• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüyleri gizleme

badromance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
67
0
36
Kütahya
kızlar, ayva tüylerimi aldırmak istemiyorum, daha çok kalınlaşır diyorlar. lazer görmez ayva olduğu için, iğnelide de biz kökleri göremeyiz diyolar. ben de tüylerimi gizleme yoluna gidicem mecbur şu an için.

hiç makyaj yapan biri değilim ama gizlerse fondoten fln alırım, gizler mi, ya da başka nasıl gizlerim bi fikri olan yardımcı olabilir mi?

canım ben saklamak değil kıllar olmasın istiyorum senin yine tüymüş. benim artık kıl oldu.özellikle yüzümde ama yarından itibaren iğneli epilasyona başlayacağım inş.umarım şifa bulur.bence sen tüyleri hiç takma öyle fondoten falan da kapatmaz bence boşa cildini bozma.cımbızla falanda sakın alma cımbız tüyleri inanılmaz kalınlaştırıyor.

bir kaç yere gittim sir ağdayla alalım sir ağda azaltır dediler, annem de kalınlaşır dokunma diyo, ama güneşle o kadar çok belli oluyor ki napsam bilemez haldeyim, erkek arkadaşım anlayacak diye ödüm kopuyor. ayva tüylere iğneli yaparız deseler ben de ona girişicem ama hiçbi yer ona da yanaşmıyo,bari gizlensin görünmesin :( :(

agda sarkma yapar yuzde sakın ha ayva tüyleri için en ideal igneli epilasyon fakat yuzde sonuclar pekte yuz guldurucu degıl çok uzun zaman gerktırıyomus yıllarını alıyomus tuy dokuculerı asla deneme ip le aldırme cıldı bozuyo

canım bioder tüy dökücü değil.bende kullandım ama bir etkisini göremedim cilde göre değişiyordur,sen kullanmaya devam et.ama kullanırken önce tüyleri kökünden almak gerekiyor.

ayva tüyleri için almadan da kullanabilrsiniz ama etkisi biraz geç görülür diyo kutusunda. ben de ondan risk almıyım ya bi da krem işe yaramazsa diye almadan kullandım. bi de doğu kontrol hapıyla tiroit için de bi hap kullanıyorum. hepsi sonunda geçmesi temmenim :( :(

Back