ben siparişi verdim resmi sitesinden tanesi 15 Tl 2 yağ 1 krem 50 tl bugun gelecek galiba sonuçları yazarım.. Ben hem bu yöntemi hemde dolunayı deniyorum.yani dolunayda alıp yağları sürecem inşallah kurtuluruz kızlar ya....
kızlar tvde bu markanın sahibi çıktı konuştu bütün hepsi zeytinyagı die basbas bagırdı adam karıncayı nasıl tutupta bekletcende yumurtasının yagını alabilelim alla h aşkına mantıgınız el verebiliyomu die tümünü nerdeyse toplattılar ben inanmıyom bu ürüne pek
ben siparişi verdim resmi sitesinden tanesi 15 Tl 2 yağ 1 krem 50 tl bugun gelecek galiba sonuçları yazarım.. Ben hem bu yöntemi hemde dolunayı deniyorum.yani dolunayda alıp yağları sürecem inşallah kurtuluruz kızlar ya....
ben aksarayda aktardan aldım canım heryer oyle pahalı değil gerçekten kapağı açtım az sürdüm elime karınca geldi dedim bu orjinal adam dedi irandan geliyor
ben aksarayda aktardan aldım canım heryer oyle pahalı değil gerçekten kapağı açtım az sürdüm elime karınca geldi dedim bu orjinal adam dedi irandan geliyor
canım bu üst geçit tam olarak aksarayın neresinde kalıyor tam bilmiyorumda oraları.. özel mesajda ayzamıyorm msj sayım yznden sen özelden yazarsan bana svinirm :) ilgilendiğin için çok sağol cnm :)