- Konu Sahibi Canansever
-
bende sir ağda kullanıyorum çok memnunum ayrıca aldıktan sonra karınca yumurtası yağı sürüyorum güzellik salonundaki abla önermişti benimkileri bayağı azalttı tavsiye ederim
Annecim hep agdayi onerirdi,bacaklarini gosterir bak bitane bile tuy yok derdi,gercekten oyle,karida hic tuy yok,artik yapmiyorda ama bitmis yani !
ama ben dayanamam diye hic bulasmadim,makinede kullanmiyorum,jilete devam:)
bende sir ağda kullanıyorum çok memnunum ayrıca aldıktan sonra karınca yumurtası yağı sürüyorum güzellik salonundaki abla önermişti benimkileri bayağı azalttı tavsiye ederim
Aslında Kesin Çözüm Tabiki Lazer Epilasyonda Ama İşte Maddi Durumumuz Müsait Deyil Malesef
pahalı ve kurtarıcı
Jilet orman gibi yapmaz mı:26: sürekli onunla uğraşmak da zor olur
Geçmiş Olsun Valla Ben Dokundurtmazdım Korkudan ..
yooo çok pahalı değil bence 4 ay falan kullanıyorum ben
Fiyatı Ne kadar Ki?
15 ml bi şişe olsa gerek benimki 15 tlye aldım 5 ay önce 1 hafta önce bitirdim yenisini almadım daha
Ben de makine kullanıyorum ama batık yapıyor yaağdanın acısına da dayanamam aldıktan sonra fucidin krem falan idare ediyorum ne yapayım artık...
15 ml bi şişe olsa gerek benimki 15 tlye aldım 5 ay önce 1 hafta önce bitirdim yenisini almadım daha
Ben de makine kullanıyorum ama batık yapıyor yaağdanın acısına da dayanamam aldıktan sonra fucidin krem falan idare ediyorum ne yapayım artık...
:) Ben Ağdayı Sormuştum Tatlım :)
Aynen bende öyleyim işte lazere bile dayanamıyorum ama farkı görünce sıkıyorum dişimi.Bak ben kampanyadan 8 seans tüm bacak,koltuk altı,genital,kol aldım 99 lira.Çok çok ucuz milyarlar vermeye gerek yok yani ve bütün batıklar gidio.
makina daha çok acıtmıyomu be canım,ağda birden topluyo,mecbur kalınca bende makine kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?