E
Ebced
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ebced
-
betty bende pco var bende diane 35 kullanıyorum.ama faydasını görüyorum yeni kıl oluşumunu ve sivilce oluşumunu önlüo.ama vücudumun cildini de kuruttu çatlak oluşumunu hızlandırıo.bi de saçlarım dökülüo çok fazla.sen de de mi saç döktü?bende kilo yapmadı.sana pco tanısı kondu mu problemin nedir?
Canim Selam Bende Kullandim Bu Ilaci Yumurtalari Catlamiyormus Ondan Kullanman Gerekli Dedi Doktor Bir Sene Kullandim Tuylerimde Bi Degisiklik Olmadi Ama Kilo Aldim Ve Selulitler Basladi Sac Dokulmeside Dogru Gercekten Ilaci Kestim Cunku Bi Yarari Olmadi Dogal Bir Hapla Cozdum Sorunu Hormonlari Dengeliyor Daha Bisurude Faydasi Var Evening Primroise Oil Dene Bayilirsin..
Ben Diane 35i 5yıldır kullanıyorum ondan önce başka ilçalar kullandım tüylenme yaptı Diane yan etkisi en az doğum kontrol hapı tüylenme yapmaz azaltır sivilceyide azaltır ama 6ay düzenli kullanman lazım ben ne kilo aldım ne tüylenmem oldu sadece olan migrenime oldu kronikleşti :)
merak ettiğim birkaç şey var cevaplarsanız çooook sevinirim...
benim yüzümde çok fazla tüy yok o yüzden doktorlar tüysüz olduğumu zannediyor ama özellikle bacak bölgem çok kötü, cildiyeci görünce acımıştı mesela:) kadın doğum doktoruna rahatsız olduğumu ısrar edince diane 35 verdi, yalnız benim hormonlarımda bi bozukluk çıkmadı.
şimdi size 1 yıl kullan dediğine göre acaba hormon dengesizliğine bağlı olarak bi tüylenme sorunu var denildi mi yoksa sizin de benimki gibi psikolojik rahatsızlığınızdan dolayı mı bu ilaçlar verildi?
ben de aldactone kullanmak istiyorum ama iki sebepten dolayı, kullanan birçok kişi kılların gerçekten azaldığını söylüyo, bi de yan etki olarak nerdeyse 2 beden kadar göğüs büyütüyormuş bundan dolayı, doğru mu, sizde böyle bi etki oldu mu?
bende kullandım diane35 i demek ki bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyo çünkü bnm yüzümde vardı tüylenme sorunum 6 ay boyunca kullandım ve tüylerim azaldı hatta yok oldu diyebilirim ama sonra ilacı bırakınca tekrar çıktı o ayrı bi mesele:1closedeyes: bnm hiç bi hormonol dengesizliğim yok aslında bnm yüzümde tüylenme sorunum yoktu birden oldu bende bu dertten muzdaribim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?