ince tüyler biraz kalinlasti
Bencede mutlaka kıl köklerini inceltirpartikül ağda kullanan bir kuaföre düzenli yaptırıp karınca yumurtası kullansam 2 yıl falan sonra başlasam iğneliye diye düşünüyorum da bilemedim asla.
sence tüyleri seyreltebilir miyim bu yolla?Bencede mutlaka kıl köklerini inceltir
Şems aslanın kahve ve karbonat kürünü deneyebilirsiniz. Tv programında anlatıyordu youtube'da var videosu. Hem doğal hem etkili bi kür bence. Tavsiye ederim.Yüz, boyun, dekolte, meme(üst, yan ve ortası), tüm göbek, omuz ve sırtım; ince, gür ve siyah kıllarla dolu ve gayet belirgin. Bu bölgelere iğneliye başlamak istiyorum ama çok gür kıllarım olduğu ve bölgeler de geniş olduğu için pek başlamam önerilmedi. Ben bu bölgelerdeki tüylere hiç dokunmadım. En azından sadece seyreltmek için uygulayabileceğim bir tedavi, kür ya da ürün benzeri bir öneriniz var?
Şems aslanın kahve ve karbonat kürünü deneyebilirsiniz. Tv programında anlatıyordu youtube'da var videosu. Hem doğal hem etkili bi kür bence. Tavsiye ederim.
Önce kalinlasiyor sonra inceliyor devam ettikçe.bu dediğim bölgelere lazer net kalınlaştırır
Evet yani biraz yaşa birazda kıl köklerinize bağlı ama devamlı kullanıldığında mutlaka etkisini görürsünüzsence tüyleri seyreltebilir miyim bu yolla?
bende bitmedi 4 sene falan göbek için gittim az gitti kalanları full kalınlaştıÖnce kalinlasiyor sonra inceliyor devam ettikçe.
kalıcı olur mu peki sonucu?Evet yani biraz yaşa birazda kıl köklerinize bağlı ama devamlı kullanıldığında mutlaka etkisini görürsünüz
alanın falan geniş olması sorun olmaz mı yanii? önerebileceğiniz bir merkez var mı?Merhaba, maalesef İğneli Epilasyon ülkemizde yeterince anlaşılabilmiş değil.Çoğu estetisyen uzman bi haber.Bahsettiğiniz tüyler tam da İğneli Epilasyonluk ben de zamanında hatalar yapmış vakit kaybetmiş biri olarak hiçbir şeyle ne vakit ne de nakit kaybetmeyin.Ayrıca hiç ellemediyseniz tek turda ciddi sonuç alırsınız.Alan ne kadar büyük olursa olsun tüyler nasıl olursa olsun İğneli epilasyonla alınamayacak kıl yoktur.Yeter ki iyi araştırın iyi bir uzmana gidin ve güzel temiz bakın .
Merhaba, bende iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum. Acaba siz hangi bölgeler için ne kadar süre gittiniz ve memnun kaldınız mı?Merhaba, maalesef İğneli Epilasyon ülkemizde yeterince anlaşılabilmiş değil.Çoğu estetisyen uzman bi haber.Bahsettiğiniz tüyler tam da İğneli Epilasyonluk ben de zamanında hatalar yapmış vakit kaybetmiş biri olarak hiçbir şeyle ne vakit ne de nakit kaybetmeyin.Ayrıca hiç ellemediyseniz tek turda ciddi sonuç alırsınız.Alan ne kadar büyük olursa olsun tüyler nasıl olursa olsun İğneli epilasyonla alınamayacak kıl yoktur.Yeter ki iyi araştırın iyi bir uzmana gidin ve güzel temiz bakın .
Merhaba, aynı sorun maalesef bende de var. Ben Eylül ayında iğneliye başlamayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla işlem görmemiş tüylerde çok daha hızlı sonuç alınıyormuş. Bence ağda vs. ile zaman kaybetmeden iğneli epilasyona başlamak çok daha mantıklı.Yüz, boyun, dekolte, meme(üst, yan ve ortası), tüm göbek, omuz ve sırtım; ince, gür ve siyah kıllarla dolu ve gayet belirgin. Bu bölgelere iğneliye başlamak istiyorum ama çok gür kıllarım olduğu ve bölgeler de geniş olduğu için pek başlamam önerilmedi. Ben bu bölgelerdeki tüylere hiç dokunmadım. En azından sadece seyreltmek için uygulayabileceğim bir tedavi, kür ya da ürün benzeri bir öneriniz var?
Vücudun her bölgesine iğneli epilasyon yaptırılabiliyor. Benim instaramdan takip ettiğim bir hesap var isterseniz özelden yazayım sizde bakın. Oraya gitmedim, şehir dolayısıyla gitmem de mümkün değil zaten ama her bölge için yaptıkları çalışmalar var. En azından geniş bölgelere nasıl çalıştıklarını görürsünüz, içiniz rahatlaralanın falan geniş olması sorun olmaz mı yanii? önerebileceğiniz bir merkez var mı?
Vücudun her bölgesine iğneli epilasyon yaptırılabiliyor. Benim instaramdan takip ettiğim bir hesap var isterseniz özelden yazayım sizde bakın. Oraya gitmedim, şehir dolayısıyla gitmem de mümkün değil zaten ama her bölge için yaptıkları çalışmalar var. En azından geniş bölgelere nasıl çalıştıklarını görürsünüz, içiniz rahatlar