Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Bugün büyük gün denebilir yani:) Herkes işe koyulacak bakalım şifa olsun inşallah...Ben de şimdi dışarı çıkıp ağda çeşitlerinden eve depolayacam Bir saatlik sürede biriyle beceremezsem diğerine geçecem zulalamam lazım ağdaları:)B.. ağda onu beceremezsem sir ağda, onu da beceremezsem çamsakızı.. falan filan diye gidiyor sıralamam

Son düzenleme:
Harikasın aycangülcüm.
Geçen tarihlerde yapmıştım ama o zaman alınamayanlar vardı onları da alayım bugün.

canım en rahatı kartuş şeklinde olanlar.
ben onu kullanıyorum hep..ısıtmak için de eski bir çelik demliği kullanıyorum.5 dakika kaynayınca eriyor zaten.sonra kolayca uyguluyorsun.
daha önce spatulayla yapmaya çalışırdım,eziyetmiş resmen.
kartuşu sadece özel bölgede kullanmak zor..yani bir kısmına uygulanabilir ancak.kalan kısım için de en rahatı eldiven :)

evettttttt...saaatler hazır:)
kolay gelsin :)

Aycangül merhaba..şimdi 1. sayfaya bir göz atıp kendime zaman ayırayım diyordum...saatleri eklemişsin...o zaman bize bu akşam çalışmak düşüyor...yarına düşünüyordum...teşekkürler canım...ben Ekim'in ilk tarihini kullanmadım Eylül ayı güzeldi benim için rahatsız edici durmuyorlar bekleyebildim..inşallah bu ay da güzel sonuçlar alırız...herkese kolay gelsin...sevgiler Aycangül...

slm 3 bölgedeyım aslında yarın yaptırcaktım ama tedaduf konuya baktım saat eklenmıs tanrımm kacırmıyım dedım ve kolarımı evde yaptım kaşcezlerımıde aldım

Eline sağlıkkkk
Teşekkür ederizz ..

güle güle kullan canım,şifa olsun :)

sıhhatler olsun diyorum o zaman :)
sevgiler canım,kucak dolusu :)

ama bu haksızlık ben adet oldum

hay allah..neyse kısmet değilmiş..
ben de son günüm kabul edip yaptım.en son 13 eylülde yapmıştım
her iki alternatifi de kullanabileceğimiz aylar da gelecek inşallah
kasımın kaçında regl olacaksın ?

slm 3 bölgedeyım aslında yarın yaptırcaktım ama tedaduf konuya baktım saat eklenmıs tanrımm kacırmıyım dedım ve kolarımı evde yaptım kaşcezlerımıde aldım

sıhhatler olsun canım..

Tekrar eline sağlık aycangülcüm.
ufak çıkanları hallettim ama daha zor ya, normal olsalar kolay kolay alınıyorlar.

Ben 4. bölgedeyim ama saati kaçırmışım yinede şimdi yapsam olur mu ki?? Birde sanki bn daha önce hiç saat görmemiştim ilk defa denk geldim onu da kaçırdım

Ben 4. bölgedeyim ama saati kaçırmışım yinede şimdi yapsam olur mu ki?? Birde sanki bn daha önce hiç saat görmemiştim ilk defa denk geldim onu da kaçırdım

sabah erken saatlerde yine olur ama kalkıp yapabilir misin bilemiyorum canım..istersen bakarım..

aycangül çok teşekkür ederim. 4. bölgedeyim. saatleri şimdi tesadüfen gördüm. tam tamına denk getirmişim. çok sevindim =)
sonuçları paylaşmak için sabırsızlıkla bekliyorum. =)

merhaba . ilk kez bir konuya yazıyorum öncelikle belirtmek istedim. siteye bu konu başlığı için son haftalarda hep girdim. herkese tek tek cevap verebilmen harika . tebrik ederim seni :) saatleri bugün koyduğunu fark ettim. bir kaç bölgeyi 11buçuk 12 arasında yapmaya çalıştım. yarın da kuaföre gitmeyi düşünüyorum bacaklarım için çünkü kendim alamıyorum (4. bölgedeyim) yarın hangi saatte gitmemi önerirsiniz?

aycangülüm ben geçen ay sana özelden saat aralıklarımı vermiştim bana geri dönmedin de saat vericen mi bana yoksa ilk sayfadakine mi uyayım?

teşekkür ederim canım,elimden geldiğince :)
yarın 14:00 te yapabilirsin 45-50 dakika zamanın olacak,kuaförde bol bol yeter bu süre zaten.
kişisel olarak bakmak lazım yarın senin için uygun mu diye aslında ama madem yarın gidebileceksin,en uygunu bu olur.

aycangülüm ben geçen ay sana özelden saat aralıklarımı vermiştim bana geri dönmedin de saat vericen mi bana yoksa ilk sayfadakine mi uyayım?

canım ben sana mesaj atmıştım..yanılmıyorsam bi soru sormuştum..bende senin bana dönmeni bekledim
bu ay ilk sayfaya göre hareket et artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…