• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerden kurtulmak için kesin çözümmüş

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
arkadaşlar merhabalar
uzun zaman önce nette istenmeyen tüylerden kurtulan birinin tarifine rastladım tesadüfen.düğün telaşı falan deneyemedim ama deneyeceğim inşaallah ta burda yeni hamam otunu gördüm acaba onumu kullansam karar veremedim.kesin çözümmü genitale kullanan varmı acaba?ben okuduğum tarifi aşağıya kopyalayayım kim uygularsa sonucunu yazsın herkes faydalansın ölsün tüyler pis tüyler :p
arkadaşlar size çok işe yarayan %100 denenmiş bi tarif vericem istenmeyen tüylerden kurtulmanız için 1 kutu kara merhem 1 diş sarımsak 1 soğan bir kaba kara merhemi koyun içine bir diş sarımsak rendeleyin karıştırın sonra ocakta kömür olana kadar soğanı pişirin incecik kıyın malzemeler hazır oluncada kremi ince tabaka halinde uygulayacağınız bölgeye sürün üzerinede kıydığınız soğanları koyun bir poşetle sarın kıyafetinize bulaşmaması için 30 dk bekletin sonra yıkayın bunu 10 gün boyunca hergün uygulayın kıllarınızın nasıl yok olduğunu göreceksiniz tabi uygulamadan önce kılları kökünden alırsanız daha çabuk etkisini görürsünüz kolay gelsin

Back