- Konu Sahibi gecemavisy
-
ya kızlar yapmayın bencehem faydası olsa malüm bölgenin bazı yerlerine temas ediyor idrar kısım kısım kıl çıkmaması lazım o zaman.yani değen yerlerinden.devrik bir cümle kurdum ama anlarsınız umarım söylemek istediğim şeyi.
aceba gercekten ise yarıyormu? bunu yapıp sonuc alan olmadımı kızlar ya?
lütfen cevap verin
yukardaki yazıları okuduktan sonra kesnlikle denicem ne kaybderimki hem çiş benmim çişimm bişey olmaz :)))
Bu konu taa 2-3 sene önce de açılmıştı ve hepimiz de denemiştik,o zamanlar bekardım tabi ve denemiştim,seyreldi diyebilirim..
o konu ne oldu acaba...[/QU
Konu kapatılmış niltt... bende araştırırken o konuya denk geldim ve faydalı olucağını düşündüğüm için konuyu tekrar açdımm gerçekten çok iyi sonuçlar alan arkadaşlar var o konuda
konuyla pek alakası yok aslında ama idrarın güvenilir olduğunu belirtmek için yazma ihtiyacı hissettim.idrar steril bir maddedir ve yüzümüze sürdüğümüz petrol ürünleri içeren kremlerden daha güvenlidir bence. ben de deniycem bunu olumlu sonuç alırsam bildiricem tekrar
doğru diyosun evet aslında tiksindirici bişey ama eskiden insanlar yaranın üzerine işettirirlermiş ki çabul iyleşsin diye bilmiyorum deneyen ve faydasını gören kişilerde var tabiki.
evet kesinlikle katılıyorum benim annemin kolundada var o izden. yarası varmış ve kucuk kardeşine idrarını buraya yap demişler ve kolunda daire şeklinde bi iz var ben cogu ınsan da da görüyorum o izi ve o izin üstünde bır tane bıle kıl yok!
o bahseettiğin iz aşı işi :) benim annemde de var hatta annem dönemindeki herkeste var :)
yakın bir arkadaşım denedi bunu aynen anlatıldığı gibi uyguladı dolunay falan ..........ne yazıkki hiçbir işe yaramadı idrarlı idrarlı gezdiğiyle kaldı hemde o gün suları kesilmişti gelip bende duş aldı kriz geçirmişti ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?