tüylerim yarı yarıya azaldı

fresa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.446
948
363
İstanbul
kızlar yıllarca jilet epilosyon aleti kullanan biri olarak buna bi son vermek istedim kesinlikle evde veya kuaforde mutlaka ama mutlaka şekersiz sir ağda tekrar ediyorum şekersiizzzz kulanın heryerinize bunu becermek pek kolay değil ben zamanla yapa yapa alıştım yanlış yapıldığında morarma deride tahriş yapıyor tek seferde ve aşağıdan yukarı doğru hızlıca çekin isterseniz kendiniz yapmaya alışana kadarda kuaforde yaptırabilirsiniz ki ben inatla evde kendim yapmayı başardım pratikleştim zamanla dikkat edin bi yere bulaşmasın çok zor çıkıyor gelelim esas meseleye ağdayı yapınca aktarlardan bulunan karınca yağını sürün kokusunu falan boş verin işe yaramasına bakın ve arap harfle yazılı olmalı 4tl falan fiyatı bunu ağdadan sonra 4gece boyunca sürün tüyler uzayıp bi dahaki alışınızda tekrar 4gece sürün yıkama falan yok bunu 6ay kadar falan yapın ben 4-5 şişe kullandım şimdiye kadar heryerimde hemde yarısı gitti artık çok geç ince yumuşak seyrek çıkan tüylerim oldu çok uzun anlattım ama bende bu formülü bu siteden buldum sabırla inanarak yaptım ve hiç bi yan etkisi yok aylarca yapmaya devam edicem takiiii en aza indirene kadar zor bişi değil şiddetle tavsiye ediyorum yapın sabırla bekleyin 1-2 ay yapıp bi halta yaramadı demeyin uzun bi zamanda çok etkili siz bilirsiniz yapıp yapmamak size kalmış

peki karınca yagını surdukten sonra tuyu aldıgımız yerleri yıkasak bişe olurmu bide mesela bir şişesi ne kadar sure gidiyo
ınternette okumustum karınca yagı satısı yasaklanmıs dıye saglık bakanlıgı tarafından yani yan etkisi varmıdır kı acaba.
gerci sen yok demıssın tecrube sahıbı olarak ama kararsız kaldım şimdi :sm_confused:

hayır yıkama o yağ en derinlere kadar inip kıl kokunu azaltıp inceltiyo yıkama ağdayla işin bitince hemen yağ sür masaj yap 1şişe baya gidiyo yan etkisi asla yok aylardır kullanıyorum ben ki benim çok hassas cildim var toza tüye karşı hem şişer kabarır ama bu yağ asla hiç bişi yapmadı

peki canım son bi soru hanı ustunde arapca yazanı alın demişşsin sahteleride oluyomus bu yagların
nasıl ayırt ederizki acaba bende almak istiorum ama karar veremedim gerci denemekten zarar gelmez

6ay uzun bi zaman gelebilir ayda bir tüylerimi aldığımı varsayarsak bu 6seans yapıyo ki iyi sonuç verdi ayda 4gecenizi ağda yaptığınız bölgeye karınca yağını 2-3dk sürmeye zaman ayırmak çok da zor olmasa gerek nelere zaman ayırıyoruz oysaki buda bayanların en önemli ve ciddi sorunuyken ben değil 6 ay yıllarımı bu yağı kullanmaya ayırırım çünkü sonuç veriyor

peki canım son bi soru hanı ustunde arapca yazanı alın demişşsin sahteleride oluyomus bu yagların
nasıl ayırt ederizki acaba bende almak istiorum ama karar veremedim gerci denemekten zarar gelmez

ben sahtesine rastlamadım sahtekarlığı yapan her kılıf bulur sahtekarlığına bildiğiin tanıdığın güvendiğin yerden al bu irandan geldiği için doğu illerindende getirtebilirsin

bu karıncayumurtası yağının etkisi kullandığın sürece oluyomuş..yani bıraktığın anda eski haline gönüyomuş...sen 2-3 ay gibi bırakıp sonucu gördün mü...kalıcılığı önemli yani..yoksa ömür boyu kullanıcaksak zor iş yahu:/

ben çok memnunum eğer tekrar jilet şekerli ağda bunlara geri dönerseniz tabiki en başa dönersiniz 6aydır ben sir ağda ve karıncadan başkasını kullanmadım kullanmağım müddetçede en başa nasıl dönebilirim ki sir ağdanında kılları azaltıp incelttiği çok kişi tarafından bilinir kıllardan olabildiğince kurtulmaya kararlı biri olarak gerekirse ömür boyu sir ağdada kullanırım karınca yağıda

ben sahtesine rastlamadım sahtekarlığı yapan her kılıf bulur sahtekarlığına bildiğiin tanıdığın güvendiğin yerden al bu irandan geldiği için doğu illerindende getirtebilirsin

tamam canım saolasın. sir agda azaltıyo zamanla..
eger bndede karınca yagı iyi sonuc verirse iyice azalcak tuylerim. zemuszemus
deniycemm bnde

sir ağdalar zaten şekersiz olmuyo mu,şekerli sir ağda da mı var,kuaförlerin falan yaptığı sir ağda yani şekersizdir heralde:uhm:

sir ağdalar zaten şekersiz olmuyo mu,şekerli sir ağda da mı var,kuaförlerin falan yaptığı sir ağda yani şekersizdir heralde:uhm:

evet şekerli sir ağda da var sesu marka sir ağdanın içeriğine bakarsan şeker var ben içeriğine bakarak tamamen doğal katkısız şekersiz reçine olanını alıyorum kuafor ne kullanıyo bilemem

bugun almaya gittim ama saglık bakanlıgı toplattırmıs bı kac yere baktım yok satmıyoruz dedıler
ama yınede denemek ısterdım bulsaydım

sen az daha bak bulursun o toplatılan biber hapı zayıflama için sağlık bakanlığı iznı olmayan bende sordum adam dedi karınca yağını satıyoruz bana çıkardı hatta ben alırım dıye bende yok zaten sizden aldım bitince alıcam dedim yine

ben karınca yumurtası yağının standart fiyatının 15 tl olduğunu biliyorum... 4 tl demişsin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…