sorun yok o zaman.bizde de böyle oluyor.
yine eskisi gibi çıkıyor zaman açısından ama bir kısmı gecikiyor yada hiç çıkmamaya başlıyor.
yani boşluklar oluşuyor.
birde eskisine göre inceliyorlar..
sanırım senin beklentin çok fazlaydı ama bir düşün:ben 3,5 yıl iğneli epilasyona gittim.köke elektrik akımı veriliyor,yine güçlü olanlar direniyor uzun süre.
lazere de 1,5 yıl gittim.onda zaten sonuç fiyasko.iğneli epilasyona lazerden sonra gittim.
bunları görünce kremleri nemlendirici niyetine kullanıp bitirdim.kremin diğerlerinin yanında nasıl bir gücü olabilir ki değil mi?
biz ise sadece alıyoruz tüylerimizi,başka birşey yapmıyoruz.buna rağmen sonuç diğerleriyle eşdeğer hatta daha iyi.(örneğin benim lazer tecrübemden)
kısaca herşey yolunda merak etme
eveet ben de hepsini katlettim:) tepeden tırnağa olacaktı ama maalesef dudağımda uçuk çıkınca kaş bıyık kaldı ama diğer yerlerin hepsi tamam ve normalde çıkmasını istemeyiz ama bu ay merakla çıkmalarını bekliyorum bakalım azalma olacak mı. teşekkürler aycangül
aycangülcüm özel bölgemi verdiğin saatlerde aldırdım sonra da kaşlarımı aldırdım geldim eve yalnız kuaförüm daha çok çıkmamış dedi,kısalar kaldı mecburen biraz daha bekletmem gerektiğini söyledi.mesela benşimdi aldım tam kuaförümün dediği boya gelene kadar beklersem kasımı atlamam lazım aralığın ilk alternatifine kadar beklemem şart olacak.her ay yapmazsam faydası olmaz mı canım?
inşallah uygundur canım..
burada verdiğim saatler zaten genele verilebilecek en iyi saatler..hatta belki bazı arkadaşlarda hiç etkisi olmayacak.gerçek etki için kişiye özel bi takvim çıkarılması gerekir.senin için bugünün yada söz konusu saatin uygun olup olmadığı için de aynı çalışmanın yapılması gerekir.
en azından 30 günlük süre için de en uygun dönemde gidiyorsun.ya da en azından büyüyen ay fazında gitmiyorsun.yani kötü bir zaman dilimine rastlama riski minimum.
kendimden örnek vererek açıklayayım :
ben regl dönemim müsade ettiği sürece tüm fırsatları değerlendiriyorum.çünkü hangisinde ne olacağı belli olmuyor.
bazen (astrolojij bir etkiden diye tahmin ediyorum) "puff" diye yok oluyorlar ve bunun ne zaman olabileceğini bilmiyoruz.yani her ay aynı zaman dilimini kullansak bile aralarında farklar oluyor ve bu etkiler üst üste yaşayamayacağımız etkiler.
bu ihtimali bildiğim ve kaçırmak istemediğim için kısa bile olsalar mevcut olanları alıyorum.ne kadarı bitse o kadarı kar !!!
selam, ben yeni girdim buraya . Biraz kafam karIstI . Bende uygulamak istiyorum. Simdi birdahaki uygun zamanI nezaman ögrenecegim. Her aymI uygun zaman oluyo? hepsini arastIramadIm cünkü cok sayfa var. tsk.
İŞTE EKİM 2011 EPİLASYON TARİHLERİ :)
1.ALTERNATİF
13 Ekim 2011 Perşembe, saat 05:35'ten
15 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 16:14 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
22 Ekim 2011 Cumartesi , saat 18:41'den
24 Ekim 2011 Pazartesi günü saat 17:50'ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..
BU AY SAAT VERMİYORUM !!!
BU NEDENLE AŞAĞIDAKİ HARİTAYI DİKKATE ALMAYIN LÜTFEN !!!
sizden ricam hangi bölgeyi hangi saatte aldığınızı detaylı olarak not almanız !!!
Eki Görüntüle 195081
yöntemimi sizi detaylarla boğmadan anlatacak olursam:
ay dünyayı ve canlıları çeşitli şekillerde etkiler..28 günlük dönümünde her 2,5 günde bir, farklı etkilerle karşımıza çıkar..
küçülen ay fazın da karşımıza çıkan 5 ( 2,5 + 2,5 ) günlük süre ise tüylerimizi olumsuz etkilemekte..
büyükannelerimizin ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin sözünü duyanlar vardır.
ayı tam görmekten kasıt, tüyleri dolunayı görmeden önce almamaktır.onlar dolunaydan yeniaya kadar olan 14 günlük süreyi kullanırlardı..böylece doğru zamanları yakalama şansları olur,tüyleri bizler gibi güçlenmez ve bir süre sonra da tüylerinden kendiliğinden kurtulurlardı..
ben biraz daha detaya girdim ve yukarıda ki bilgiye ulaştım..böylece işi tesadüfe bırakmamış oldum.çünkü bahsedilen 14 günün tamamı şansı büyük ölçüde arttırmış olsa da aynı etkiye sahip değil..
konuyu ilk açtığımda bende onlar gibi düşünüyordum tabi :) hatta daha çok dolunaya odaklanmıştım..sonraki 13 günü alternatif olarak görüyordum..hem araştırmaya hem de denemeye devam ettim..(tabi benimle birlikte buradaki birçok arkadaşımda denedi)
ayrıca yine burada paylaşılan bilgiler de çok işime yaradı..
geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm..
şimdi bu tarihleri sizlerle paylaşıyorum..her ay bu mesajı güncelliyor ve uygun tarihleri yazıyorum..
küçülen ay fazında iki farklı dönemi paylaşıyorum..bunların arası yaklaşık bir hafta..
bu iki ayrı dönemden (yaklaşık 2,5 günlük) kendinize uygun olanı seçip tüylerinizi kökünden alıyorsunuz..(herhangi bir şey sürmenize gerek yok.ancak kullandığınız bir ürün varsa devam edebilirsiniz tabi..)
peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)
nasıl bir etkisi oluyor derseniz?
önce tüylerinizin daha geç yada seyrek çıktığını göreceksiniz..tabi birde kalınlığında ve renginde fark göreceksiniz..belki de bunların hepsini aynı dönemde :)
sonra bazı tüyleri tuttuğunuzda zahmetsizce çıkacak kökünden..bu tüylerle vedalaşın çünkü bir daha orada olmayacaklar :)
bu şekilde en zayıf tüylerinizden başlayarak her ay bir kısmıyla vedalaşacaksınız..
tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin :)
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..
bir de bu yöntemi konuyla ilgili sağlık sorunu (hormonlar gibi) olmayanlar için paylaşıyorum..onlar da uygulayabilir tabi ama bizlerle aynı sonucu alırlar mı ya da alsalar bile kalıcı olur mu bilemiyorum..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..gerekirse yeni bilgiler eklerim..
sevgiler hepinize :)
sonuçları merak eden arkadaşların fikir edinmesi için, ilk günden itibaren yazılan mesajlardan bir derleme yapmaya çalıştım :) 282. sayfada bulabilirsiniz..ve sonraki sayfalarda :)
İŞTE EKİM 2011 EPİLASYON TARİHLERİ :)
1.ALTERNATİF
13 Ekim 2011 Perşembe, saat 05:35'ten
15 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 16:14 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
22 Ekim 2011 Cumartesi , saat 18:41'den
24 Ekim 2011 Pazartesi günü saat 17:50'ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..
BU AY SAAT VERMİYORUM !!!
BU NEDENLE AŞAĞIDAKİ HARİTAYI DİKKATE ALMAYIN LÜTFEN !!!
sizden ricam hangi bölgeyi hangi saatte aldığınızı detaylı olarak not almanız !!!
Eki Görüntüle 195081
yöntemimi sizi detaylarla boğmadan anlatacak olursam:
ay dünyayı ve canlıları çeşitli şekillerde etkiler..28 günlük dönümünde her 2,5 günde bir, farklı etkilerle karşımıza çıkar..
küçülen ay fazın da karşımıza çıkan 5 ( 2,5 + 2,5 ) günlük süre ise tüylerimizi olumsuz etkilemekte..
büyükannelerimizin ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin sözünü duyanlar vardır.
ayı tam görmekten kasıt, tüyleri dolunayı görmeden önce almamaktır.onlar dolunaydan yeniaya kadar olan 14 günlük süreyi kullanırlardı..böylece doğru zamanları yakalama şansları olur,tüyleri bizler gibi güçlenmez ve bir süre sonra da tüylerinden kendiliğinden kurtulurlardı..
ben biraz daha detaya girdim ve yukarıda ki bilgiye ulaştım..böylece işi tesadüfe bırakmamış oldum.çünkü bahsedilen 14 günün tamamı şansı büyük ölçüde arttırmış olsa da aynı etkiye sahip değil..
konuyu ilk açtığımda bende onlar gibi düşünüyordum tabi :) hatta daha çok dolunaya odaklanmıştım..sonraki 13 günü alternatif olarak görüyordum..hem araştırmaya hem de denemeye devam ettim..(tabi benimle birlikte buradaki birçok arkadaşımda denedi)
ayrıca yine burada paylaşılan bilgiler de çok işime yaradı..
geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm..
şimdi bu tarihleri sizlerle paylaşıyorum..her ay bu mesajı güncelliyor ve uygun tarihleri yazıyorum..
küçülen ay fazında iki farklı dönemi paylaşıyorum..bunların arası yaklaşık bir hafta..
bu iki ayrı dönemden (yaklaşık 2,5 günlük) kendinize uygun olanı seçip tüylerinizi kökünden alıyorsunuz..(herhangi bir şey sürmenize gerek yok.ancak kullandığınız bir ürün varsa devam edebilirsiniz tabi..)
peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)
nasıl bir etkisi oluyor derseniz?
önce tüylerinizin daha geç yada seyrek çıktığını göreceksiniz..tabi birde kalınlığında ve renginde fark göreceksiniz..belki de bunların hepsini aynı dönemde :)
sonra bazı tüyleri tuttuğunuzda zahmetsizce çıkacak kökünden..bu tüylerle vedalaşın çünkü bir daha orada olmayacaklar :)
bu şekilde en zayıf tüylerinizden başlayarak her ay bir kısmıyla vedalaşacaksınız..
tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin :)
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..
bir de bu yöntemi konuyla ilgili sağlık sorunu (hormonlar gibi) olmayanlar için paylaşıyorum..onlar da uygulayabilir tabi ama bizlerle aynı sonucu alırlar mı ya da alsalar bile kalıcı olur mu bilemiyorum..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..gerekirse yeni bilgiler eklerim..
sevgiler hepinize :)
sonuçları merak eden arkadaşların fikir edinmesi için, ilk günden itibaren yazılan mesajlardan bir derleme yapmaya çalıştım :) 282. sayfada bulabilirsiniz..ve sonraki sayfalarda :)
Aycangül mrb, öncelikle çok sağol bu güzel ve değerli bilgiler için :)
yalnız ben daha bikaç günlük üyeyim ve bu konuyu şimdi görüyorumtam da adetim biteli bi kaç gün olmuştu kaçırmşm :s ama almam da gerekio artık ?? bi dahaki tarih ne zaman? ve jilet işe yarıo mu, şuanda yurtdışındayım da makine var, o da çok batık yaptığı için gelinceye kadar jilet kullanıyım demiştim..
evet kaçırmışsın...kasım ayında denersin artık...
jilet olmaz canım..ağda veyahut epilasyon aleti..ama aycangül arkadaşımız ağdayı tavsiye ediyor...kökten almak lazım...
nasip..
çok sağol canım :) bu arada kasım ayınınki belli mi, onu nereden bulabilirim, çok sayfa var burda:s
işte bi aya kadar geliorm türkiyeye inş, o zmn ağdacıma devam:)
canım şuan belli değil..topic sahibi arkadaşımız,her ay ilk sayfada güncelliyor..sık sık sayfayı kontrol edersen tarihleri görürsün canım....
aycangülcüm sanırım edebiyat okuyormuşsun, ben de edebiyat mezunuyum sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum. konuyla alakasız oldu ama olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?