Tüylerimden bıktım :/

alttire

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
44
0
296
İstanbul
yaklaşık 3 senedir lazer yaptırıyorum yüzüm için azaldı ama hala var onun dışında en çok rahatsız eden yani boyundan aşağı her yerde tüylenme var. bu artık sinirlerimi bozuyor. doktora gittiğimde testosteron yüksek çıktı doğum kontrol verdi kullandım düşmeye başladı fakat bana zararları oldu ve bıraktım bi süre sonra tekrar başladım ama aynı zararlar başladığımda devam etti yine bıraktım. ilacı kullandığımda tüyler geç çıkıyor azalıyor bırakınca aynı devam ediyor. doğum kontrol kullanmak istemiyorum ne yapmam lazım ne önerirsiniz? artık kalıcı bir çözüm istiyorum moralim bozuluyor :'(

benzer sorun bende de var. lazerle yüzü azalttım çok şükür. ama bende hormonal bişi çıkmadı. genetik dediler. annemde bi tane tüy bulamazsın tüy konusunda babama çekmişim banada doğum kontrol verdi ama 1 buçuk sene kullanacaksın dedi. bende kullanmadım açıkçası hormonda bişi yok niye ilaç verdin be kadın! sen ne kadar kullandın ilacı? tedavi yarım kalmış olmasın bende lazerle yüz azaldı ama vücut beni de rahatsız ediyor. lazeri bırakınca yüzüm ne olur bilmiyorum. 8 seans gittim azaldı ama var hala sert değil ama siyah çıkıyorlar

yüz benimde öyle oldu eskisi kadar sert değil çene bölgesinde kaldı biraz. 3 ay kullanıp bıraktım kilo aldım ve dizimde ağrı oldu önce ondan değildir dedim ama bırakınca geçti ilaca tekrar başladığımda bi daha ağrı oldu bende kullanmak istemiyorum ilacı :2: şu an lazer yaptıramam ilerde öyle bir imkanım olursa tüm vücut için gitmek istiyorum ama normalde tüm vücut denince koltuk altı bacak falan belli bölgeler oluyor benim cidden tüm vücut gitmem lazım çok sıkıldım artık başka türlü hormon tedavisi var mı bilemiyorum :/

valla bilemiyorum bende onu hiç ama olması lazım aslında. doğum kotrol hapı kullanıldığı dönem düzenliyor ama bırakınca aynı şey. sonuçta genden gelen bişi bu durum.. o hormonun çalışması düzeltilmeli. bence başka bir çözüm vardır. bir kez daha gitsene doktora canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…