hayır düzenli oluyorumCanım adet düzensizliği var mı
hormonal bir sorunum olmadığını öğrenirsem biraz daha para biriktirip direkt epilasyona başlayacağım, o zamana kadar almaktan başka çare yok maalesefCanım benimde aynı çenemdede birkaçtane var ben bacaklarımı genital bölgemi koltuk altımı kaşlarımın sadece ortasını ve özellikle sürekli olarak bıyıklarımı alıyorum dediklerinin hepsi bendede var göğüs ucu çevresinde kıllanma ama ben göğüs ucundakileri olsun çenemdekiler olsun sadece o siyahları çekiyorum ama gögüs ucundakiler tek bir gözenekten birkaç tane oldu ben beyaz tenliyim 18 yaşındayım 4 aylık evliyim ama eşimden yana sıkı tı yok eşim gayet memnun bakımlı ol ak lazım bnm ailede genetik açıkçası 1 ay önce endokrinoloji bölümüne gittim hiçbir sorun yok yapacak bişey yok temizligine dikkat edeceksin gerekmeyen tüyleri çekmeyeceksin ben çenemd komple agda yaptırmıyorum çünkü hepsi siyahlaşır ve sertleşiryüzümde tüylenme çok degil ama var bakıldımı beyaz olduum için görünüyor böyle yaşamak zorunda sayılırız durumun var ise lazere git yok ise agda yaptır meme ucu ve çene hariç meme ucunu bn cımbız ile alıyorum fakat ip deneyecegim sende dene canım
Canım epilasyon ile lazer aynımı ?
Bilmedigim için sordum bu arada lazerde can acıtıyormuş . Geçenlerde sordum da özel kuaföre.
Vallahi apda gibi dedi kadın bilmedigim için bişe diyemedim birde agdamolaun lazer olsun neden uyuşturucu krembulundurmuyorlar kuaförler anlamadım gitti yahu ücretlendirme nedir igneli ile ignesizin arasındaki fark nedir?bymyself canim once hormonlarina baktir sonra lazere git.igneli degil buzz.lazer agrisiz ve acisiz ben 8 seans paket satin aldim 4 kez gittim hamile olduğum icin ara verdim %70 azaldi simdi uzun sure almasam bile cikmiyor
Bir suru yontem var hepsinin fiyati farkli seansa gore ben paketi alali bir yili gecti 2 bin tl odemistim .en acisiz buzzVallahi apda gibi dedi kadın bilmedigim için bişe diyemedim birde agdamolaun lazer olsun neden uyuşturucu krembulundurmuyorlar kuaförler anlamadım gitti yahu ücretlendirme nedir igneli ile ignesizin arasındaki fark nedir?
Şuanda tüylerin azaldı dimi tekrar çıkmadıBir suru yontem var hepsinin fiyati farkli seansa gore ben paketi alali bir yili gecti 2 bin tl odemistim .en acisiz buzz
Evet doğumdan sonra da 4 seans kaldi geri kalan %30 icinŞuanda tüylerin azaldı dimi tekrar çıkmadı
hangi şehirde ve nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim acaba ankarada mı yaptırdınız, öyleyse dm atarsanız çok sevinirimbymyself canim once hormonlarina baktir sonra lazere git.igneli degil buzz.lazer agrisiz ve acisiz ben 8 seans paket satin aldim 4 kez gittim hamile olduğum icin ara verdim %70 azaldi simdi uzun sure almasam bile cikmiyor
Hayir ankara degil ama illa ki iyi yapan yerler vardir arastirin bence .Hayati zindan etmeye gerek yok ama yüzünüze yaptirmayin yuzde sonuc almak zormus cimbiz kullanmayın agdaya gidinhangi şehirde ve nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim acaba ankarada mı yaptırdınız, öyleyse dm atarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?