• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme sorunu yüzünden çocuk sahibi olmadığımı düşünüyorum:((

zeynepazra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
191
0
46
Bursa
herkese merhaba arkadaşlar ben zeynep 2 senelik evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz bi sonuç elde edemedik. kafama takılan bi soruyu burda sormak istiyorum benim kollarımda bacaklarımda yüzümde tüylenme var ben bu yüzden çocuğum olmadığını düşünmeye başladım gerçi aynı durum annemde de var ama:97: şimdi şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar bu durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı aranızda ya da çevrenizde?:58:

heheh canım ne alakası var yaaaa:))
ben de gayet kıllı bi insanım 6 bucuk aylık hamıleyım :1:
kafaya cok takınca olmuyo ya nedense kendını rahat bıraktıgın zaman oluyo hep bebek
inşallah sende yasarsın en kısa zamanda

Herhangi bir hastalıktan değil de "ırsi" olaraksa çocukları oluyor en azından çevremde gördüğüm direkt aklıma gelen 3 kişide öyle birkaç tane çocukları var.

heheh canım ne alakası var yaaaa:))
ben de gayet kıllı bi insanım 6 bucuk aylık hamıleyım :1:
kafaya cok takınca olmuyo ya nedense kendını rahat bıraktıgın zaman oluyo hep bebek
inşallah sende yasarsın en kısa zamanda

amin canım inşallah sende hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu inşallah bende fazla kafaya takmaya başladım galiba bütün hormonlarımı alt üst ettim önce tiroit çıktı sonra prolaktin yüksek çıktı ikisi için de ilaç kullanıyorum ama sürekli bi sebep arıyorum olmamasına tüy problemi ırsi galiba çünkü testesteron hormonum normal çıktı

hiç sanmıyorum öle bişi olacağını hem daha yeni başlamış sayılırsınız psikioljik oluyor takma fazla...

amin canım inşallah sende hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu inşallah bende fazla kafaya takmaya başladım galiba bütün hormonlarımı alt üst ettim önce tiroit çıktı sonra prolaktin yüksek çıktı ikisi için de ilaç kullanıyorum ama sürekli bi sebep arıyorum olmamasına tüy problemi ırsi galiba çünkü testesteron hormonum normal çıktı

ınsallah canım ya hem de 5 ay cok kısa bi süre , 1 sene denedıkten sonra olmazsa doktora gidin diyorlar hep
kafana takma sen kafan rahat olunca olur merak etme

canım aynı sorun bendede var benim pko rahatsızlığım var buna bağlı olarak testeron hormonum yüksek yani erkeklik hormonum.buda gebe kalmaaya engel.bir an önce dr na gidip bunları paylaşmalısın geç olmadan

herkese merhaba arkadaşlar ben zeynep 2 senelik evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz bi sonuç elde edemedik. kafama takılan bi soruyu burda sormak istiyorum benim kollarımda bacaklarımda yüzümde tüylenme var ben bu yüzden çocuğum olmadığını düşünmeye başladım gerçi aynı durum annemde de var ama:97: şimdi şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar bu durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı aranızda ya da çevrenizde?:58:

hirsutizm sorunu olabilir. androjen hormonlarından artış söz konusu olabilir.
lütfen doktora görünün. hormon testi isteyebilir. sonrasında da hormon tedavisi gelebilir. bu bebek beklentilerinize dair de bazı şeyleri açıklayacaktır.

Back