Tüylerden Kurtulmak icin Zırnık Kullanan Var mı?

zırnık ne yaw :uhm: sana zırnık vermem derken kullanıodum ben onu ayıp bişeymiydiki :tomato:

apilasyon aleti hemide buzlusu gusel bence :1closedeyes:

ben zırnığı 5 sene önce duymuştum ozaman almıştım taa ama hiç kullanmak nasip olmamıştı taki geçen pazara kadar bu siteye üye oldun okudum yorumları işe yarıyo dedim demekki ve kıllarımı ağdayla aldıktan sonra uyguladım canım yandı ama bitecek sonuçta eşşek siidiğiyle birlikte uygulanınca bir daha hiç çıkmışyomuş yarın kız kardeşimde deniyecez en sonunda sidiği bulduk:) baya zorladı bizi bulamasak eşşek alacaktım çoğu şifalı bitkiler kıtabında yazıyo okursanız daha iyi anlarsınız yorumlarıda okuyun özellikle okyonus incisininkileri o tam anlatmış çünkü 3. seansta %60 bitmiş özel bölgesindeki kıllar bende sonuçlarını yazacam ama çıkmasını bekliyorum daha bir hafta oldu eğer sizde bu zaman zarfı içinde uygulamak isterseniz canınız biraz yanacak ve kılları aldıktan sonra uyguluyacaksınız o zaman etkisini gösteriyo

arkadaşlar sonunda eşek sidiğini bulup bugün kollarımı ilk defa alıp sürdüm biraz önce bakalım sonuç neolacak size yazacamyerimsenibenyerimseniben

arkadaşlar zırnık kullananlar niye kimse sonuç yazmıyo ki benim bacaklarımdaki yaralar geçmeye başladı ama daha kıllar çıkmadı sonuçlarını ben yazacam lütfen sonuç alan arkadaşlarmızda yazsınlar ki birbirimizde faydalanalım

kiimse uğramıyor galiba artık bu siteye ya arkadaşlar okyonus incisi daha doğrusu ben zırnığı kullandım ama sanki hemen çıkacakmış gibi kılların başları dimdik hayatta sen ne alemdesin cvp yazarsan sevinirim

Canım senin yazılarını takip ediyorum, heryerine deniyorsun farklı birşeyleri..İnşaAllah hepsinden olumlu sonuçlar alırsınn ama açıkçası bu senin adına beni korkutuyor..Özellikle eşek ... dediğin, bilmiorum..Şifalı bitkiler kitaplarında okumuştum hatta geçenlerde birisi insanın kendi ... dedi ama yani hem necs ve tiksindirici..Bilmiorum güzelimm..

Hamam otu 3. kullanımdan sonra etkisini farkediorsun :dance:..Belki dinlenme sürecindeki tüğlerin erken çıkmıştır.Hamam otunun geciktirici etkisi yok.Azaltıcı etkisini ise 3te farkediyorsun, barizce.Karınca y.y. geciktirici etkisi var, zaten canım yazılarımın arasında neyin sonucu olduğunu belirterek geciktirdi demiştim.

İnşaAllah sende farkediceksin 3.den sonra yerimseniben

cvbın için çok teşekkürederim acaba bu yolda tek başımamı kaldım diye düşünmeye başlamıştım:KK43: VAllaha bilmiyorum eşşek s.. değişik zeytin yağı gibi inŞAllah Rabbim bir sonuç almamızı nasip eder gerçekten kendimi kobay olarak kullanıyorum etrafımda çoğu kişi beni bekliyo bakalım hayırlısı Allah'tan

arkadaşlar ben yeni bir formül buldum tüylerin kökünü kurutan şimdi deneme süresindeyim sonuç alırsam sizede bildircem ürünün adı karınca yumurtası yağı bilgi almak isteyenler özelden mesaj atsınlar

arkadaşlar ben yeni bir formül buldum tüylerin kökünü kurutan şimdi deneme süresindeyim sonuç alırsam sizede bildircem ürünün adı karınca yumurtası yağı bilgi almak isteyenler özelden mesaj atsınlar

yeni duyuyorum deme sakın yasakkelime

arkadaşlar ben çok araşatırma yaptım bu konuda sizinlede paylaşmak isterim öncelikle yarenim kyy çoktndır olan bişey fakat yağ kıl köklerini beslediği için çoğu uzman tavsiye etmiyo birde karınca yumurtası küçük çocuklara uygulanırsa yarin sürülürse kıl çıkmaz bakalım o yağın içinde nekadar yumurta var değilmi? birde arkadaşlar vücudunuza yıkanırken sakın şampuan deydirmeyin kıl köklerini besliyomuş çünkü kılları aldıktan sonra asla su deydirilmemesi gerekiyomuş daha çok var böyle bilgiler bir ara onlarıda yazarım

bu arada okyonus incisi benim kılları alalı 2 hafta olacak daha bir belirti yok sadece kırılanlar çıktı diğerlerinden pek ses yok bakalım hayırlısı sen ne alemdesin

arkadaşlar yeni bir başlık attım isterseniz orayada bir göz atın limon,tuz ve nane çayı

Ben de hamam otunu denemiştim 1 ay önce yaklaşık. Şimdi 2. kez deneyeceğim (ağdadan sonra), pek bir değişiklik yok bende bakalım 2. ve 3. seanstan sonra neler olacak...

benimkiler sanki azaldı gibi ama bakalım inŞAllah hayırlısı 2.yi deniyecem bende ama 13 gün var daha

iğrenç bir sey sakın denemeyin cok piss kokuyo jilettende hiç farkı yok bayanlar ben kullandım cokda yakıyo insanın deririsini benim bir arkadasın tırnaklarını eritmiş sürerken:)))))dikkatli olun!!!!!!!!!!!

iğrenç bir sey sakın denemeyin cok piss kokuyo jilettende hiç farkı yok bayanlar ben kullandım cokda yakıyo insanın deririsini benim bir arkadasın tırnaklarını eritmiş sürerken:)))))dikkatli olun!!!!!!!!!!!

Jilet gibi yapıyor demişsin baturnuray, fakat bizim bahsettiğimiz durum ağdadan sonra bu işlemi uygulamak. Ben 2. seansımı uyguladım, 1.de çok yandı cildim; fakat 2.de hiç yanmadı, jilet gibi de olmadı. Eğer direk uygulanırsa tabi ki senin dediğin gibi (jilet gibi) yapar. Bakalım çıksınlar bi 3. seansı da yapalım görelim...

evet kökten alındıktan sonra uygulanacak ama anlatamadık bir türlü bunu kimseye bende 2. seansı deniyecem hayırlısı

X