Tuylere kesin çözüm bitkisel Olabilirmi??

Ne karisimi acaba???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam yapilisini soylememis ne kullandigini söylemiş deneme asamasindayim bende bulunca sizlere yazarim deniz tuzu buyuk etken ama :) en buyuk dert biz kadinlar icin tuyler her ay merak etmeyin kurtulacagiz allahin izniyle inslh

Tam yapilisini soylememis ne kullandigini söylemiş deneme asamasindayim bende bulunca sizlere yazarim deniz tuzu buyuk etken ama :) en buyuk dert biz kadinlar icin tuyler her ay merak etmeyin kurtulacagiz allahin izniyle inslh

Haber bekliyorum O zaman bilgilendirrsen sevinirm canim......

merhaba bahsettiğiniz bitkisel karışım limon ve tuz olabilirmi ? ağda işleminden sonra limon ve tuz karışımı yapıp ağda yapılan bölgeye sürüyorsunuz ve 3 kere yaptıktan sonra tüylerin baya bi seyrekleşip inceldiğini kendiniz farkediyormuşsunuz. açıkcası ben denemedim ama yapanları biliyorum ve gerçekten bunun faydasının çok olduğunu söylediler.

Ne karisimi acaba???

merhaba bahsettiğiniz bitkisel karışım limon ve tuz olabilirmi ? ağda işleminden sonra limon ve tuz karışımı yapıp ağda yapılan bölgeye sürüyorsunuz ve 3 kere yaptıktan sonra tüylerin baya bi seyrekleşip inceldiğini kendiniz farkediyormuşsunuz. açıkcası ben denemedim ama yapanları biliyorum ve gerçekten bunun faydasının çok olduğunu söylediler.

Hayir canim limon ve tuzu biliyorum bu deniz tuzu 2. Karisima gireni soylemek isterdim ama daha kesin sonuca ulasinca soylemek daha mantikli çünkü tuz icinde oldugu icin daha sicak oluyor ilik olmasini bekledigimizdede sertlesiyor yapim derken kendinizi yakmanizi istemiyorum kivamini ayarladigim zaman bayanlara sunacam 2. Denememde de kivam tutmadi 3. Deneme yakin zamanda tekrarlayacam

Back