tüyleri bitenler kaç seansda hangi makina ile bitti

dominant89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
83
14
98
Malatya
lütfen arkadaşlar seans sayısı cihaz adı ve ücretleri baylaşalım yaptıracak arkadaşlara yardımcı olalım cihaz seçimin de

bitirenler fiyatları ve illeri de yazabilir mi? tabi bide akıllarındaysa markayı (alexandrite vs.)

Vallahi Ben 12 Seanstır Gidiyorum Ama Genitalim Hala Bitmedi Ama Koltuk Altım Bitti Gibi Sarı Sarı 5 10 Tane Fln Çıkıyor Gerçi Ben Düzenli Gidemiyorum Ondan Herhalde Cihaz : alexandrite

benim kol altı 5 seansta bitti yüzden 1 yıl oldu neredeyse ama ayva tüyleri çıkıyor en zor yüz bölgesiymiş zaten :44:

arkadaşlar ben IP yele gittim NDYAG a gittim en son alexandrite buldum ona gidiyorum seans sayımı hatırlamıyorum bile 2 yıla yakın oldu hala bir sonuç yok çene bölgesi için gidiyorum yalnız.bıyıkla cene ve yarım boyun 70 tl veriyorum.ilk IPle gittiğimde normal ağda gibi olduğunu söylemişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum ama azaltmıyor bir sonrakine aynı çıkıyormuş 3 4 yıldan beri gelenleri hatırlıyorum.NDYAG beni mahvetti sadece gıdık altında az bişey vardı tüm yanak bölgeme yaydı bıraktım ama geç kaldım.alexandrite ta devam ediyorum cok azalttı ama yüzde cok geç sonuç alınıyor artık ümidimi kestim zaten.ince ince de olsa siyah tüylerim var.genital bölge için IPle gitmiştim cok memnundum 4 seans gittim 45 tl veriyordum cok azalttı ama hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım hala genital bölgemden memnunum 4 5 seans daha gitsem sanırım orası biterdi.umarım işinizi görür bu bilgiler.sevgiler

ben daha ilk seansıma gittim.ama giden arkadaşlardan koltuk altı bitenler var.makinayı bilmiyorum ama seans fiyatı koltukaltı,genital bölge ve yarım bacak 250L veriyorum. Biraz pahalı sanırım diğerlerine göre.Ama yaptıran arkadaşım çok memnunlardı bende başladım.

Evet arkadaşlar bende gidiyorum.Alexandrite aleti kullanıyor.
2010 yılı ekim ayında 1.seansa gittim(koltuk altı+bikini+tüm genital)180 tl
2010 Aralık 2.seans (koltuk altı+bikini+tüm genital)180 tl
2010 Şubat 3.seans (koltuk altı+bikini+tüm genital)180 tl
2011 Mayıs 4.seans 145 TL'ye indirdiler.
2011 Ağustosta 5.seansıma gideceğim.....

Tüylerim bikini ve genitalde %95 bitti
Koltuk altım %85 bitti..(Sarı ve incecik çıkıyor)

Bugüne kadar toplamda 685 tl ödedim .1 ya da 2 seans daha gidersem tamamen biter gibi..Oh be çok büyük bir rahatlıkmış.Alt bacaklarım içinde 4-5 ay sonra gideceğim.Özellikle genital bölgeden bıkmıştım.Birde bebekle hiçmi hiç olmuyordu...

ben kampanyalı paket almıştım. kasım 2010 da başladım her ay düzenli olarak adetim bittikten iki-üç gün sonra yaptırdım. Öyle ağda gibi aynen çıkan bir durum olmadı baya azalma oldu bu arada makine ıpldi. Bu ay diota girdim iki ay sonrasına ikinci seansıma giricem diotta. ıplde baya azalmıştı zaten üstüne diotla temizlenmiş olacak inşallah. bu arada paket fiyatı 1.000 tl.idi. Bu işe yeni başlayacak olan arkadaşlarıma kesin tavsiyem ıpl makinelerine kesinlikle boşa para harcamayın kesin çözüm olmuyor bir süre sonra tekrar çıkıyormuş. Diotun son teknoloji olduğunu söylediler daha derine atış yaptığı için kıl kökünü patlatıyormuş ama ıpl sadece ışınmış arkadaşlar.Birde doktorumun söylediği kadarıyla yüz ve çene bölgesine kesinlikle jilet ve makine sürmemeniz ordaki sarı olan kılları uyandırmamanız önemliymiş.....

arkadaşlar kayseride şiva ve nilay öz.... e gittim memnun değildim ,hafta sonu dermiss e gideceğim dermisse gideniniz oldu mu yada başka önereceğiniz merkezler varmı fiyat nasıl

6 seans bikini ve koltukaltı, cihaz lightsheer diode.fiyat koltukaltına seansı 100, bikini seansı 150 ödedim.şimdi ikisini seansı 300e yapıyorlarmış.

yüz için illa da diode diyorum.ince tüylerde en etkili teknoloji diye biliyorum.alexandrite ince tüyleri okumuyormuş bilgine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…