Merhaba aycangülcümmm
bu ay 2. alternatife kadar daha benim tüyler ağdaya gidecek kadar uzamaz napsam ki ben?
Merhaba Aycangül arkadaşım burayı yeni keşfettim ve benimde tüylerden yana sorunum var tüylü birisiyim yazdıkların dikkatimi çekti gerçekten bende denemek istiyorum adetim ayın17 olucak senin yazdığın tarihlerde 21 kasıma kadar ,benim adetim 22-veye 23de biter o zaman yapsam olurmu ...
keşke baştan haberim olsaydı,uygulayabilecek birisi için çalışma yapardım..
karar senin..
Merhaba bende denemek istıyorum bende tuylu bırıyım .ama fazla anlamadım 4 gun once adetım bıttı bugecemı almalıyım
sana bunu daha önceden de sölemiştim ben canımm sen o zaman hangi yaın verimli olabileceği belli olmaz yine de yap dedin ama ağdaya gitmeme değecek kadar bile çıkmadı henüz o yüzden boşuna gitmiyim diyorum bilemedim ki
atalayyus .!.:Merhaba bende denemek istıyorum bende tuylu bırıyım .ama fazla anlamadım 4 gun once adetım bıttı bugecemı almalıyım
2.alternatife bırak canım..
istersen hala vakit varken bu gece yap.ilk sayfadan kontrol et saati.olmazsa reglin bitince yap.bu ay için yapabileceğin başka birşey yok.aralıkta uygulamaya başlarsın canım.
ben sana saat gönderdim mi kasım için..kafam karıştı iyice.
1) Aycangül benim de reglim biteli 3 gün oldu ama ben bugün aldım. atalayyusa 2. alternatife bırak demişsin. Ben bugün almakla hata mı yaptım?
2) Ağdanın almadıklarını cımbızla toplamak etkisini azaltır mı?
3) Batıkları önlemek için kese yapıyorum ama yine de tamamen önleyemiyorum. Başka yapabileceğim birşey var mı?
Yardımların için tekrar çok teşekkür ederim.
Aycangül değilim tabikendi bildiklerimi yazayım o da genelde gördüğü zaman yazıyor zaten. vakit bulursa yazar yine
1) atalayyusa 2. alternatife bırak denmesinin sebebi soruyu 22.00 civarında sormuş olması. verilen saati geçmişti. iki alternatif tarihin birbirine üstünlüğü yok. regl tarihinden sonraya denk gelmesi durumunda iki tarih de kullanılabiliyor. ama tarihlerden birinden hemen sonra regl olunacaksa onu kullanmamak daha iyi oluyor.
2) Aycangül şimdiye kadar bu tarihlerle ilgili olarak ağda yöntemi hakkında bi yorum hiç yapmadı sanırım. cımbız bence sertleştiriyor ve benim de bacaklarımda çok batık sorunum vardı cımbızla tek tek uğraşmak kıl köklerini daha çok tahriş etmekten kızarmaktan başka bi işime hiç yaramadı.
3) ağda yapmadan önceki 1 haftalık sürede her banyo/duştan sonra nemlendirici vücut losyonu sürmek kırılmayı ve batıkları azaltıyor. peeling yapabilirsin killi veya tuzlu bişeylerle. sürekli yöntem değiştirmek (şekerli- yani normal- ağda, epilatör arada jilet gibi) de kılların batık olmasını arttırıyor. ben sir ağdaya başladıktan sonra epey azaldı mesela.[/QUOTE
onaylıyorum canım cevabını.
sadece şunu söyleyeceğim.ağda her zaman en iyi yöntemdir.epilatör ve cımbız gibi metaller tüyleri sertleştirir ve kalınlaştırır.
bazen ağdaya gelmeyecek kadar kısa oluyor tüyler uygun tarihlerde.böyle zamanlarda bende epşlatörden yardım alıyorum açıkçası.
ama şunu da gözlemledim:cımbız ve epilatörün olumsuz etkisi verdiğim tarihlerde kullanıldığında belli ölçüde kırılıyor.yani diğer zamanlardaki kadar kötü bir sonuç çıkmıyor.
yok canım ekim için saat göndermiştin onu uygulamıştım ben
rica ederim ne demek
dün akşam misafir vardı ben de ancak onlar gittikten sonra yapabildim kollarımı. tarihteki uygun saati 1,5 saat filan geçmişti- ankaradayım. inşallah yine de etkisi olur. diğer yerleri gündüz yaptım. kollarımda sir ağdanın olumlu değil olumsuz etkisi oldu yavv diğer her yer iyi azaldı hele tarihlere de uyunca baya azaldı, inceldi ama kollar inatçı mıdır nedir bi türlü azalmıyor ve koyulaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?