- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 116
- Konu Sahibi ekrkebkafk
peki epilasyon yöntemleriyle kurtulan yokmu aranızda ama tamamen kurtulan 3-5 sene hiç tüyüm çıkmadı diyen yokmusenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aydır capilex kullanıyorum ben. inanılmaz azaldı. üstelik tüyler çok ince ve kısa. ama sabah akşam sürmeniz gerekiyor. ben devam ediyorum halen. hiç kalmıcak insallah. kesinlikle tavsiye ederim.
arkadaslar ben kolumdakilerden suan tamamen kurtuldm kaydirigubbakcemile3
bu kıl tüy sorunu çok garıp bişey arkadaşlar .ben capilexi kullandım 4 ay boyunca hiçbir değişiklik görmedim.ama bazılarında işe yarıo.bioderde öle bazısı olmadı dio ki ben onlardanım bazısı çok işe yarıo dio çok şaşırıyorum ve birazda üzülüyorum niye bende işe yaramadı diye benneyaptımki
halen gutto yu kullanıyormusunuz acaba?slm bende gutto kullananlardanım bitti nerdeyse daha önce bioder kullanmıştım ama çok düzenli yapamadım fayda görmedim ama azmettim kremi düzenli kullanıyorum hem ekonomik hemde krem sanki ağda sonrası kızarıklığa falanda iyi geliyo yatıştırıyo yani acıyı bide tv de duydum lazer veya epilasyonda da karınca kremi seans sayısını azaltıyormuş ama malesef lazere verebilecek param ve zamanım yok iğneli epilasyonada dayanamam çok acıyormuş ben de kendimce kıllarımla ekonomik olarak vedalaşıyorum işallah