Arkadaşlar, 21 gün olayını bilirsiniz; tıpta hücre yenilenmesi, enerjiye inananlar için yaşam döngüsü, kuantumun, reikinin uyumlamaları 21 gündür, zihinsel telkin kasetlerinin 21 gün boyunca günde 2 defa dinlenmesi istenir vs. Benim bildiğim kadarıyla kadınların 21 günlük yaşam döngüsünün dolunayla ilgisi var, bu konuya çok hakim değilim ama; dolunayda kadın vücudunda bitakım değişiklikler olduğunu duymuştum, dolayısıyla neden olmasın? Belki bu dolunayda ben de bacaklarıma deneyebilirim, denersem yazarım...laelaelaelaelae Yalnız bu arada o kadar uzun süre bioderklava: kullanıp bişiy elde edememiş biri olarak bundan fayda görürsem epey komik olacak:icecream:
wayyy bee oldukca ılgıncmıs hiç duymamıstım :S ama neden dolunaykı :S
ay ıle ılgılı bırseyde ben sıze soylım ılk duydıgımda sadece gulmustum oyle seymı olur dıye ama sonuc oldukca ılgınccc
neyse ne oldugnuda soylım;
benım elımde ve ayaklarımda sıgıl vardı hanı sert sıvılce kadar seyler oluyoya neyse toplam 7-8 tane vardı ayaklarımdakı ayakkabı gıyınce acıyodu elımdekıde zamanla buyuyodu.
ılaclar gecırmedı kestım kokunu kopardım gene gecmedı sonra bı gun yengem aman onu gecırmekten kolay ne varkı dedı ayın hılal oldugu zaman hanı kalın tuzlar varya onalrdan al sıgılın etrafını cevırerek elhamı oku sonra onu ayak basmayan bı suya at tuz erıdıkce sıgıller kaybolur dedı tabı bana saka gıbı geldı guldum ama denemekde fayda var ne kaybederımkı dedım sonuc ıse cok sasırtıcı
ben bunu yaptım yalansız soyluyorum sıze 1 hafta ıcınde sıgıller kayboldu :S
3-4 yıl oldu ve daha cıkmadı, sımdı ınsanlara soyledıgımde onlarda bana guluyoyanı kımsenın ınanası gelmıyo
bence bu ay ve ıdrar olayını denemekle bırsey kaybedılmez sadece bıraz pıs oluyruz o kadar hehehe
ya bişey sorabilir miyim bu karınca yumurtası yağı ile ilgili bi bilgisi olan var mı ?? bende cok duydum tüyleri azaltıyor diye doğru mu kullanan var mı ?? yan etkileri fln ??
benim kızkardeşimin de çenesinde siğiller var, doktora götürdük yaktırdık ama iz kaldı bunu denesek gecer mi acaba
dolunay ve çiş sürme çok garip geldi başta ama yorumların hepsini okudum ve büyükler hep aynı şeyleri söylemiş yani bir değil iki değil herkesin çişle ilgili bir duyumu var, ben de hatırlıyo gibiyim annemin çişle ilgili bişeyler anlattığını ama ne için kullanıldığını filn hatırlamıyorum, denemeyi düşünüyorum sivilcelerim için, yüzümde çok fazla yok ama pürüzsüz olmasını istiyorum belki denerim emin değilim günah olabilir mi acaba o da var ayy çişim geldi benim yaa sırnaşık şey
Arkadaşlar ben dolunay kısmı hakkında bilgiye sahip değildim ama denedim..Ağda yaptıktan sonra idrarımı sürdüm koluma ve bacaklarıma asitli olmasında dolayı yakıyor tabii ama :) gerçekten diyebilirimki %60-70 azaldı....
Arkadaşlar ben dolunay kısmı hakkında bilgiye sahip değildim ama denedim..Ağda yaptıktan sonra idrarımı sürdüm koluma ve bacaklarıma asitli olmasında dolayı yakıyor tabii ama :) gerçekten diyebilirimki %60-70 azaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?