• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyleri aldıktan sonra pürüzsüz bacaklara sahip olmak için napılabilir??

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Ben tüylerimi aldıktan sonra bacaklarım pürüzsüz olmuyor.minicik minicik isilik gibi sivilceler çıkıyor.ama ben pürüzsüz olsun istiyorum.

bunun için yapılacak bişi var mıı????

fisfisfis

kızlar bişi dicem bendede oluo böle yolunmuş tavık gibi oluo..çok sürmüo allaha şükür ama ben çok moralim bozuldugu zamanlarda ponza taşı varya onla incitmeden masaj yapıorum ve faydasını görüorum..denemekte fayda var...

BıLGıLER ıÇıN TEŞEKKÜRLER bebek yağı ve ponza taşı ikisindende evimde yok şuanda......çarşıya çıktığım zaman bakarım

tuylerini almadan once kabak lifi ile guzelce bi kesele bacaklarini yada peelingi oneririm sana
ben cok faydasini gordum tanidigim herkesede tavsiye ediyorumyerimseniben

aslında kılları almadan önce bi kese yapmak lazım sonra alıp en sonada krem sürmek lazım.

kizlar bir güzel kese yapin sonrda alirken pudra yapiyorum ben öyle aliyorum fazla kizarmiyor o zaman en sonda cremi sürüyorum güzel oluyor

Eğer dizlerinizde böyle sorunlar varsa yoğurt sürün aldıktan sonra..bugün öyle yaptım ben.dizlerim pürüzsüz oldu.tüm bacaklarım öyle olsaaa...

bide agdadan sonra soda surmek iyi geliyomus yeni duydum
bu defa agdadan sonra bikac kutu sodayla yikiyim bacaklarimi kaydirigubbakcemile2sositososito

tüyleri almadan önce kabaklifi kesesi ile keseliyorum..
sonra alırken pudra sürüyorum..
işim bittikten sonra .bebek yağı yada nemlendirici sürün bolca
fıstık gibi olur..

benim sinir olduğum durum batık kıllar var onlardn naıl kurtulabilirm ya , çıkmıyorlar öylece durıuyorlar cımbızla tek teke uğraşmama lazım e okadarınada dayanamıyom sıkılıyom ,:kızgın: peerlingi nasıl yapıyorsunuz?

benim sinir olduğum durum batık kıllar var onlardn naıl kurtulabilirm ya , çıkmıyorlar öylece durıuyorlar cımbızla tek teke uğraşmama lazım e okadarınada dayanamıyom sıkılıyom ,:kızgın: peerlingi nasıl yapıyorsunuz?

Mesela=tuz+yoğurt u sürüyorsun bacaklarına yıkılyosun.daha sonra bal sürüyorsun 5 dk bekletip yıkıyorsun.bu formül sayesinde pürüzsüz olabilir.bu formül yumuşatıcı ama bilemiyorum.deneyebilirsiniz.

Kızlar krem kökleri besliyoruş diye dıuydum.. Yağlar da.. Daha çabuk çıkıyormuş kıllar.. O yüzden sürmüyorum ben hiç ağdadan sonra..

epilasyon öncesi iyice keselenmek ,epilasyon sonrası ise cilde su temas etmesini engellemek,çünki su yada bazı kremler epilasyon sonrası ciltte tahrişlere sebep oluyor

Back
X