- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Bugün büyük gün denebilir yani:) Herkes işe koyulacak bakalım şifa olsun inşallah...Ben de şimdi dışarı çıkıp ağda çeşitlerinden eve depolayacamBir saatlik sürede biriyle beceremezsem diğerine geçecem zulalamam lazım ağdaları:)B.. ağda onu beceremezsem sir ağda, onu da beceremezsem çamsakızı.. falan filan diye gidiyor sıralamam
Harikasın aycangülcüm.
Geçen tarihlerde yapmıştım ama o zaman alınamayanlar vardı onları da alayım bugün.
evettttttt...saaatler hazır:)
kolay gelsin :)
evettttttt...saaatler hazır:)
kolay gelsin :)
Eline sağlıkkkk
Teşekkür ederizz ..
Aycangül merhaba..şimdi 1. sayfaya bir göz atıp kendime zaman ayırayım diyordum...saatleri eklemişsin...o zaman bize bu akşam çalışmak düşüyor...yarına düşünüyordum...teşekkürler canım...ben Ekim'in ilk tarihini kullanmadım Eylül ayı güzeldi benim için rahatsız edici durmuyorlar bekleyebildim..inşallah bu ay da güzel sonuçlar alırız...herkese kolay gelsin...sevgiler Aycangül...
ama bu haksızlık ben adet oldum
slm 3 bölgedeyım aslında yarın yaptırcaktım ama tedaduf konuya baktım saat eklenmıs tanrımm kacırmıyım dedım ve kolarımı evde yaptım kaşcezlerımıde aldım
Ben 4. bölgedeyim ama saati kaçırmışımyinede şimdi yapsam olur mu ki?? Birde sanki bn daha önce hiç saat görmemiştim ilk defa denk geldim onu da kaçırdım
merhaba . ilk kez bir konuya yazıyorum öncelikle belirtmek istedim. siteye bu konu başlığı için son haftalarda hep girdim. herkese tek tek cevap verebilmen harika . tebrik ederim seni :) saatleri bugün koyduğunu fark ettim. bir kaç bölgeyi 11buçuk 12 arasında yapmaya çalıştım. yarın da kuaföre gitmeyi düşünüyorum bacaklarım için çünkü kendim alamıyorum(4. bölgedeyim) yarın hangi saatte gitmemi önerirsiniz?
aycangül çok teşekkür ederim. 4. bölgedeyim. saatleri şimdi tesadüfen gördüm. tam tamına denk getirmişim. çok sevindim =)
sonuçları paylaşmak için sabırsızlıkla bekliyorum. =)
aycangülüm ben geçen ay sana özelden saat aralıklarımı vermiştim bana geri dönmedin de saat vericen mi bana yoksa ilk sayfadakine mi uyayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?