• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyler için ağda mı ,makine mi kullanıyorsunuz ??

Annecim hep agdayi onerirdi,bacaklarini gosterir bak bitane bile tuy yok derdi,gercekten oyle,karida hic tuy yok,artik yapmiyorda ama bitmis yani !
ama ben dayanamam diye hic bulasmadim,makinede kullanmiyorum,jilete devam:)

Jilet orman gibi yapmaz mı:26: sürekli onunla uğraşmak da zor olur

Aslında Kesin Çözüm Tabiki Lazer Epilasyonda Ama İşte Maddi Durumumuz Müsait Deyil Malesef :(

kampanyaları yakalarsan cok uyguna geliyo aslında ben 1250tl bitene kadar tüm vücut yaptırmıstım 1 yılda azaldı baya

Eki Görüntüle 382846

gilette Venüs , cok guzel deniyebilirsin , benim kullandigim bu

şimdi bundan kullanıyorum mecburen hamıleyım lazere gidemem göbeğimden önümü göremem kuaföre gidemem en iyisi venüs ayna yardımıyla halletmeye calısıyorum cokta cıkmıyo zaten bi doguma giderken yaparım tamam

İkiside kesin çözüm degil valla,fırsat sitelerinde lazer kampanyaları oluyo.Eger çabuk ve kalın çıkiyolarsa çok faydasını görürsün.Ben ne makine ne agda kullanabiliyorum her ikiside batık yapıyo.Lazere başladım ne batık kaldı ne bişey.

Ben de makine kullanıyorum ama batık yapıyor ya :( ağdanın acısına da dayanamam :( aldıktan sonra fucidin krem falan idare ediyorum ne yapayım artık...

Ben de makine kullanıyorum ama batık yapıyor ya :( ağdanın acısına da dayanamam :( aldıktan sonra fucidin krem falan idare ediyorum ne yapayım artık...

makina daha çok acıtmıyomu be canım,ağda birden topluyo,mecbur kalınca bende makine kullanıyorum

Aynen bende öyleyim işte lazere bile dayanamıyorum ama farkı görünce sıkıyorum dişimi.Bak ben kampanyadan 8 seans tüm bacak,koltuk altı,genital,kol aldım 99 lira.Çok çok ucuz milyarlar vermeye gerek yok yani ve bütün batıklar gidio.

Aynen bende öyleyim işte lazere bile dayanamıyorum ama farkı görünce sıkıyorum dişimi.Bak ben kampanyadan 8 seans tüm bacak,koltuk altı,genital,kol aldım 99 lira.Çok çok ucuz milyarlar vermeye gerek yok yani ve bütün batıklar gidio.

hangi şehirde aldınız bu seansı baya iyiymiş fiyatı

Kollarımda ve bacaklarımda tüy yok, şanslıyım o konuda.

Koltukaltlarıma lazer yaptırmıştım.

Genitalde de jilet, bu kötü işte. :50:

Makine kullandığım dönemde de, ağda kullandığım dönemde de benek benek kızarırdım, çünkü beyaz tenliyim, ben de ikisi de güzel durmuyordu. :1:

Back