Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

selam kızlar bugün saat 16:15 itibari ile uygun boya gelmiş olan bütün tüyler başarıyla alınmıştır
malum bölgeyi alırken acılar içinde kıvranan ve 3 de alıcam deyipte 2 den sonrasını söyleyemeyen ,bazende 2 günde anca bitiren ben ,toplam 10 dk da işlemi tamamladım hayret ettim kendime yani ,acı ,şişlik yok denecek kadar az ,iyi iş çıkardım bugün

şükür kavuşturana 2 aydır yoktum internete de giremedim tarihlere uyamadım yani
ama bu ay bugün itibariyle bütün işlemler tamam ve baya alıştım diye mi niye bilmem acı minimum bi de incelmişler mi ne
niyeyse pek bi hoşum
aycangul sen harika birisin senin sayende büyük zaferler kazanacağız inşallah

bugün geçti artık en iyisi yarın gündüz gözüyle yapmak,,ne güzel bu ay yine 5inde oldum regl,yani tekrar iki alternatifide kullanabilicem

ne dediğini anlayamadığımdan ötürü özelden soruyorum şimdi

aycangül,
inşallah sağlık gibi herhangi bir problemin yoktur canım,ben de bayağı merak ettim seni...:26:

bu saate kadar hasta hasta ağdayla uğraştım . eskiden çok güzel yapardım.yapmaya yapmaya unutmuşum . bu sefer sir ağda yapayım dedim.yine çok zor oldu .ama yavaş yavaş ustalaşıyorum.olayı kavradım gibi.bu ay inşallah eylül ayından daha iyi sonuç alırız.benim koltuk altı ve bikini bölgesi çok iyi sonuç veriyorda daha bacaklar bir fayda göremedi sanki.

Son düzenleme:
bende bu ay ilk defa aranıza katıldım perşembe gecesi aldım ve ilk defa bikini bölgemi tamamen alabildim çok mutlu oldum emla kremi kullandım ama yinede acı vardı ama buradakilerden okuduğum kadarıyla pes etmedim ve dayandım birde ağda işine başlarsam çok güzel olacak inşallah bir azalmada olur teşekkürler aycangül

ben şimdi ağdaya gitmeyi düşünüyorum dönünce ne sürmemi önerirsin ? hani azaltmaya yardımcı olaraktan :26:

Aycangülümm nerelerdesin ?
Bir şeyin yok değil mi merak ettim seni.

ben de yaa... dünden beri diyorum bu kadar ara vermezdi, sınavları zamanında bile muhakkaak gelir girer bi bakardı die:44:
iinş bi sıkıntı yoktur canımcım! :26:

Sahi Aycangül nerelerdesin inşallah bir sorun yoktur.

aycangül,
inşallah sağlık gibi herhangi bir problemin yoktur canım,ben de bayağı merak ettim seni...:26:

Ayy çok şükür, iyi ol da yeter ki.

üzgünüm sizleri endişelendirdiğim için
aslında gitmeden önce ilk mesajları güncelledim,özel mesajları cevapladım,kişiye özel saatleri hesaplayıp gönderdim.eksik birşey bırakmamak için uyumadım o gece ama en önemli kısmını unutmuşum.haber vermeden yola çıkmışım.sonra da internetim yoktu.
gelince şöyle yüzeysel olarak baktım mesajlara ama çok yorgundum..dünden beri de badana boya işleri..
en kısa zamanda mesajları cevaplayacağım,hatta bu gece için planım bu:)

Çok sevindim problem olmamasına Aycangülcüm.
Nerelere gittin bakalım ?
Eğlendin mi ?

Çok sevindim problem olmamasına Aycangülcüm.
Nerelere gittin bakalım ?
Eğlendin mi ?

önce bodruma gittim.orada çoookkkk eğlendim.arkadaşım evlendi..
sonra istanbula geçtim.3 gün de orada kaldım..sonra tekrar buradayım işte..
şimdii site işleri başlıyor..yeni kayıt..kardeşim geliyor gürcistandan,çokkk özledim..sonra sınavlarım başlıyor((

hoşgeldin canım aramıza :) sevimsiz sorunu cevaplamış zaten ben yokken :)

aycangül

teşekkür ederim.özel mesaj atamıyorum.içimi okudun.
güle güle kullan fundacım :)

eylül ayı tarıhlerı bana hiç ii gelmedi malesef umdugumu bulamadım bı yerde yanlış mı yaptım ki

arkadaşlar çok normal..zaten ilk sayfaya not düşmüştüm bu konuda.ekim ayı yüzümüzü güldürecek bir ay değildi malesef.yine de saat vermeye çalışmıştım..ilk kez böyle oldu.önümüzdeki ay olacağını sanmıyorum..

canım saatleri not almanızı bu yüzden istiyorum işte.çok iyi yada dikkat çekici olumsuz bir durum olduğunda tüm detaylara bakıyorum saatler ve tarihler elimde olursa.bu konuya da bakıyorum zaten.

bende seni seviyorum canım.ne güzel sonuçlar:)
keşke sana da bu ay saat verseydim.yaptın mı ağdanı?

Son düzenleme:

tebrikler :)

seni de tebrik ediyorum canım..kazanacağız tabi ne sandın :)))

bugün geçti artık en iyisi yarın gündüz gözüyle yapmak,,ne güzel bu ay yine 5inde oldum regl,yani tekrar iki alternatifide kullanabilicem

4 ayak üstündesin desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…