arkadaşlar ne şekilde yaptınız ciddi olarak soruyorum ben? sürdükten sonra beklettiniz mi ? ne kadar ?
agdamı yaptım temızlık mendılımle temızledım
yapıskan kalmasn dıye,
sonra süründüm
kurudu zaten hemen sonra uyudum vee sabah oldu
ama gece 2 kere srdüm a.s.
ee nasıl yani öyle çişi sürüp te mi yattınız ? sonra ertesi gün değiştirdiniz mi yatağı çarşafı ?:bbo: ben sandım ki bir kaç dakka beklenip yıkanıyor..
Şimdi sidikli profesör başlasın anlatmaya:
Bunu ilk duyduğumda anneme söyledim.Annem de aa ben biliyordum ki eskiden annemler yapardı dedi.
Anneannemde gerçekten kılsız tüysüz bir insandır.
Yapmam ben mikrop falan kaparım dediğimde de idrarın steril olduğunu söyledi.
Ben de güvendim.(Annem doktor,hem de annem yani insan güveniyor ister istemez-tatlicadiarzu-)
Alacağım yerlerimi aldım(bacak,koltukaltı vb.)fakat ağdayla değil.
Ya eldivenle,ya cımbızla,ya da epilatörle.
Bunu yapmamın sebebi temizlemek için su veya temizleme yağı değdirerek gözenekleri baştan kapatmamak.
İlk alındığı gibi durmasını sağlamak.
Kılları aldım(dolunay değildi)idrarı sürdüm.Bekledim.Herkes bekleyebildiği kadar beklesin.Sıcak tutarak mümkünse.
Sonra yıkadım.
Budur.
sidikli aplam bir şey dıycem
yani kol altımı cımbız vs alsam daha mı etkılı olur
agdayı yapınca cunku ıster ıstemez kalıntısı kalıyor
sidikle yıkıyıp arındırmak da zor :)) :kedi:
bari kol altımı eldıvenle alayım o da catur cutur cok ezıyet gbı gorunuor
bacaklarıma yapayım bari allallaa..
bak dün dolunay yoıktu ben öyle yaptım
Evet idrar sterildir ben de duymuştum bunu.. Bu idrarla olan olayı yıllar önce duymuştum ama tam bilmiyordum nasıl olduğunu,teşekkürler..peki gerçekten çıkmıyor mu artık ? mesela özel bölgeler için işe yarıyor mu ki ?? karınca yumurtası kreminden daha mı güvenilir ?(Bu arada annen doktor olabilir ama cahilsin,benim de babam doktor ben de ayrı bir cahilim kaydirigubbakcemile3 )
ee nasıl yani öyle çişi sürüp te mi yattınız ? sonra ertesi gün değiştirdiniz mi yatağı çarşafı ?:bbo: ben sandım ki bir kaç dakka beklenip yıkanıyor..
ben kol altımı ıstıyorum cıkmasın,
orayı cımbızla mı yapayım dıyorsun epaqım gözum döner koluma bakmaktan cok zor bır olay hakıkaten o :)) neyse yaparım madem
Arkadaslar ya ilk denemede bir fark oluyor mu
ben denedim ama pek fark göremedim, ona göre yapmaya devam edicem :S
Arkadaslar ya ilk denemede bir fark oluyor mu
ben denedim ama pek fark göremedim, ona göre yapmaya devam edicem :S
ne zaman denedin.. ya sanırım bgn dolunay dı.. yani takvimde öyle yazıyo kaçırdım mı şimdi:S 1 ay bekleyemem yarın yapsam ne olur...fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?