Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

bende bir deneyim bu yöntemi umarim etkisini görürüm ve sonradan kasinti yapmaz bacaklarim maalesef cok hassas

dun bende bi limonu kestim uzerine tuz dokup iyice ovdum bacaklarimi hatta koltuk altimi ama cok yandimmafoldumben insallh ise yarar herzaman uygulamayi dusunuyorum

konuyu açtığınadan beri 9 gün geçmiş

gelişmeler nasıl?

canım bacağımın arkasında hala kıl çıkmadı kemik tarafında tek tük çıktı. aradan 24 gün geçti oysa
normalde sürmeden önce yani. şimdi ağda bandı almış tüylerimi alıyor olacaktım :KK70:

zemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile5

canım bacağımın arkasında hala kıl çıkmadı kemik tarafında tek tük çıktı. aradan 24 gün geçti oysa
normalde sürmeden önce yani. şimdi ağda bandı almış tüylerimi alıyor olacaktım :KK70:

zemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile5

başka birşey kullanıyor musun ?

sadece limon tuz karışımı bu kadar uzun süre nasıl etki etti hemde bir seferdekafamçokkarıştı

Ben bu tuz + limonu denedim

Acıya dayanıklıyımdır.Hele de böyle bir kurtulma söz konusuysa daha da dayanırdım

Ama sağlam yanıyor onu söyleyeyim baştan

Ben bir tur daha süremedim yandığı için;ama % 40 azaldı ve daha geç çıktı.

Tekrar deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak gene yazarım.

paylasım için tesekkürler öncelikle :)

benımde tüylerim aldıktan sonra 3-4 güne hemen cıkıyor gercekten cıldırcak duruma geldim artık.:bbo: hormon tedavisi gördüm bi süre ama yine fazla bi degişiklik olmadı.

bu çözümü denicem bide umarım işe yarar. :)

kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)

Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito

cnımm bu tuz normal tuz mu yoksa denız tuzu mu hangısını kullandın sen?
bende uyguluodum ama ayrı ayrı karıstırıp denıcem bakalım nolcak :uhm:

canım normal yemeklere koyduğumuz tuzu kullandım ama şunu da belirteyim yaptığınız bu karışımı bir dahaki hafta kullanamassınız özelliği gidiyo ona göre eğer karışımın arasından gün geçrese özelliğini kaybediyor yani hazırladığın gün bitirceksiniz

Kızlar bunu ağdadan hemen sonra yapıoruz sonra gün içinde ya da diğer günlerde tekrar uyguluyo muyuz yoksa sadece 1 kerelik bi işlem mi

X