Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Geçen hafta almıştım tüylerimi ama bu tarihleri bilmiyordum.1 hafta olmasına rağmen hala ilk gün aldığım gibi temizim Sanırım o tarhlere denk geldi benimde. Buna inanıyorum bir arkadaşımda sölemişti saçları çok çabuk uzuyordu kızın :)
Şubat ayında hangi tarhlerde alacağızki?

aaa bunu bilmiyodumm iyi o zaman şimdi ve yarın sabah sürüp yarın akşamda epilasyon yapsam bi nebze etkiler demek :)

daha neler öğrenicez senden kim bilir :)))

çookk teşekkür ederiz emeklerin için :)

rica ederim canım :)
hiç sürmemekten iyidir tabi..
kuru bir cildin varsa sık sık nemlendirmen gerekiyor.yoksa çıtır çıtır kırılıyor tüyler..

merhaba aycangül,
bende senin yöntemini denemek istiyorum:)ancak lazer epilasyondan randevumu almış bulundum
03 şubat saat 13:15te gidicem sanırım senin yöntemine göre uygun bir tarih değil öle değil mi???

aycangül ablanın verdiği tarihe uymak ısterdım ama olmadı şansımı bugun yanı ara tarıhte denedım bugun epilasyonumu yaptım bioderimi sürdüm inşallah faydası olur bu ara tarihin yalnız şunu söylicem gülmeyin bu tarihin daha kolay yapma gibi bi etkisi varmı acaba çünkü her zaman yaptığımdan daha az sürede yaptım ve hiç acımadı çok kolay oldu acısız yaptım inşallah faydasını görürüm aycangül abla dualarımı alıyosun valla Allah razı olsun senden

canım buna kesinlikle katılıyorum ya
bende akşam yaptım
acımadı ve de arada bazen kalıyordu
hiç kalmadı
tertemizim

merhaba aycangül,
bende senin yöntemini denemek istiyorum:)ancak lazer epilasyondan randevumu almış bulundum
03 şubat saat 13:15te gidicem sanırım senin yöntemine göre uygun bir tarih değil öle değil mi???

ilk randevun mu canım..
ben olsam randevumu iptal ederdim..şubatın 19-20 si gibi asıl önemsediğimiz tarihler var..ayın 13 ünde kesin olarak tarihi ve saat aralığını vereceğim.14 ünde tekrar randevu alırsın..
3 şubatta başlarsan bu tarihlere hiç denkgelmeyecek..bu da sonucu daha uzun sürede almana ve daha fazla ödeme yapmana neden olur.
istersen bir daha düşün..

ettiğin duaların daha iyisini sana versin allah canım,çok teşekkür ederim :)

canım buna kesinlikle katılıyorum ya
bende akşam yaptım
acımadı ve de arada bazen kalıyordu
hiç kalmadı
tertemizim

bende acı hissetmiyorum ve daha kısa sürede kolayca yapıyorum.ama bunu bir süredir uygulamama bağladım açıkçası..artık tüylerim güçsüzleşti ve inceldi çünkü..hatta bu nedenle gözeneklerim bile küçüldü..tamamen biten yerlerde gözenekler açık değil ayrıca..
sizdeki bu etki de tesadüf olmayabilir.çünkü bu alternatif tairhler aynı zamanda cilt bakım günlerine rastladı.bu yüzden daha kolay,acısız ve temiz olmuş olabilir..
sebebi ne olursa olsun sonuç güzel :)

Son düzenleme:
slm kızlar,
bende bugün çenemde kalan tüyleri aldım bir daha hiç çıkmaması niyetine (aminn)
aycangulcüm inşaAllah her ay mutluluğumuz kat kat artar buna inanıyorum arladaşların fikrine bende katılıyorum bugün o siyah köklü tüyleri alırken canım yanmadı hiç kızlar deyince farkettim saolun kızlar :)
birde birşey sormak istiyorum acaba bu dönem akne, leke gibi cilt sorunlarına da iyi gelirmi? saçma gelebilir belki ama ne biliyim belki bunuda burda biz
buluruz mesela o gün peeling yapsak vs vs...
AY GİBİ PARLARIZ İNŞAALAHHH

(kızlar bu arada mustafa ulusoyun ayterapisi diye bir kitabı var çook güzel. ayla insanların psikolojik sorunlarını çözüyor ben aya aşıktım zaten nerde olursam oluyum gördüğüm yerde doyuncaya kadar bakarım bu kitapla daha farklı baktım aya aycangulün sayesinde daha farklı baktım Allah razı olsun aycangulcüm
birde ay taşı varrrr neyse çok uzun oldu sonra yazarım )

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
bende bu gün alicam.bugünden ihtibaren araniza katiliyorum ins.sizler gbi güzel sonuclar alirim.
bu limon vu tuz sürme islemi limonun ve tuzun bir ölcümü var mi ??? birde bekleyecek mi yoksa bisüre sonra silecek miyim ???

tabi ki canım.cilt bakım günlerini değerlendirmek lazım her türlü cilt sorunu için..bunu diğer topiğimde tembihliyorum zaten :)
bahsettiğin kitabı alıcam yakında..
allah sizlerden de razı olsun canım :)

bizde seni sevgiyle aramıza kabul ediyoruz canım..
limon - tuz konusunda ilgili topikten bilgi alman daha doğru olur ama bence ölçüsü yoktur..amaç tuzu limonla eritmektir diye düşünüyorum..zaten limon doyma noktasına geldikten sonra istediğin kadar tuz koy,almayacaktır..

aycagulcüm diğer açtığın konuyu görmedim hemmen arıyorum.
ayrıca tekrar tebrik ediyorum :) herkesden önce bu konuyuda halletmişsin

kızlar 23 ocakta tüylerimi almıştım bugün tam 10 gün oldu kollarımda 4 gün filan geçince kılların uçları deri altından sivrilmeye başlardı hala bir hareketlilik yok . üstelik ben sir ağdadan sonra limon-tuz filan hiçbirşey sürmedim kıl köklerine.
bacaklarım da tertemiz.Allah Allah olabilir mi böyle şey ? ya ne güzel.
Aycangül eğer bu işlemden fayda görürsek ne kadar çok duasını alacağını biliyorsun değil mi tatlım ? ne mutlu sana .

başka hangi topiktesin sakıncası yoksa yazar mısın seni orada da takip edelim

kızlar özellikle ayın 22 ve 23 ünde tüylerini alan kızlar sizlerde durum nedir paylaşır mısınız ? böyle paylaşımlar insanı daha çok motive ediyor çünkü şimdiden teşekkürler.
herkese kılsız tüysüz güzel günler diliyorum

Son düzenleme:
aycangül canım açtığın konuyu önce önemsemedim sonra bi bakıym bu saçmalık nedir dedim okurken tüylerin alma günü dediğin gün gittim banyoya ağda yaptım ve bioder kullandım,hangi gündüaldığım bilmiyorum fakat az ve yumuşak çıktı tüylerpaylaşım için ve herkese ayrıntılı verediğin cevaplar için çok teşekür ediyor öpüyorum gözlerinden mektup gibi oldu ama içimden geldi napıym.)birde şunu sorayım yani açıklamalardan kafam karıştı hiçbişi anlamadım açıkçası heray nasıl gününü hesaplıycaz birazdaha açıklamalı anlatırsan sevinirim iyiki varsınız iyiniyetli arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…