tüyleri azaltan kremler hk. yardıma ihtiyacım var

adrenalin-07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
3
0
86
40
Antalya
selam
yüzümde ileri derecede kıllanma problemim var, 4 yıl iğneli epilasyon yaptırdım fakat hiç bi işe yaramadı, son zamanlarda yanaklarıma doğru yayılmaya başladı.şuan sir ağdayla alıyorum çünkü çocuğum olmadından dolayı tedavi gördüğümden lazare başlayamıyorum. aranızda benim durumumda olan varmı. tüy azaltıcı kırem kullanan varmı. bioderin ürünlerinin azalttığını duydum ne yapacağımı bilemiyorum

canım benim bildiğim bu tür kremler kullandığın sürece etkili
bıraktığın anda yavaş yavaş etkisini kaybediyor ve yüzün eski haline dönüyor

bence kremlerle hic ugrasma canim, ben denedim hic bir faydasi olmadi olan giden zamanima ve parama oldu, Sarartici kremlere hic basvurma onlar dahada berbatlastiriyor herseyi... en iyisi lazen ve agda

canım senin yine iğneli tek çaren tedavin sürüyorsa tamamen bitmese bile çok büyük fark görmen lazım.iyi uygulayan bir uzmana denk gelmemişsin sanırım.yine de araştır muhakkak vardır orada da iyi yapan.hormonal rahatsızlığın devam etmiyorsa tamamen kurtulabilirsin iğneli epilasyonla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…