Tüyler için ağda mı ,makine mi kullanıyorsunuz ??

kuaförde yaptır en iyisi evde başa çıkılmaz bide ilk yapıcaksan eyvah eyvah :100: jiletle falan başa çıkılmıyor,kuaför 5 dk da bitirir,aslında epilasyon en güzelide işte....

Ben Kıl Tüy Uğraşmayı Hiç Sevmiyorum Ama Napak Aldırcaz Epilasyon İyide Biliyorsun Parasıda İyi Yapana Göre

reçeteylemi satılıyor o ilaç denemek lazım,hamileyken çok hassas olur bilirim bide evde yapmak o haldeyken daha kötü

Sir ağda inanılmaz azaltıyor ve geç çıkartıyor. Makine batık yapmaktan başka bir işe yaramıyor.

Vala herkes bişey dedi bende korktum makinadan kıl dönmesi yapıyor dediler..Ağda içinde sarkma yapıyor dediler bende şimdi jilet kullanıyorum çok çabuk çıkartıyor ama en azından acısı yok..

kullanıyomusunuz,nası bişey,faydası oluyomu bari?

Tabi ben 2 2.5 yıldır onsuz ağda yapmıyorum. Harika birşey valla. o olmadan önce baygınlık geçiyordum resmen acıdan. şimdi gayet rahatım. Reçeteyle satılmıyor. pahalı bir ilaç. Paketinde 5 tane var. 55 lira. ama bizim burada bir eczane tek tek satıyor 12 liraya iyi oluyor.

Vala herkes bişey dedi bende korktum makinadan kıl dönmesi yapıyor dediler..Ağda içinde sarkma yapıyor dediler bende şimdi jilet kullanıyorum çok çabuk çıkartıyor ama en azından acısı yok..

Jiletle aldığına bin pişman olursun sakın yapma. Acıtmıyor ama ertesi gün çıkartıyor ve kılların çoğalıp sertleşmesine sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…