Tüyleri Jiletle Almak

Bende bir kere regl öncesi almayayim diye tepemde atinca jiletle koltuk altimi temizledim. Sonra neredeyse her dusta koltuk altim icin jilet kullandim gecen yaz bu kis boyunca. Bir ay önce yeniden makineye döndüm. Ama ne kalinlasti ne de cogaldilar jilet yaptigim süre icinde. Isin ilginc yani da diz kapaklarimdan yukarisi agda ile aldigim halde cogaldi :26: Hic bir sey anlamiyorum bu kil tüy isinden.

sanırım hormanlarla alakalı...

ben bir arkadaşım da haftada 1 kere komple jilet yapar.. valla ne kalınlaşma var ne de çoğalma...

Cnm bende bacaklarımı jiletle almıştım ve defalarca 2 haftada bir aldım gerçekten çok kolaylıktı ama benim kıllarımı siyahlaştırdı ve kalınlaştırdı kesinlikle gürleşme yok ama yine de tavsiyem jiletin cazibesine aldanma bence sonra sorun yaşarsın ağda dene yada epilasyon aleti dene ilkte gerçekten acıtıyor bende bikini bölgeme jilet vurmuştum hassas olduğu ve çok acıdığı için ama 1 2 güne tekrar çıkıyor ve kaşındırıyor sir ağda seti aldım gerçekten çok mantıklı bir çözümmüş şimdi alıştım bence sende jiletten vazgeç hiç umduğun gibi korkulacak bir şey değil he bide cnm sir ağda bikini bölgenede kendin yapabiliyosun açıklaması var arkasında çok pratik ben asla kuaföre falan gidemem o yüzden bence sende dene

Son düzenleme:
sanırım hormanlarla alakalı...

ben bir arkadaşım da haftada 1 kere komple jilet yapar.. valla ne kalınlaşma var ne de çoğalma...

evet herkeze göre değişme oluyor bende 1 hafta arayla yapardım gürleşme yok ama kalınlaşma var bende o yüzden jiletten vazgeçtim ağda daha mantıklı :)bide jiletin ilerleyen yaşlarda kırışıklığa neden olması var jilet o yüzden pekte akıl karı sayılmaz !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…