bu 21 günde kesin çözüm olan bitkisel ürünün adı nedir gerçekten bende çok merak ettim eğer böyle bişey varsa hemde 21 gün gibi çok kıza bir sürede bizde kullanalımm arkadaşım mümkünse bende adını öğrenebilirmiyim.
benim de bacaklarımdaki tüyler acayip zayıfladı.
geçen ay alamamıştım ağdayla makinayla yapmıştım o yüzden. çıktılar ama sanırım bu çıkanlar geçen ay epilasyon yaparken daha çıkmamış olanlar...
o kadar ince ki çıkanlar bile,hem cansız hem baya açık renkli...
harika sonuçlar yaa... bitane bizim aycangülümüz
yeni gelen arkadaşlar,sizler de hoşgeldiniz:)
konunun tamamını okumanıza gerek yok..ilk mesajı dikkatlice okuyun yeter:)
İlk mesajın başında işte ekim ayı tarihleri yazıyor ya,günlerdir bakıyorum,hala yok diyorum tarihler,alt kısmı okuyunca anladım kasım ayı olduğunu
Henüz hiç uygulamadım. Denemek istiyorum. Fakat saat dilimlerine göre bölgeler var ilk mesajda o nasıl olacak?
aycangul sayende bir kaç kişi daha tüy sorunundan kurtuluyor...ben uymaya çalışıyorum elimden geldiğince verdiğin tarihlere sonuçları çok şaşırtıcı gerçekten orman gibi olan kollarım 2 ay almadığım halde beni rahatsız etmiyor artıkacaba psikolojik mi diye düşündüm...sonra anneme ve kuzenime de anlattım bu yöntemi onlar da uyguladı verdiğin tarihlerde kollarına ve her ikiside ilk denemesinde farkedilir derecede sonuç aldılar...şimdilerde de deli gibi senin verdiğin tarihleri takip ediyoruz sülalece :) sen çok yaşa çok teşekkür ediyoruz
Ben hala hayretler içindeyim arkadaşlarKollarımı 22 ekimde almıştım ve hala kırdıklarımın dışında kökten aldıklarım çıkamamışş Nasıl mutluyum anlatamam Allah senden razı olsun aycangül
ben en baştaki türkiye haritasındaki umaranlandırma işini anlamadım o ne işe yarıyo birdebundan sonraki aylarda hangi günde saate ağdamızı yapmamız gerktiğini söyleycekmisiniz acaba yoksa yine aynı tarih ve saatlerdemi yapcaz acaba
cnm adetin son günleri az bişeyde olsa kanama oluyor bu şekilde tüy alsak etkili olur mu? yoksa diğer tarihler mi beklenmeli?
kizlar ben de ilk kez denemeye heves etmistim ama bugun adet oldum ne yapayim bir dahaki tarihe kadar bekleyeyim mi yoksa adete ragmen alayim mi ?
bölge için ayrı ayrı saatmi verdi onu görmedim ben marmara bölgesindeyim cevap verdiğin içinde teşekürler balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?