Tüylenme pko belirtisi olabilir mi

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.306
15.854
248
Merhaba hanımlar,

Yetişkinliğe eriştim erişeli, belki ondan da öncesinden beri tüy problemim var. Birkac sene öncesinde lazer epilasyon yaptırmıştım. Tam sonuç vermese de, cihaz aldım sonrasında ve evde kendim devam ettim. Çıktıkça alıyordum, azalmıştı ve problem teşkil etmiyordu. Lakin son zamanlarda devamlı lazer yapmama, biocure kullanmama rağmen, sanki hiç azalmıyor aksine daha hızlı çıkıyor.

Ayrıca daha önce tüy görmediğim yerlerimde -çene altı, boyun, karın- ayva tüyü gibi olsa da çıkmaya başladı. O kadar uğraşıyorum, çoğaldı iyice. Çıldıracağım

Bunun sebebi ne olabilir sizce? Daha önce hiç yumurtalarıma falan baktırmadım. Acaba pko ile ilgili bir problem mi bu? Bu bir belirti mi. Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çokk sevinirim.

Ya bu saydıkların bende var, ama sebebinin ne olduğunu bilmiyorlar. Herşey normal ve yumurtalıklarım sağlam sorun yok. Kaç doktora gittiysem, hepsi sorun yok dedi. A dan z ye baktılar. Ama gel gör ki, çıkmaması gereken yerlerde hep var.

Bunun nedenini nasıl bilemezler yani, check-up mı yaptırdınız. O kadar çaba hep ama hep boşa. Normal yerleri anlarım da diğer yerler garip

Bende de olunca ben baya araştırmıştım. Bunun bir çok nedeni varmis pko böbrek üstü bezleri sağlıksız beslenme ve diye

Çok ama çok teşekkürler. Bu yorumunuz bana çok şey kattı. Ne zamandır araştırıyorum, kortizolu hesaba katmamıştım. En yakın zamanda kontrol ettirecegim

Bunun nedenini nasıl bilemezler yani, check-up mı yaptırdınız. O kadar çaba hep ama hep boşa. Normal yerleri anlarım da diğer yerler garip
Hep boşa valla. Sonuç hep koca bir hiç. Psikolojim bozuldu resmen. Bazen diyorum aman salayım, onu da yapamıyorum koyu renkte çıkıyor. Eşimle asker arkadaşı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…