Kizlar kesin tarih ve saati ve yapilisini bidaha aciklayin da ne olur ne olmaz.. Bende deneyecem dolunayda ins.. yurtdisindayim saatini ayarlamam sorun olmaz umarim.. cevabinizi bekliyorum...
ya bn lazer agda cımbız ip karınca yağının faydasını diil zararını gordum.canmdan bezdim.sirden sora bioder surdum yuzm hasat oldu dr luk oldum merhem suruom.bıktm hergun aynı dert.kokten neyle alayim.ne kadar zaman sonra idrarı sureyim.gun boyu kac kere sureyim asagı yukarı.kac gun.sizin ne kadar zamanda ne yuzde kac seyrelme incelme nası bi anlatr msnz.bn bunalıma grcem artık senağlama yaaben haftada bir gün nerdeyse tüm yüz sir ağda ile alırım ve bazen haftada 2 kez alırdım o kadar kötü bir durum idi bak bugün yine yaptım bıyık bölgesini inan hiç yoktu diyebilirim tekrar idrar sürdüm ç şuan öyle güzel bi cildim var ki çok mutluyum ve ben idrar olayını abartıp alnım dahil tüm yüzüme iyice pamukla ovarak sürüyorum çünkü farkettim ki cildim tüysüzlük bir yana acayip bebek cildi gibi oldu yani sanırım tüylerim bitse bile bir iki haftada bir ben yine idrar sürüp bütün gün bekleticem inan belki bana öyle geliyodur gözlerimin yanındaki ufak kırışılıklar bile sanki yok oldu . yani kısaca bu tüy konusunu burda kesinleştirelim muhakkak yapın ben ki memnun kaldım herkes memnun kalıcaktır garanti
annemle bende yaptik annem çene biyik kısmına yaptı pamukla yaptıkkk :roflol: bence en iyisi pamuk eline bi eldiven gecir elinede al pamuğu sür sürebildiğin kadar yerimseniben
8 gün oldu yapalı hala bende çıkma belirtileri yok özellikle bikini bölgesnde :sm_cool: şimdiye kdr oooOoOoo eskileri olsa çıkmışlardınaniknanik
aldıktan sonra ne kadar beklednz.
cişi ne kadar beklettnz.
gun boyu kac kez surdunuz
kac gun devam ettnz
hangi bolgelerde daha etkili szce.yuzden kurtulsak yaaaaaaa :Saruboceq:
peki bu idrar kaç gün uygulamak gerekiyo
hemen yıkasak olurmu
bende uygulamayı düşünüyorum
yardım ltfen:uhm::uhm:
Tam 1359 mesajı tek tek okudum (helal olsun valla bana).. çoğu yerde gülmekten öldüm :)). Kıl, tüy sorunundan muzdaribim. Ama bu yöntemi deneyebilir miyim bilmiyorum. Yani şeytan alttan alta dürtüyor bir daha iki büklüm kıl almamak, yapış yapış ağdalarla uğraşmamak vs. güzel geliyor da.. ıhh bilemedim yaa. Anlaşılan 9 nisan da baya bir muhasebe yapacağım kendimle.
bence deneyin sonuca sizde şaşıracaksınız malesef bu dolunayda ben uygulayamayacağım çünkü regl oldum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?