Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

geçmiş olsun canım..inşallah buna değecek mükemmel bir sonuç alırsın bu ay.

rica ederim canım,hoşgeldinnn :)

ben şimdi ağdaya gitmeyi düşünüyorum dönünce ne sürmemi önerirsin ? hani azaltmaya yardımcı olaraktan :26:

geçkalmışım ama yine de yazayım cevabı.HİÇ BİR ŞEYYYYY :))) hiç gerek yok çünkü :)

elimde olmayan sebeplerle 1. alternatifte yapamamış bulunuyorum
ama inş 2. alternatifte tekrar sahalardayım
bayrama da bi nevi hazırlık olur artık
bu arada iyi olmana, tatilde eğlenmene çok sevindim aycanımgülüm.
maraton başladı desene, inş dopingin sana birsonraki tatile kadar yeter

Ohh ne güzel olmuş Aycangülüm.
Tam bir dinlenme, eğlenme olmuş sana yoğunluk öncesi

Dün gece tesadüf eseri buldum bu topiği. Sabah kalkıp ilk işim okumaya başlamak oldu. Bu saate kadar baya bi sayfa okudum. Sanırım olayı çözdüm :) Çok tüy sorunum yok ama genel olarak büyük bir sorun. Bu ay 2. alternatif te başlıyorum programa. Benim aklıma yattı. Yılllardır regli bitiminde epini yapan biri olarak, bu tarihlerle daha da faydasını göreceğimi düşünüyorum. Teşekkürler Aycangül...Teşekkürler kadınlar kulübü...

Ohh ne güzel olmuş Aycangülüm.
Tam bir dinlenme, eğlenme olmuş sana yoğunluk öncesi

evet çok iyi oldu.ama o nasıl bi yoğunluktur beni karşılayan :)))
valizimi dün açabildim.yarın günübirlik seyahat.çarşamba bi aksilik olmazsa siteyle ilgili işler.perşembe yine seyahat..pöffffff...

hoşgeldinnn
önceki sayfalarda yazdıklarımın bazıları geçerliliğini kaybetmiş durumda ..araştırmalarım devam ettikçe yeni bilgiler geldi doğal olarak..
yani,ilk sayfayı okuduktan sonra,282.sayfadan devam edebilirsin.
gözlerini daha az yormuş olursun böylece :)

arkadaişar en iyisi ağda kafaniz dinç olur bence

bu üstteki arkadaş geçen haftalarda da benzer bir mesaj yazıp kaybolmamışmıydı ?? tabi başka bir isimle..
hemen yakalanıyor

Aycangülüm lazer randevumu aldım ..Kol ve yüzüm için de ayın 22sine hazırlanıyorum nemlendiricilerle Haydin hayırlısı cicişler

canim ben avusturyada yasiyorum....burasi icinde bana bi agda pilani verirmisin? Sevgiler

bende seni seviyorum canım.ne güzel sonuçlar:)
keşke sana da bu ay saat verseydim.yaptın mı ağdanı?[/QUOTE]

çok eğlenmene çoook sevindim canım...
bu arada ağdamı yaptım,ama bikini bölgesinde ruhumu teslim ediyorum sandım((saat istemek hiç aklıma gelmedi yaaa!yine de sağol tatlım

merhaba arkadaşlar...
bu konuya tesadüfen denk geldim ve böyle bi konuyu nasıl kaçırmışım hala anlamış değilim.
elimden geldiğince yorumları okumaya çalıştım ama nafile.. o kadar çok yorum var ki =)
ekim ayını denemek istiyorum ama adetim ekim 4ünde bitti. şimdi 2. alternatif tarihlerden yararlanmam uygun mudur?
bir de haritadaki rakamlar neyi gösteriyor acaba?
ben de aranıza katılıp güzel sonuçlar görmek için sabırsızlanıyorum =)

yaa ekim ayı bana uymuyor ki ama.. 24 ekimde adet olucam çok büyük ihtimal.
ama adetten önce 22 ekimde yada direk 24 ekimde alırsam aynı etki olurmu ki ?

Aycangülüm lazer randevumu aldım ..Kol ve yüzüm için de ayın 22sine hazırlanıyorum nemlendiricilerle Haydin hayırlısı cicişler

hadi bakalım,hayırlı olsun,şifa olsun :)

canim ben avusturyada yasiyorum....burasi icinde bana bi agda pilani verirmisin? Sevgiler

ilk sayfada verdiğim tarih aralığında yapabilirsin.ancak başlangıç ve bitiş saatlerine çok yakın yapma.malum saat farkımız var..

bende seni seviyorum canım.ne güzel sonuçlar:)
keşke sana da bu ay saat verseydim.yaptın mı ağdanı?

çok eğlenmene çoook sevindim canım...
bu arada ağdamı yaptım,ama bikini bölgesinde ruhumu teslim ediyorum sandım((saat istemek hiç aklıma gelmedi yaaa!yine de sağol tatlım [/QUOTE]

demek ruhunu teslim ediyordun..senin prensesin ahı tutmuş olmasın
bu gece de ben yapıyorum..aynı anda yapıyor olacağız,eğlenceli olacak
benim çok canım yanmayacak gibi.zaten bazıları elime geliyor.güçlü olanlar biraz zorlar ama eskisiyle kıyaslanamaz bile..tabi reglimin son günü olması dolayısıyla can çekişebilirim de :)

yaa ekim ayı bana uymuyor ki ama.. 24 ekimde adet olucam çok büyük ihtimal.
ama adetten önce 22 ekimde yada direk 24 ekimde alırsam aynı etki olurmu ki ?

22 ekim yani bu geceyi kullanırsan daha iyi olur.kasımdan itibarende daha uygun günlere devam edersin:)

hoşgeldin canım:)
geç kalmış sayılmazsın,ya hiç görmeseydin
2. alternatif sana uygun..
harita saat verdiğim aylarda işe yarıyor.bu ay vermedim.
aslında vaktim var,bi çalışma yapıp bu gece için saat verebilirim.
her bölgeye numara verdim haritada,buna görede saat veriyorum,eklediğimde anlayabilirsin rahatlıkla.

Ben ayın 20 sinde regl oldum nasıl yapacağım ki epilasyonu canım ya 27 sinde bitecek reglim

istersen diğer ayı bekle canım..10 kasım gibi olur..
bekleyemem dersende reglin bitince yap bu seferlik.sonraki tarihtede çıkanları alırsın.yeniden uzar mı 10 günde en iyi sen bilirsin tabi..

evet bu gece için saat vermeye karar verdim..isteyen uygulayabilir:)
birkaç bölgeyi bazı arkadaşlarım için hazırlamıştım zaten.kalanlarıda hazırlayıp ekleyeceğim hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…