Tüylerden Kurtulmak icin Zırnık Kullanan Var mı?

ewet baslamayı düşünüyorum ben de ama öbür aya baslayabilirim simdi uzamadılar bi kurtulsak kökünden :)

Arakadaşlar kullanmanızı tavsiye etmem tüyleri azalttığı falan yok traş bıçağı gibi etki gösteriyor ayrıca kokusuda berbat ...

Eğerki bi araştırın çünkü ben bilmiyorum, sağlığa zararı yoksa ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM HAMAM OTUNU KULLANMANIZI..

Bu başlığa tüğleri kökünden almadan kullananlar yazıcaksa yeni bi başlık açıp uygulamamı oraya taşıyayım.

Üstteki arkadaş tüğleri aldıktan sonramı kullanmış bi belirtseydi iyi olurdu ama anlaşılan yüzeysel dökmede kullanmış, memnun kalmadığına göre..

Bu kadar ısrarıma sebep tüğ problemi olan bunca insan geziyor bu forumları yazıyor, kullanıyor vs.En önemlisi TÜĞ PROBLEMİNE ÇARE ARIYOR.Bende etki yaptıysa emin olun herkesde yapar..Benim köklerim kuvvetli çünkü..

Bu HAMAM OTUNUN AZALTICI ETKİSİ 1 önceki sayfada da yazdığım gibi kökünden alınıp sürüldüğü zaman aşikare görülüyor..Özellikle 3. seanstan sonra feci bariz..

DENEYİN GÖRÜN..
..ve lütfen yüzeysel dökülmesi için bu otu kullananlar yazmasın artık bu bölüme, çünkü o zaman faydası yok, olduğu gibi yine çıkıyor..Yada ben yeni bi başlık açayım..Yoksa böylece kaynayıp gider bu formül..İstiyorumki YARARLANILSIN..

..Tekrar belirtiyorum eğer bu şekilde kullanım karınca y.yağı gibi, lazer gibi zararsız mı zararlı mı bilmiyorum..İÇİNİZE SİNMEDİYSE araştırıp kullanın..SONRADAN BEDDUA ALMAK İSTEMEM.

BEN FAYDASINI GÖRDÜM BARİZ Bİ ŞEKİLDE 3. seanstayım henüz bi zararı oluşmadı ve 5 yıldır yüzeysel döküm için kullananlar varmış, bi zarar olmamış onlarda da. Yüzeysel ve kökten alıp deri altına sirayet etmesi farklı olabilir, bilmiyorum.

chocotripi hayırlısı inşAllah..Aslında faydalarıda var o tüğlerin..Hem bazı ameller işlenince bedendeki tüğler adedince sevaba kavuşuyor insan..Ya biliormusun benim malum bölgedeki tüğlerin uzamasını bekliorumda biraz daha alabilmek için, çıkanları inceleyince incelmişlerde yaa..:) süperrr bu olay abi..

Bol şanslar Herkese..

İnşallah inşallah....
Bacaklarım hala yara içinde, zırnık fena yaktı beni Buna değer umarım...

ya kızlar bu kadar zararlı bir maddeyi ki bilenler zehir diyor bikini bölgesi gibi hassa bi bölgeye uygulmak doğrumu bi sürü yontem çıktı kendinize zarar vermeyin bence kıllardan kurtulayım derken başka şeylerden olmayın derim özellikle bekar arkadaşlar.

Arkadaşlar bi siteden copy-past yaptım ayrıca eczanelerde de gül kokulu esans katılmış şekliyle satılıyormuş bu hamam otu tüğ dökücü olarak..
Bu yazıyı aldığım sitede bir bayan 24 yıldır yüzeysel olarak kullanıyormuş biçok yerine..Bunlar olumlu haberler fakat iipek'in dediği gibi emin olarak kullanmak en iyisi, ağda şekli hariç günümüzde hiçbiri güven verici değil, 10-15 yıl sonra çıkar kokuları..Tek içimi rahatlatan husus bunu eskilerinde kullanıp bu zamana kadar hamam otu adı altında taşınabilmiş olması..Eskiler kullanıyorsa bu iyiye alamettir..

jonja ilk kullanımda cildin reaksiyonu daha aktif oluyor, 2.de cilt alışıyor maddesine az kızarıklık oluşuyor ..Fakat krem sürmeni öneririm, eğer tahriş olduysa herhangi bi nemlendirici, bepanten olabilir, sivilce oluşumun varsa bactroban adında vücud sivilceleri için kullanılan bi krem var onu sürebilirsin, ben onu kullanıyorum..

Teşekkür ederim,
E vitamini sürüyorum bol bol nemlendiriyorum, inşallah iz kalmaz. Yazıda 5 dk bekletin filan diyor ama sakın ha! Ben 1,5 dk bekletmeme rağmen feci oldum. devam edicem ama ufukta ışık görüyorum:):):)

arkadaşlar ben zırnığı dün yaptım ama çok canım yandı önce tüylerimi ağdayla aldım sonrada zırnığı fırça yardı ile sürdüm sonuçlarını sizinle paylaşacam. eşşek sidiğini sürersen birdaha hiç çıkarmıyomuş diye duydum köyde yaşıyorum ben eşşeğinde erkek olması gerekiyo buluyum onunlada deniyeceğim sonuçlarını sizinle paylaşırım inşAllah bir sonuç alırız

ya valla ne ıyı olur bu essek sıdıgı olayı cıdden dorumu mrk etmısımdır hep :sm_cool:

arkadaşlar gerçekten çok acı verici ama ben çok ciddiyim eğer bitecekse hergün sürmeye rağzıyım fakat ben ağdadan sonra bacaklarımı baya tahriş etmişim o yüzden çok yandı ve yara oldu ama geçici bir yara gibi görünüyo size sonuçlarını yazacam merak etmeyin eşşek sidiği işi doğru çünkü eşşeğin işediği yerde asla ot bitmez isterseniz araştırın ahh bir bulabilsem bakalım söyledik bir kaç kişiye 50 ytl verecem eğer biterse iisteyenlerle irtibata geçeriz yardımcı olmak isterim kib kılsız günler dilerim:dance:

jonja yaraların geçtimi benimki çok derin yandı bende nemlendirici krerm sürüyorum sıvı yağ sürüyorum ama çok kötü hala acıyo cvplarsan sevnirm:teselli:

Korkma güzelim, geçiyor yaralar..
İlkinde daha fazla tahriş ediyor ciltte tepki veriyor.. 2-3 azalıyor tahribatı..
Fakat 3-4 dakikadan fazla tutma, köklerin açık olduğu için yarayı derinleştirici dezavantajı var..
Dikkat edin yaralara..Yara iyileştirici kreme devam..

okyanus okudum tüm yazdıklarını seni ilgin için tebrik ediyorum. bu kadar zaman sonra bende cesaret edp başlyacağım. bende yüzeysel değil kökten alım yapıyorum yılbaşından sonra ilk seansı yaparımŞeniz

teşekkürederim okyonus incisi ne oldu kılların azaldımı yada bittimi inşAllah bitmiştir ama benim yaralım acayip derin oldu geçer diye bekliyorum nemlendirici sürüyorum ne kadar azalma var bacaklarında birde ben 3 dakka felan bekletemedim çok yandı 1.5 dakika anca bekletebildim okadar acıya etki etmezse çok üzülürüm azalmaları yazarsan sevinirim kib çok sağol AEOyerimseniben

canavar bol şanslarrr..Bacaklarıma 3. seansı denedim ve inanırmısınız alırken o eski acıyı çekmiyorum artıkkkk.Süper bişi incelmiş olmaları..Henüz çıkmadı çıkınca olan etkileri yazarım.Özel bölge için 4. seansa henüz vaktim olmadı bi 10 gün sonra sanırsam..

Daha bitmedi canımm, etkileri belirttiğim gibi, özel bölgede azalma ve incelme var %60'lık 3. seans akabinde..Seanslarım arttıkça etkileşimleride paylaşıcam sizlerle, merak etme başlarsam bişeye giderim sonuna kadar, bırakmam sizleri habersiz

Bu arada geçmiş olsunnn, sanırım tenin benimkine göre daha hassas, bide gerçi ilk yapışın.Dikkat et kendine, en yakın zamanda iyileşmesini dilerim, kantaron yağı yada zeytinyağı sür, ben öle yapiorum artık..Krem yetişmiyor büyük bi alan olunca..3. seanstan sonra %60lık bi azalma oldu özel bölgemde.3te farkediyorsun.Bacaklarıma uyguladım 3.yü, henüz çıkmadılar..Yazarım.

Sende Rabbime emanetsinnn..Bol şanslar herkese..

çok sağolasın okyonus incisi tıpkı nickin gibisin:) babam eşşek sidiğini bulmuş bende onunla deniyecm çıksın kıllar kız kardeşim alacak yarın yazarım bende sonuçlarını bakalım neolacak Allah kurtarsın hepimizi

O ne be :1shok:
İlk kez duyuyorum , boşverin agda her zaman en güzeli :kahve
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…