normalde kaç günde çıkmaya başlıyor peki ?
arkadaşlar bebek için tedavi görürken lazer yaptırmak sakıncalı mı
gene 1 haftada başlıyodu çıkmaya ama saatlerede uydum neden böyle oldu anlamadım.. ama çıkan yerler tamamen çıkmıyo bazı bölgede var bazı bölgede yok öyle yani
ben 9 aylık hamileyim.. anlayacağınız uzun zamandır hastalanmıyorum.. şu regli sonrası uygun tarih anlayışı yok yani bende.. 13 ekim perşembe saat 13.30 da başladım heryerimi bi güzel temizledim ağdayla.. bugün tam 10 gün oldu, koltuk altımda çıkan kıl değil tüycükleri sayabiliyom o kadar az yani.. az ve incecik, şoklardayım resmen.. aşağıyıda sayacam da göremiyom, ama el yordamıyla kontrol ediyom da bişi yok orda da.. 3- 5 tüycük.. ki ben hamile kalmadan önce ister inanın ister inanmayın, her perşembe heryerimi makineyle alırdım.. her hafta.. evli olunca daha özenli olmak zorundayım ya ondan.. ama emin olun çıkardı da yani bol bol.. hele koltuk altlarımı yazın hergün duştan sonra alırdım hemencik makineyle.. şuan gerçekten inanamıyorum gördüğüm tüylere, renkleri de açık ve incecikler, aynada zaten hiç bişi görünmüyo yakından bakarsan işte bişiler var gibi.. ki bu benim 2. tarih uygulayışım daha.. şimdi ben bayramdan önce doğum yapacam, kasım ayı boyunca malum kanama gırla olur herhal, 9 ayın acısını çıkarır diye düşünüyom.. e ben bu kasım ayı boyunca ne yapacam şuan onu düşünüyom kara kara.. hazır tüylerim incelmişken devam etmek istiyom tarihleri uygulamaya.. ama hastaykende olmaz, neyse hayırlısı sabırla bekleyecem.. belki kasımın son tarihine kadar benim hastalık biter.. :)
kesinlikle ama kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.. bi deneyin sadece, sonucuna inanamıyacaksınız.. deneyin kendiniz görün, zaten yapmıyonuz mu, verilen tarihleri uygulayın.. aycan Allah razı olsun senden.. sen bu kadar insanın duasıyla cenneti garantilersin, şanslı seniiiiiiiiii
yazılanları okuyunca bende kasım ayının tarihlerini bekliyorum. bakalım ne olacak:)
bu yöntemi ilk defa geçen ay uyguladım yarın için de saat aldım kuaföre gidicem.Bu tarihlere uyarak sadece özel bölgeyi aldım,ilk denemede bile özel bölgemde birkaç yerde boşluklar var ve kıl çıkmıyor.ilk denemede böyle bir şeyin olması imkansız gibi gelmişti,belki de psikolojik dedim ama bakıyorum bakıyorum yok vallahi
özellikle aycangül herkesle tek tek ilgileniyorum mesajları es geçmiyor,Allah senden razı olsun..
Yarın için randevu almadım ama saatlerimden önce gidicem işi garantilemek için,olmazsa derim kuaföre beni öne alın saat dilimini kaçırmamam lazım diye,diğer müşteriler tarafından saçım başım yolunmasa bari
hadi bakalım,hayırlı olsun,şifa olsun :)
ilk sayfada verdiğim tarih aralığında yapabilirsin.ancak başlangıç ve bitiş saatlerine çok yakın yapma.malum saat farkımız var..
cevap yazdigin icin tesekkür ederim. avusturya türkiye arasi 1saat var, basta yazdigin derken her ay veriyosun ya o saate ve tarihe göre uygulayacagim degilmi?
işlem tamam
bacaklarımı ağdayla alamadım, o kadar doğru dürüst çıkmamışlardıo yüzden epilasyon mak.na talim ettik.
diğer taraflar ağdayla
teşekkürler aycanımgülüm
Bu aydan pek bir ümitliyim nedense Aycangülcüm bakalım neler olacak ..
Dün komple yaptımBu ikinci ay 'ım olacak . Şuanda pek bir fark göremiyorum . Demek ki daha zamanı var
aycangülüm
13-15 ekimde alacak tüyüm yoktu........22-24 ekimdede regl dönemindeyim.. bende önümüzdeki tarihi bekleyeceğim. ..kasım ayında ilk tarihte.. .zaten hala çokta belli olmuyorlar....
çok mutlu gördüm seni :)
hiç yapmadın mı yani bu ay?
sonuçlar çok güzel,maşallah:) birçoğunuzda da öyle olduğu için artık daha az ziyaret ediyorsunuz beni
sen şimdi eylüldeki epilasyon tarih ve saatini detaylı olarak gönder bakayım bana özelden.ben not defterimi bulamıyorum.evdeki dağınıklık toparlanmadan da çıkmayacak belli ki.
kasımda iyice kurtarayım seni tüylerinden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?