tuylenme

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
kızlar benım hamılelıgım sırasında karın bolgemde ve goguslerımde ayva tuyu denılen sarı sadece yakından bellı olan tuyler cıktı.hala duruyorlar sızdede oldumu.dogumdan sonra dokulur onlar dedıler ama 3 aydır hala dokulen yok.sınır oluyorum .boyle problemı olan varmı

kızlar benım hamılelıgım sırasında karın bolgemde ve goguslerımde ayva tuyu denılen sarı sadece yakından bellı olan tuyler cıktı.hala duruyorlar sızdede oldumu.dogumdan sonra dokulur onlar dedıler ama 3 aydır hala dokulen yok.sınır oluyorum .boyle problemı olan varmı

evet canım aynı problem bendede var karın bölemde daha yoğun sarı sarı.dökülmedi benimkilerde de azalma yok.benim bide ayak baş parmagımın üzerinde de gebelikte cıktı hiç yoktu şimdi var ve kötü görünüyor.karın ve göğüsdekiler dökülse bile parmağımdakiler kalıcı gibi görünüyo bende ilerde lazerle aldırcam artık

ne guzel bızım dısımızda tuylenme problemı yasayan yok galıba herkes bakıp gectıgıne gore!

sanırım öyle canım acaba bizdemi bi problem var.bu arada benim saclarım cok dökülmeye başadı zaten zayıftı hamilelikte cogaldı kuvvetlendi.ama şimdi hormonların etkisiyle cok dökülüyo heryer saç.ama tüyler yerinde cok saglam duruyo

canim bendede ayni problem var ama dökülüyorlar zamanla saclara gelince genc kizligimda öyle gür ve canli saclarim vardi ki herkes hayran kalirdi simdi tek canli tel bile yok diyebilirim öyle azalip döküldülerki beni taniyanlar sasiriyorlar. wmwmwm wmwm

ayni problem bende deoldu,bende kullandigim yag besledi diye düsünüp biraktim ...

kızlar erkek bebek doğuranlar tüylenme yaşarlar o tüyler 6 aya kadar dökülmüyor iğrenç iğrenç duruyor sakınnnnnnnnnn almayın sakın eğer alırsanız artık sizin tüyleriniz olurlar resmen tek tek düşecekler korkmayın taze anneler sabır birazcıkk.....

benimde oldu özellikle karnımda ve kollarımda.Ya birde ameliyata alırlarken karnımı jiletlediler tamamını değil ama tam göbek altımı.Çok sinirlendim. döküleceği varsada dökülmezler artık.Sizede yaptılarmı.

Benimde var :KK43: Yazda geldi :KK43: Benim hiç tüyüm yoktu şimdi kullandığım lanet prepar yüzünden kollarımda da var ve 3 ay oldu doğuralı kollarımda tüy var. Keşke sezeryan izim olsaydı hiç olmazsa o bikini bölgesinde .. Tüylerim ( yani artık postum ) göz önünde

X