Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

KK'de zaten başlık açılmış. o yüzden reklam olmaz herhalde.
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...ar-merhaba-yeni-bi-urun-cikmis-sempremaj.html
valla hakikaten 21 günde olacaksa biz de aycangul'un tarihlerinde bu urunu uygulayıp kurtulalım cok isterim :)

Son düzenleme:

daha güzelleri de olacak inşallah

bu ay ikinci alternatif için saat verebilirim haberiniz olsun

aycangul saatler icin tesekkur ederim. ne edip edip o saaatleri denemek istiyorum :)
bir de oteki konu icin dusunduklerine de katiliyorum. dogru olabilir pekala.

yeni gelen arkadaşlar,sizler de hoşgeldiniz:)
konunun tamamını okumanıza gerek yok..ilk mesajı dikkatlice okuyun yeter:)

yeni gelen arkadaşlar,sizler de hoşgeldiniz:)
konunun tamamını okumanıza gerek yok..ilk mesajı dikkatlice okuyun yeter:)

İlk mesajın başında işte ekim ayı tarihleri yazıyor ya,günlerdir bakıyorum,hala yok diyorum tarihler,alt kısmı okuyunca anladım kasım ayı olduğunu

Henüz hiç uygulamadım. Denemek istiyorum. Fakat saat dilimlerine göre bölgeler var ilk mesajda o nasıl olacak?

Son düzenleme:
aycangul sayende bir kaç kişi daha tüy sorunundan kurtuluyor...ben uymaya çalışıyorum elimden geldiğince verdiğin tarihlere sonuçları çok şaşırtıcı gerçekten orman gibi olan kollarım 2 ay almadığım halde beni rahatsız etmiyor artık acaba psikolojik mi diye düşündüm...sonra anneme ve kuzenime de anlattım bu yöntemi onlar da uyguladı verdiğin tarihlerde kollarına ve her ikiside ilk denemesinde farkedilir derecede sonuç aldılar...şimdilerde de deli gibi senin verdiğin tarihleri takip ediyoruz sülalece :) sen çok yaşa çok teşekkür ediyoruz

Ben hala hayretler içindeyim arkadaşlar Kollarımı 22 ekimde almıştım ve hala kırdıklarımın dışında kökten aldıklarım çıkamamışş Nasıl mutluyum anlatamam Allah senden razı olsun aycangül

cnm adetin son günleri az bişeyde olsa kanama oluyor bu şekilde tüy alsak etkili olur mu? yoksa diğer tarihler mi beklenmeli?

canım farketmemiştim hiç,çok teşekkür ederim
haritadan bahsediyorsun sanırım..şu an bir işlevi yok.birkaç gün sonra yeni bir ekleme yapacağım inşallah,o zaman daha anlamlı hale gelecek:)

süper o zaman :13:

ben en baştaki türkiye haritasındaki umaranlandırma işini anlamadım o ne işe yarıyo birdebundan sonraki aylarda hangi günde saate ağdamızı yapmamız gerktiğini söyleycekmisiniz acaba yoksa yine aynı tarih ve saatlerdemi yapcaz acaba

eğer aycangül özel saat verecek olursa bölge bölge ayırıyor...Sen hangi bölge sınırına giriyorsa o bölge için verilmiş özel saatte yapıyorsun epilasyonunu...Saat vermediği zaman gerek yok haritaya bakmana....İLK sayfada her ayın tarihleri güncelleniyor aycangül arkadaşımız tarafından....Takip etmen gerekiyor canım

cnm adetin son günleri az bişeyde olsa kanama oluyor bu şekilde tüy alsak etkili olur mu? yoksa diğer tarihler mi beklenmeli?

adetin son gunu yapan bir arkadaş olmuştu,sorun olmadığını yazmıştı.bende ge.en ay mecburen öyle yaptım.bi şikayetim yok.
ama benimkisine kanama denemez.

kizlar ben de ilk kez denemeye heves etmistim ama bugun adet oldum ne yapayim bir dahaki tarihe kadar bekleyeyim mi yoksa adete ragmen alayim mi ?

2.alternatifi kullanmalısın.regl döneminde kesinlikle yapmıyoruz.

Aycangülcüm geçen aydan sonuçlar harika.
Aralıklı aralıklı hem de sarararak çıkmışlardı.
Ama genelde çok kısa oldukları için çok zorlandım.
Umarım fazla kırmamışımdır.
Teşekkür ederimm bir kere daha sana

aaa başlık sabitlenmiş ne güzel olmuşş :)

püff ilk tarih reglye geldi, ikinci tarihe kadar bekleyebilirmiyim bilmiyoruumm..

ve arada sırada uğrayıp her seferinde yazıyorum, kızlar hakikatten işe yarıyo ve yaptığınız ekstra birşey yok sadece birkaç gün önce veya sonra alıyosunuz tüyleri o kadar :) o tüyler mutlaka alınacağına göre bu tarihlerde almamanız için hiç bi sakınca yok, bikaç sefer sonra zaten anlıyosunuz faydalı olduğunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…