• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerimden bıktım artık :((

pussycatd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
13
0
36
Artvin
Öncelikle herkese merhaba. Burada tüy sorunları ile ilgili konuların birçoğunu okudum. Birçok öneriyi yaptım ama nafile. Vücudumun her yerinde var bu tüyler. Gerçekten şimdiden bıktım 16 yaşında olmama rağmen. Göbeğimde bile var düşünün berbat bir haldeyim. Yapabileceğim yerleri ağdayla yapmaya çalışıyorum ama tüm tüylerin hepsini alamıyorum tabi. Öğrenci olduğum içinde lazere gitme şansım pek yok. Kendi paramı kazanana kadarda çok var. İstediğim her şeyi giyemiyorum. Lütfen yardım edin napıcam ben ?? :18: :50::50:

aynı derdi ben de çektim bilirim o hissi bu zamana kadar tüy dökücü ağda epilatör kullandım ama daha da mahvettim lazere baslamıstım o da görmedi tüyleri ben de para biriktirip iğneliye gittim saati 80tlye artık napalım bişekilde biriktiirdim yemekten içmekten kesip.19 yaşındayım bu arada ben de:) şu an kafaya takma tüy dökücüyle de mahvetme kendini benim gibi. ama sirli ağda kullan zorda kalırsan 3senedir denize girmediğimden sıkıntı olmuyo bana ama tabi insan yine de rahatsız oluyo

Son düzenleme:
aynı derdi ben de çektim bilirim o hissi bu zamana kadar tüy dökücü ağda epilatör kullandım ama daha da mahvettim lazere baslamıstım o da görmedi tüyleri ben de para biriktirip iğneliye gittim saati 80tlye artık napalım bişekilde biriktiirdim yemekten içmekten kesip.19 yaşındayım bu arada ben de:) şu an kafaya takma tüy dökücüyle de mahvetme kendini benim gibi. ama sirli ağda kullan zorda kalırsan 3senedir denize girmediğimden sıkıntı olmuyo bana ama tabi insan yine de rahatsız oluyo
Peki iğneli nasıl nerede uyguladınız ve ilerleme var mı acaba? :14:

taksime gittim arastırdım forumlardan okudum ilk seansıma perşembe gittim şu an hala pudralıyorum kızarıklık var kabuklar olusmaya basladı.yapan kişi 3-4seansa biter en fazla 5.de tamamdır dedi.eğer istediğim sonuc olursa lazerden arta kalanlar vardı üst bacak ,koltukaltında bikaç tüy ve bel çok acıtıyo deseler de deniycem en son,napalım bu dertten kurtulmak için çekicez :) sana önerim para biriktirmeye basla ben doğumgünümde gelen paralara güvenerek basladım verilen harçlıkları da alısverişe yatırmak yerine buna harcıycam 4-5 seans dayanırım diyorum napiyim.sen en azından annene açsan konuyu azcık para takviyesi istesen? ben de karnıma yaptırdım çünkü şimdi ve baya sık vardı biticek inşallah.sakın ama sakın tüy dökücüye bulasma! sadece göbek çizgisi dikkat çekerken tüm karnıma yayıldı göğüslere kadar düşün..

arkadaslar bende yeni üyeyim tüylerimden sikayetciyim baya, yorumlari okudum m.clean ve p.pura die tüy dökücü azaltici buldum burda, internettede arastirdim ama ordaki yorumlara güvenemem, bikaç kisi begenmis alcaktm ama emin olamadim mesaj attım o sayfalara ama cevap veren olmadi odami etkisiz bi ürün anlamadim ki bikac tane daha var azaltan tüy dökücüler nolur ya faydalı olan olduysa azda olsa azaltıosa önerebilrsiniz alırım bende dertliyim bu konuda bide yaz geldi lazer epilasyonda cilde zararlı oldugunu düşünüyorum ilerdeki etkilerini bilmedigimiz için cilt kanseri vb. Allah korusun, tüyler gitcek die sagligimiz bozulmasın ama bunlarda fayda ediyormu artırıyorsa tüyleri daha kötü paramıza yazık, bunlardan kullanan varmi üstte yazdiklarimdan reklam olmicaksa tam ismini söliim

Back