Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

eveet ben de hepsini katlettim:) tepeden tırnağa olacaktı ama maalesef dudağımda uçuk çıkınca kaş bıyık kaldı ama diğer yerlerin hepsi tamam ve normalde çıkmasını istemeyiz ama bu ay merakla çıkmalarını bekliyorum bakalım azalma olacak mı. teşekkürler aycangül

anaaaaamm ben bu ay 15inde kaçırdım diyee almadıydım ama daha fazla dayanamayıp dün almıştım,,,ama 2. alternatiften bi haberdimama nasıl sevindim şimdi iyi tam zamanında almışım,,koltuk altımda çok acı çektim amayaa..okadar çoğalıp uzamışlardıki dayanamayıp dün yeter artık diye almıştım iyi bari biraz geç uzarlar barii,,ama saat tutmamıştım günü değil diyee

çok rahatlattın beni aycangül :) bikaç kişinin benimki 2 haftadır-3haftadır falan çıkmıyo dediğini görünce allah allah bende mi tuhaflık var dedim o yüzden yazıyım dedim :) almaya devam o zamann

aycangülcüm özel bölgemi verdiğin saatlerde aldırdım sonra da kaşlarımı aldırdım geldim eve yalnız kuaförüm daha çok çıkmamış dedi,kısalar kaldı mecburen biraz daha bekletmem gerektiğini söyledi.mesela benşimdi aldım tam kuaförümün dediği boya gelene kadar beklersem kasımı atlamam lazım aralığın ilk alternatifine kadar beklemem şart olacak.her ay yapmazsam faydası olmaz mı canım?

rica ederim canım,inşallah çok güzel olur sonucuda..

kendimden örnek vererek açıklayayım :
ben regl dönemim müsade ettiği sürece tüm fırsatları değerlendiriyorum.çünkü hangisinde ne olacağı belli olmuyor.
bazen (astrolojij bir etkiden diye tahmin ediyorum) "puff" diye yok oluyorlar ve bunun ne zaman olabileceğini bilmiyoruz.yani her ay aynı zaman dilimini kullansak bile aralarında farklar oluyor ve bu etkiler üst üste yaşayamayacağımız etkiler.
bu ihtimali bildiğim ve kaçırmak istemediğim için kısa bile olsalar mevcut olanları alıyorum.ne kadarı bitse o kadarı kar !!!

teşekkür ederim cevabın için aycangüll

ewt ben de bunu tahmin ederekten dün çıkmamış olan bacaklarımı da aldım, yani çok az çıkmıştı
ayyy aycangül ya sen çok yaşa emi
ben çok ümitliyim sen bu işi kökünden çözücen

selam, ben yeni girdim buraya . Biraz kafam karIstI . Bende uygulamak istiyorum. Simdi birdahaki uygun zamanI nezaman ögrenecegim. Her aymI uygun zaman oluyo? hepsini arastIramadIm cünkü cok sayfa var. tsk.

selam, ben yeni girdim buraya . Biraz kafam karIstI . Bende uygulamak istiyorum. Simdi birdahaki uygun zamanI nezaman ögrenecegim. Her aymI uygun zaman oluyo? hepsini arastIramadIm cünkü cok sayfa var. tsk.

canım topiği kontrol paneline ekle sık sık bak..kasım ayının tarihlerini ilk sayfada görebilirsin ozaman...........
evet her ay 2 farklı tarih oluyor...adetliyken veyahut adete yakın zaman da yapılmıyor..en ideali adet sonrası hangi tarih sana uyarsa ozaman yaparsın...

Aycangül mrb, öncelikle çok sağol bu güzel ve değerli bilgiler için :)
yalnız ben daha bikaç günlük üyeyim ve bu konuyu şimdi görüyorum tam da adetim biteli bi kaç gün olmuştu kaçırmşm :s ama almam da gerekio artık ?? bi dahaki tarih ne zaman? ve jilet işe yarıo mu, şuanda yurtdışındayım da makine var, o da çok batık yaptığı için gelinceye kadar jilet kullanıyım demiştim..

Aycangül mrb, öncelikle çok sağol bu güzel ve değerli bilgiler için :)
yalnız ben daha bikaç günlük üyeyim ve bu konuyu şimdi görüyorum tam da adetim biteli bi kaç gün olmuştu kaçırmşm :s ama almam da gerekio artık ?? bi dahaki tarih ne zaman? ve jilet işe yarıo mu, şuanda yurtdışındayım da makine var, o da çok batık yaptığı için gelinceye kadar jilet kullanıyım demiştim..

evet kaçırmışsın...kasım ayında denersin artık...
jilet olmaz canım..ağda veyahut epilasyon aleti..ama aycangül arkadaşımız ağdayı tavsiye ediyor...kökten almak lazım...

evet kaçırmışsın...kasım ayında denersin artık...
jilet olmaz canım..ağda veyahut epilasyon aleti..ama aycangül arkadaşımız ağdayı tavsiye ediyor...kökten almak lazım...

nasip..
çok sağol canım :) bu arada kasım ayınınki belli mi, onu nereden bulabilirim, çok sayfa var burda:s
işte bi aya kadar geliorm Türkiye'ye inş, o zmn ağdacıma devam:)

Son düzenleme:
nasip..
çok sağol canım :) bu arada kasım ayınınki belli mi, onu nereden bulabilirim, çok sayfa var burda:s
işte bi aya kadar geliorm türkiyeye inş, o zmn ağdacıma devam:)

canım şuan belli değil..topic sahibi arkadaşımız,her ay ilk sayfada güncelliyor..sık sık sayfayı kontrol edersen tarihleri görürsün canım....

aycangülcüm sanırım edebiyat okuyormuşsun, ben de edebiyat mezunuyum sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum. konuyla alakasız oldu ama olsun:)

aycangül senle ben kaldık topicinde.. hadi sen okuyon değerlendiriyon o
yorumları kendince çalışma yapıyon. bana noluyosa bende okuyom hepsini.. ya bu hamilelik şeyi işte uyutmuyo oğlan takılıyom bende napim.. nese, hadi kolay gelsin sana, iyi geceler..

aycangülcüm sanırım edebiyat okuyormuşsun, ben de edebiyat mezunuyum sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum. konuyla alakasız oldu ama olsun:)

canımm..çok teşekkür ederim..
hele bi kitaplarımız basılsın
aralığın ilk haftası ara sınav var.kitaplarımız aralıkta teslim edilecekmiş.hala basılmamış.
memleketim,canım benim !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…