benim bacaklarımdaki tüyler çok seyrek. bende hep jilet kullanırdım hiç de artma olmadı. şimdi epilasyon yapıyorum. jilet arttırmıyor ama çabuk çıkıyor tek sıkıntı o. tabi bu bende olan. başkalarında ne olmuştur bilemem.
Sakın ben bu hatayı 13 14 yaşlarındayken çok yaptım 17-18ime geldiğimde ağda yaptığımda morardı.Sonra devam ettim ama epilasyon aletleri çıktı onla devam ettimşu an 47 yaşındayım .Belkide yaşında etkisi var.Artık yok denecek kadar az.
jilet kökünden almadığı için tüyleri kalınlaştırır
evet batıklardan kurtulursun ama haftada bir jilete mahkumsun
ancak testesteronu normal seviyede olan yada tüy sorunu olmayanlarda jilet bu etkiyi yaratmayabilir , o da belki
ben vursam şimdi erkek bacağına döner bacağım ,
aynı şekilde koltuk altıma vurduğum zaman anında ve kalın çıkıyor
ancak 2 ağda bir jilet yaparsam iyi
kızlar bu arada batık dediğiniz şey ne? nasıl birşey:44:
ya zaten ağdaya devam etsem bile arada bir jilet yapıcam ben de artık, batıklar yüzünden en temiz haliyle bile bacaklarım hiç güzel görünmüyor bir de bende malesef batıkları sıkma alışkanlığı var tıpkı sivilce sıkar gibi (biliyorum iğrenç) izleri kalıyo hep. kalıcı olmasa bari :44: testesteron seviyem nasıl bilmiyorum hiç hormon testi yaptırmadım yaptırdıysam da hatırlamıyorum. aslında baktırmak lazım.
bende de o sıkma alışkanlığı var en çokta diz kapağımda oluyo orayla çok uğraşırım bende bacağımı jiletle almayı düşündüm bi ara ama daha kara ve gür çıkar diye cesaret edemiyorum epilasyon aletiyle alıyorum batık çıkıyo onlarada razı oluyorum sadece bikini bölgesi çok hassas olduğu için jilet kullanıyorum diğer türlü hiç denemedim korkuyorum yanii:18:
ya jilet yapmıcaksan da epilasyon aletini hiç kullanma bence, zaten o aleti bir kere bile kullanan herkes batık sorunundan bahseder mutlakaağdada bu sorun nispeten daha az. bence bir kereye mahsus jilet yapabilirsin, kalınlaştırsa bile kökünden aldığında eski haline dönecektir zaten.
bacağımı ağdayla almak istiyorum bide yapış yapış oluyo sevmiyorum onuda ama bikini bölgesini hiç ağdayla almadım bi kere denemek istiyorum onada cesaret edemiyorum korkuyorum
bikini bölgemde ağda da denedim ben. aslında o kadar da çok acımıyor ama kendin yaparsan 5-10 dk sonra bel ağrılarından kıvranır hale gelirsin ben bayılacak gibi olmuştum o gün bir de reglim yaklaşıyordu falanbaşkasına göstermeye de utandığımdan jilete döndüm mutluyum böyle ağdada ben şu evde de kullanılan ısıtıcı makinelerden kullanıyordum sesu'nun var migrosta 20 liraya almıştım money kartı olanlara kampanya vardı hehe. memnunum esasında zaten 2-3 yapıştan sonra ustalaşmaya başlıyorsun ben zaten ilk başlarda kuaföre gidiyordum ama bir süre sonra para vermek istemiyor insan tabii. neticede korkma o kadar deneyebilirsin ama ilk yapışta hakikaten yapış yapış olacak hele sir değil de klasik ağda yaparsan. sir yine zaptetmesi daha kolay bezle yapılıyor ya.
ya zaten ağdaya devam etsem bile arada bir jilet yapıcam ben de artık, batıklar yüzünden en temiz haliyle bile bacaklarım hiç güzel görünmüyor bir de bende malesef batıkları sıkma alışkanlığı var tıpkı sivilce sıkar gibi (biliyorum iğrenç) izleri kalıyo hep. kalıcı olmasa bari :44: testesteron seviyem nasıl bilmiyorum hiç hormon testi yaptırmadım yaptırdıysam da hatırlamıyorum. aslında baktırmak lazım.