Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

nemlendirici sürmeyi unutmayın 16 aralığa kadar arkadaşlar..

aycangül geldigine cook sewindim inş bu ay denemeye baslıcam ve olumlu sonuclar almayı bekliyorum ama nemlendirici konusunu anlamadım bide özel calısma yapıomussun anladıgım kadarıyla bu konuyuda acıklarsan sewinirim kolay gelsin cnm Allah daima yardımcın olsun

Aycangül,
Tarihler için çok teşekkürler.

2. alternatif 2,5 saat, beklediğimden çok kısa. Sen yarım gün sürmeyecek deyince, 9-10 saat olur diye düşünmüştüm.

Bir de, 16 sına kadar her gün mü nemlendirici kullanmamız gerekiyor?

:)
inşallah canım.
cilt kuru olduğunda tüyler kırılıyor alırken.amacımız cildimizi nemlendirip tüylerin kırılmasını en aza indirmek.

bazen kişilere özel çalışma yapıyorum evet,onlara uygun zamanları tespit etmeye çalışıyorum.henüz deneme aşamasında..
bu ay fırsatım olmayacak ama ilk sayfaya saatler ekleyeceğim.

ben bu konuyu okuyali bi kac gun oldu ama fark etmeden zaten yaklasik 2 aydir bende ergli olduktan sonra agdami yaptirdim ve 1 ay nerdeyse artik kil degil tuy oldular ince ince ve cok gec uzuyor onuda fark etmemek imkansiz ama bende deneyecegim bakalim bu ayda aynen yaparsam regliden sonra dahada incelecekmi ama ben cok memnun kaldim yani super oldu

hiç deneyemedim şu tarihleri ya hep regl önceme denk geldi ne yapmam gerekiyor :26:kurtulmak istiyorum artık bende

Aycangül bu kişiye özel çalışmalarım dediğin nedir.Demişsin ya ay toprak grubundaKi burçlardayken daha etkili oluyor diye.Bu kişinin burcuna görede değişemez mi sence.Örneğin kişi yengeç burcu.o kişi için illaki ay toprak grubunda olması gerekmeyebilir belki.her burcu olumlu etkileyen ayrı dönemler olabilir.bunlar bnm görüşüm.İşine karışmak değil. belki yardımcı olabilirm maksatlı yazdım canım :)

Canım hoşgeldin.Nihayet geldin.İyi misin?Sınavların nasıldı?Merak ettik seni ama yaa.Bizi bu kadar merakta bırakma

aycangülüm hoşgeldin,nasıl oldun tatlım...
saatleri eklemişsin çok sağol....

hoşbulduk canım,güle güle kullan.daha iyiyim.

çok yönlü araştırıyorum zaten tatlım,o yüzden yıllardır uğraşıyorum..her ihtimale açık davranıyorum kişisel çalışmamda.ama burada daha genel ve kabul görmüş dönemi veriyorum.
diğer ihtimalleride kendimde ve seçtiğim kişlerde deniyorum.kisiye özel uygulama diye bahsedilen bu.

Canım hoşgeldin.Nihayet geldin.İyi misin?Sınavların nasıldı?Merak ettik seni ama yaa.Bizi bu kadar merakta bırakma

hoşbulduk canım:)
sınav konusu biraz karışık
sıkıntıdan herhalde feci biçimde regl oluyorum.sabah saçlarımı bile tarayamadım.kansızlık problemim olduğundan heralde çok bitkin düşürdü.
şimdi daha iyiyim ama.zaten başka çarem yok..
1 ay sonra finaller var.bu arada da tüy konusuyla ilgili yapmam gerekenler var..
zaten kendimi bırakmak istemiyorum.
böyle size şikayet ederek,dedikodusunu yaparak intikam alıyorum durumdan kendimce :)

evet arkadaşlar bu bilgiler denemeye değer babannem tüğlerini ayın son günlerinde al derdi hicri ayın yani ama benöyle sıkı bir takip yapmadı ama bazen denk geliyor ve tüğlerim daha geç çıkıyor şimdi olduğu giib valla ne zaqman temizlendiğimi unuttum dadha yeni belirmeye başladı acaba dolunaymıydı bundan sonra burdan taip edicem bu yakınlarda nezaman temizlenmek lazım bi tarih veririmin ...araştırmanda kolaylıklar diliyorum paylaşımı için teşekkür le r

hoşbulduk canım:)
sınav konusu biraz karışık
sıkıntıdan herhalde feci biçimde regl oluyorum.sabah saçlarımı bile tarayamadım.kansızlık problemim olduğundan heralde çok bitkin düşürdü.
şimdi daha iyiyim ama.zaten başka çarem yok..
1 ay sonra finaller var.bu arada da tüy konusuyla ilgili yapmam gerekenler var..
zaten kendimi bırakmak istemiyorum.
böyle size şikayet ederek,dedikodusunu yaparak intikam alıyorum durumdan kendimce :)[/QUOTE]

Ay o kansızlık durumu sende de mi var yaa.Çok geçmiş olsun canım,o bitkin yapmıştır seni,tahmin edebiliyorum ama kendini çok yorma dikkat et.Sınavlarında da hayırlısı olsun,umarım iyi gelir sonuçlar...

sessizce iki aydır okuyor ve de çıkıyordum...ama son okuduklarım....sınavlar ve hastalıklara rağmen burada bizlerle bilgi paylaşman çok güzel(benim adıma:) ) dedim ki en azından bir teşekkürü hakediyor...emeğine sağlık ,umarım hayatta tüm işlerin yolunda gider Aycangül.teşekkürler

teşekkür ederiz aycangülcüm, çok geçmiş olsun ve sınavlarında da başarılar. ben sadece 24 aralığı kullanabiliyorum maalesef

ben ve tarihler geldik...

aycangül canım hoşgeldin.
geçen ay biliyosun almaya bile gerek kalmadı ama bu ay ben de alıcam. sen sınavlarını falan atlat da uzuuuun uzun konuşalım. bu senin verdiğin saatlerle ilgili bi teorim olacak. ne kadar mantıklı bilmiyorum gerçi de özelden anlattım sana. bi müsait olduğunda bakarsan sevinirim. görüşürüz canım. sınavlarında başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…