• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyleri sarartmak uzatır mı?

yha ben denedm 2 en çok etrafta bulunan markada çok kötü oldu kalınlaştı.şuan normal halıne bıraktım eski haline dönmesı ıçın dua edıyorum. uzatma falan olmadı ama kalınlaştı ışte zaten uzamazkı hanı kökten gerı sıyah gelıyor yha o yüzden uzattı sanılabılır.ama kalınlaştırıyor.b maraka daha var onada cesaretm kalamadı...

ben kollarımı almamak için sarartıorm ve uzamasını istemiosan gerçektren sakın yapma

benmkiler uzadılar çnkü ama genede yapmaya devam ediorm bikere uzadılar artık ve ordada kaldılar yazın 1 yada 2 kere sarartıorm kışın bişe yapmıorm

ALmıymusn pki? benmde kol tüylerim uzundu,bu yaz başından beri alıyrm.memnum böyle ama göğs araları gbeğimde var.özllkle göbegmdeki uzadı braz..sarartmayı dusunyrm ama işte daha fazla uzarsa napcm..göbek soncta..(

ben yüzümdeki tüyleri sarartıyorum ve hakkaten de uzatıyorlar canım.ama sarartmaya devam ediyorum ölee dolaşmaktan iyidir bence. göbekte de yapıyorum ben yaz mevsiminde gerekli oluyor bana.

saratmakmı aslaaaaaaaaaaaa.uzatıyooooo sararmış tüylerin dibinden siyahların çıktığını görüyosun :53: hayatımda 1 kere yapmıştım oda merakımdan bir daha asla yapmam

bende ilkez birkaç ay önce denedim..çok uzun ve kalın değillerdi ama
kollarımda açık kahve tonundaydı..ben çok zararını görmedim açıkcası eskisinden daha az belirgin..
hafif turuncuya çaldı ama tam sarı demeyelim biz buna:31:
ama yinede deniyorum ayda bir deniyorum sorun olmadı şuana kadar..
ama ilerisinde sorun olursa zaten drekt almayı düşünüyorum..
tüyleriniz çok kalın ve siyah değilse deneyebilirsiniz..

bende sarartıcağına sir ağda yaptır daha iyi hormon bozukluğu yüzünden benimde göbeğimde vardı sir ağdayla aldırıyorum hem daha geç ve seyrek çıkıyor

Tüyleri sarartmak uzatır mı,zararını görenler?
Bende saratmak istiyorum,göbeğimi,göğs aralarını.

:gitme:

hayır. ben denedim, uzatmıyor kesinlikle. günden güne dibinden kendi rengi belirmeye başladığı için uzuyormuş gibi görünüyor ve öyle zannediliyor. aslında uzamıyor canım.

tüy sarartıcıların içinde kortizyon vardır!!
o nedenden dolayı siz farkedin yada farketmeyin tüylerinizi besler ve gür çıkartır..
farkı görmek istiyorsanız özellikle tüy sorunu yaşayanlar bir bölgenizin yarısına sürün diğer yarısına sürmeyin...bir kaç defa böyle deneyin ne demek istediğimi anlarsınız.

Back