Tüy Sorunundan Kurtulan Var mı?

peki epilasyon yöntemleriyle kurtulan yokmu aranızda ama tamamen kurtulan 3-5 sene hiç tüyüm çıkmadı diyen yokmusenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bendede hormon bozukluğu var yeni öğrendim.diana 35 kullanıyorum.bioderi 6 ay denedim hiç fayda etmedi.tüylerim kalın olmadığı halde.göbeğimde ve belimde açık siyah ayva tüyleri var beni rahatsız ediyor.bazı merkezler yaptırma fayda görmezsin diyor bazısıda 11 seans gb biter diyor.alexle ne yapcamı şaşırdım.ayva tüylerine lazer yaptıran var mı?

TABİKİ TEMİZ BİR KUAFÖRDE YADA GÜZELLİK SALONUNDA YAPILAN SİR AĞDA.
ÇÜNKÜ EVDE HEM ÇOK PİS OLUYOR HEMDE TAM ALINAMIYOR TÜĞLER.
EPİLATÖR DESEN SADECE ZAMAN,PARA VE UMUT KAYBI AYRICA EPİLATÖRDE BİRAZ PİS GELİYOR BANA;TÜĞLER ETRAFA DAĞILIYOR ÇÜNKÜ,
SİR AĞDADA CİLT KENDİNİ YENİLİYOR,ÜST YÜZEYDEKİ ÖLÜ DERİYİDE ÇEKİP ALIYOR,KIL KÖKLERİNİDE KURUTUYOR ZAMANLA.:1closedeyes:BEN NEZAMAN AĞDA YAPTIRSAM KENDİMİ ÇOK HAFİFLEMİŞ VE YENİLENMİŞ HİSSEDİYORUM.a.s

gutto die bi krem duydum ama aranızda bu kremi blen varmı karnıca yumurtası yağı kullandı arkadaş maşallah hergün duş alıyodu yağlı güreşçiler gibi oluyo çok çirkin yaaaaaaa ve sonuçda alamadı kremi kullanmadan önce vucudu sabunla kurutmak gerekiyo ki krem cilde daha çok emilsin ben gutto alcam ve bu şekilde uygulicam

guttoyu hiç duymadım, bence lazer kesin çözüm. benim de bikini bölgesinde çok batık vardı. 4 seans gittim ve çok azaldı, batık falan da kalmadı. 5.ciye de gitsem bişi kalmıcak. uzun süre bioder kullandım ama bence para ve zaman kaybı krem kullanmak. paranız varsa güvendiğiniz bi yere yaptırın derim ben

kızlar ben lazere gidiyorum 1 senedir yani 6 seans oldu genitalle basladım bitti
koltul altı bitti
şimdi bacaklara basladım bide kollara bitmek üzereler ve 2 ay boyunca çıkmıolar
ha birde bıyığıma gidiyorum oda zaten 2 ay boyunca çıkmıo iki haftada bir kuaföre gideceğime hem aldırmış oluyorum hemde biterse ( yüz çok zor sonuç veriyor) ne alaaa
lazeri öneririmmm

kıllarla savaşmaktan bıktım sıkıldım nasıl bişey bunlar yaa herşeyin çözümü var bunun yok aslında varda niye bu kadar zor.. bende sabırla karınca yumurtası yağı kullananlardanım azalttı ama biter mi bilmem hiç ümidim yok...

slm bende gutto kullananlardanım bitti nerdeyse daha önce bioder kullanmıştım ama çok düzenli yapamadım fayda görmedim ama azmettim kremi düzenli kullanıyorum hem ekonomik hemde krem sanki ağda sonrası kızarıklığa falanda iyi geliyo yatıştırıyo yani acıyı bide tv de duydum lazer veya epilasyonda da karınca kremi seans sayısını azaltıyormuş ama malesef lazere verebilecek param ve zamanım yok iğneli epilasyonada dayanamam çok acıyormuş ben de kendimce kıllarımla ekonomik olarak vedalaşıyorum işallah

Arkadaşlar, ben iğneli epilasyon yaptırıyorum, hem de vücudumun birçok bölgesine. Bence kesin çözüm iğneli epilasyon, tabi herkesin kıl türüne göre etkili olan yöntem farklı olabilir. Yüzüm için başta 2 saat yapılrken şu anda 25 dakika sürüyor üstelik kaşlarımla beraber.6 seans oldu, ayda bir gidiyorum, çıkan tüyler artık belli belirsiz hani hiçbişey yapılmasa bile dikkat çekmiyor artık ama ben bu yola baş koydum tamamen bitene kadar devam edicem, 1 yılı gözden çıkardım, ama 1 yıl sonra ağda, epilatör aleti, cımbız jilet gibi şeylere ihtiyacım kalmayacak, istediğim zaman etek giyip, yazın istediğim gibi bikini giyebileceğim. Çok meşakkatli bir süreç ama artık 3 haftada bir ağda yapmaktan kurtulacağımı düşünerek sabırla devam ediyorum.Paylaşmak istedim durumu.

bende de var hormon bozukluğu mutlaka hormon tahlili yaptırmalısın canım değerlerini bir uzman yorumlayabilir çünkü bunun yetkilisi biz değiliz
bende de tüylenme adet düzensizliği ve kilo alma sorunu olmuştu..
doktora ölçtürdüğümde hormon tedavisi görücek boyutta bir şey olmadığını sölemişti bana
kıllanma sorununu iğneli epilasyonla..adet düzensizliğini de yine doktorun verdiği doğum kontrol ilaçlarıyla düzelttim :)
valla kiloyu da baya düzelttim ama hangi bayana sorsan kendinde bi kusur bulur ille genelde de kilolar olur bu:))
kıllanma eğer yüzünde çoksa mutlaka iğneli epilasyon dene
yılların tecrübesiyim ben denemdiim kalmadı en faydalısı o oldu bende...
eğer vücudunda çoksa kıllanma o karınca yumurtası yağları var ya onları kullanabilirsin ben kullanıorum faydasını görmedim desem yalan olur...

arkadaslar ben kolumdakilerden suan tamamen kurtuldm kaydirigubbakcemile3

bu gibi yontemleri kulanmadan once hormon testi yapptırın sonra bu yontemleri kullanın ve unutmayın ki bundan once kullandıgınız yontem de onemli ornegin jilet kullanmışsanız bu yontemler işe yaramaz ben koltuk altım için jilet kulandım bacagım için kullanmadım koltuk altımda işe yaramadı ama bacagımda yani jilet ve benzeri yontemleri kullanmadıgım yerde işe yaradı

cnm eger horbon bozuklugundan şüpeleniyorsan mutlaka doktora gitmelisin sadece kıllanma yapmaz bir sürü sorun çıkartır sende hormon bozuklugu yoksa bir sürü yöntem var onlardan denersin çözüm kıllardan kurtulmak degil hasta olmamak hepimizin sorunu yeterki saglıklı olalım mutlaka bir doktora görün tahlil yaptır bu arada ben guttoda kullanıyorum nemlendirici krem gibi güzel ama denemedim şey yok kendim satıcı oldugundan herşeyi deniyorum ama önemli olan düzenli kullanmak işte o da bende yokeger düzenli kullanırsam cvp yazarım:-) sevgiyle kalın...

3 aydır capilex kullanıyorum ben. inanılmaz azaldı. üstelik tüyler çok ince ve kısa. ama sabah akşam sürmeniz gerekiyor. ben devam ediyorum halen. hiç kalmıcak insallah. kesinlikle tavsiye ederim.

bu kıl tüy sorunu çok garıp bişey arkadaşlar .ben capilexi kullandım 4 ay boyunca hiçbir değişiklik görmedim.ama bazılarında işe yarıo.bioderde öle bazısı olmadı dio ki ben onlardanım bazısı çok işe yarıo dio çok şaşırıyorum ve birazda üzülüyorum niye bende işe yaramadı diye benneyaptımki

bu kıl tüy sorunu çok garıp bişey arkadaşlar .ben capilexi kullandım 4 ay boyunca hiçbir değişiklik görmedim.ama bazılarında işe yarıo.bioderde öle bazısı olmadı dio ki ben onlardanım bazısı çok işe yarıo dio çok şaşırıyorum ve birazda üzülüyorum niye bende işe yaramadı diye benneyaptımki

"değişiklik gördüm" diyenlere reklam mı yapıyorlar aceba gözüyle bakıyorum bende

:1ninca:-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar karınca yumurtası yağını merak ediyorsanız bu haberi okuyun.Benim bir arkadaşımda kullanmaya başlamıştı.Hiçte işe yaramadı.üstelik ufacık bir yer için kullanıyordu ama nafile.Zaten çıkan haberlerden sonra bir daha adını anmaz herhalde. Bence bu haberi izleyin.

Video: Karınca Yumurtası Yağı - Vidivodo

slm bende gutto kullananlardanım bitti nerdeyse daha önce bioder kullanmıştım ama çok düzenli yapamadım fayda görmedim ama azmettim kremi düzenli kullanıyorum hem ekonomik hemde krem sanki ağda sonrası kızarıklığa falanda iyi geliyo yatıştırıyo yani acıyı bide tv de duydum lazer veya epilasyonda da karınca kremi seans sayısını azaltıyormuş ama malesef lazere verebilecek param ve zamanım yok iğneli epilasyonada dayanamam çok acıyormuş ben de kendimce kıllarımla ekonomik olarak vedalaşıyorum işallah
halen gutto yu kullanıyormusunuz acaba?

Back