aaa bunu bilmiyodumm iyi o zaman şimdi ve yarın sabah sürüp yarın akşamda epilasyon yapsam bi nebze etkiler demek :)
daha neler öğrenicez senden kim bilir :)))
çookk teşekkür ederiz emeklerin için :)
canım buna kesinlikle katılıyorum yaaycangül ablanın verdiği tarihe uymak ısterdım ama olmadı şansımı bugun yanı ara tarıhte denedım bugun epilasyonumu yaptım bioderimi sürdüm inşallah faydası olur bu ara tarihin yalnız şunu söylicem gülmeyinbu tarihin daha kolay yapma gibi bi etkisi varmı acaba çünkü her zaman yaptığımdan daha az sürede yaptım ve hiç acımadı çok kolay oldu acısız yaptım inşallah faydasını görürüm aycangül abla dualarımı alıyosun valla Allah razı olsun senden
canım buna kesinlikle katılıyorum ya
bende akşam yaptım
acımadı ve de arada bazen kalıyordu
hiç kalmadı
tertemizim
merhaba aycangül,
bende senin yöntemini denemek istiyorum:)ancak lazer epilasyondan randevumu almış bulundum
03 şubat saat 13:15te gidicem sanırım senin yöntemine göre uygun bir tarih değil öle değil mi???
3 saat önce dudak üstümü aldırdım gece de koltukaltımı alacağım hadi bakalım
aycangül ablanın verdiği tarihe uymak ısterdım ama olmadı şansımı bugun yanı ara tarıhte denedım bugun epilasyonumu yaptım bioderimi sürdüm inşallah faydası olur bu ara tarihin yalnız şunu söylicem gülmeyinbu tarihin daha kolay yapma gibi bi etkisi varmı acaba çünkü her zaman yaptığımdan daha az sürede yaptım ve hiç acımadı çok kolay oldu acısız yaptım inşallah faydasını görürüm aycangül abla dualarımı alıyosun valla Allah razı olsun senden
canım buna kesinlikle katılıyorum ya
bende akşam yaptım
acımadı ve de arada bazen kalıyordu
hiç kalmadı
tertemizim
slm kızlar,
bende bugün çenemde kalan tüyleri aldım bir daha hiç çıkmaması niyetine(aminn)
aycangulcüm inşaAllah her ay mutluluğumuz kat kat artar buna inanıyorum arladaşların fikrine bende katılıyorum bugün o siyah köklü tüyleri alırken canım yanmadı hiçkızlar deyince farkettim saolun kızlar :)
birde birşey sormak istiyorum acaba bu dönem akne, leke gibi cilt sorunlarına da iyi gelirmi? saçma gelebilir belki ama ne biliyim belki bunuda burda biz
buluruzmesela o gün peeling yapsak vs vs...
AY GİBİ PARLARIZ İNŞAALAHHH
(kızlar bu arada mustafa ulusoyun ayterapisi diye bir kitabı var çook güzel. ayla insanların psikolojik sorunlarını çözüyor ben aya aşıktım zaten nerde olursam oluyum gördüğüm yerde doyuncaya kadar bakarım bu kitapla daha farklı baktım aya aycangulün sayesinde daha farklı baktımAllah razı olsun aycangulcüm
birde ay taşı varrrr neyse çok uzun oldu sonra yazarım)
merhaba arkadaslar
bende bu gün alicam.bugünden ihtibaren araniza katiliyorum ins.sizler gbi güzel sonuclar alirim.
bu limon vu tuz sürme islemi limonun ve tuzun bir ölcümü var mi ??? birde bekleyecek mi yoksa bisüre sonra silecek miyim ???
aycagulcüm diğer açtığın konuyu görmedim hemmen arıyorum.
ayrıca tekrar tebrik ediyorum :) herkesden önce bu konuyuda halletmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?