• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyleri azaltmak için Planta Pura adlı ürünü kullanan var mı?

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar planta pura diye bişey duyduk azaltıyomuş galiba kullanan var mı yada azaltan başka bişi kullanan varmı bitkisel fln :27:

kimsenin faydasını gördüğü yada kullandığı bi krem vs bişey yokmu ?? bilmeyenlerde faydalanırlardı hiç değilse buradan..

slm arkadasım ben planta pura kullandım uzun vadede çözüm ama yoğun bi krem olmadıgı için sürdüktensonra streçle sararsan bölgeyi daha iyi sonuc alırsın ben sadece kollarımda 1tüp bitene kadar denedim sadece azalttıgı gibi gecte cıkarıyor hem azaltıyor hem inceltiyor dediğim gibi ayda 1kez kullndım ben sadece kollara diğer bölgeler ,içn etkisini bilemiyorum bi kaç yıl kullansan bitirir kesin :) herkeste aynı etkiyi göstereceginin bir garantisi yok tbi mutlu günler :)

slm arkadasım ben planta pura kullandım uzun vadede çözüm ama yoğun bi krem olmadıgı için sürdüktensonra streçle sararsan bölgeyi daha iyi sonuc alırsın ben sadece kollarımda 1tüp bitene kadar denedim sadece azalttıgı gibi gecte cıkarıyor hem azaltıyor hem inceltiyor dediğim gibi ayda 1kez kullndım ben sadece kollara diğer bölgeler ,içn etkisini bilemiyorum bi kaç yıl kullansan bitirir kesin :) herkeste aynı etkiyi göstereceginin bir garantisi yok tbi mutlu günler :)

teşekkürler arkadaşım bnde kollarımda denemek istiyorum bakalım :16:

yani sadece o marka olması şart değil etkili bişey olsun istiyorum o marka gözüme çarptı oyüzden ona yönelmiştim :)

arkiler çoook araştırdım ben bunu bakın gerçekten iyi bişi gibi göxüküo cilde görede değişme gösterme nolursa olsn döker ama kmi az inciltir kmi yok eder belli olmaz yani o ama döküp kalın çıkarmadığı kesn cidden süper bişi bu

Back