- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Aycangülümm nerelerdesin ?
Bir şeyin yok değil mi merak ettim seni.
e yeni tarihler gelmişşşşş
ama benim tüylerim daha nerdeyse hiç çıkmadı kii
(bu arada isim vermek yasak herhalde ama, ağdanızı da şu hani kıllarla tüylerle, saçlarla çok ilgili bir marka var ya baay oxin :82: hah onun sir ağdası var, onunla da alırsanız bi de tarihlere denk geldi mi yemeyin de yanında yatınız efenim yaa)
geldim merak etmeyin..yarın burdayım :)
Aycangülümm nerelerdesin ?
Bir şeyin yok değil mi merak ettim seni.
ben de yaa... dünden beri diyorum bu kadar ara vermezdi, sınavları zamanında bile muhakkaak gelir girer bi bakardı die:44:
iinş bi sıkıntı yoktur canımcım! :26:
Sahi Aycangül nerelerdesin inşallah bir sorun yoktur.
aycangül,
inşallah sağlık gibi herhangi bir problemin yoktur canım,ben de bayağı merak ettim seni...:26:
Ayy çok şükür, iyi ol da yeter ki.
üzgünüm sizleri endişelendirdiğim için
aslında gitmeden önce ilk mesajları güncelledim,özel mesajları cevapladım,kişiye özel saatleri hesaplayıp gönderdim.eksik birşey bırakmamak için uyumadım o gece ama en önemli kısmını unutmuşum.haber vermeden yola çıkmışım.sonra da internetim yoktu.
gelince şöyle yüzeysel olarak baktım mesajlara ama çok yorgundum..dünden beri de badana boya işleri..
en kısa zamanda mesajları cevaplayacağım,hatta bu gece için planım bu:)
Çok sevindim problem olmamasına Aycangülcüm.
Nerelere gittin bakalım ?
Eğlendin mi ?
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım rastlantı sonucu buldum bu sayfayı çok da iyi oldu gördüğümçok faydalı bi bilgi bence. tüm sayfaları okumasam da çoğunu okudum ama ilk başta hiçbişey anlamadım tek anladığım regl dönemi bitiminden sonraki tarihin bize uygun olduğu.ve geçen ay bunu yaptım gerçi tüm bölgeyi aynı zamanlarda yapmadım ama inandığımdan mı bilemiyorum sanki bacaklarımdaki tüyler geç çıktı bu ay da aynısını uygulucam bana verilen ilk tarih uyuyo 13-15 tarihleri arasında yapmayı düşünüyorum yine. fakat hangi bölgeyi hangi tarih ve saatte aldığımızı not etmenin mantığını çözemedim yani ne işe yarıyo onlar? bide 1.bölge 2.bölge vs tarzı yazılar gördüm onlar tam olarak neyi anlatıyo bunları merak ettim aydınlatırsanız sevinirim çok güzel bi paylaşım elinize emeğine yüreğinize sağlık
güle güle kullan fundacım :)aycangül
teşekkür ederim.özel mesaj atamıyorum.içimi okudun.
aycangül ben yaklaşık 1 yıldır regl dönemimin bittiği 2. veye 3. günü yapardım ağdamı ,
internetten öğrenmiştim ve bende çok işe yaradı resmen tüylerim azaldı ve geç çıkmaya başladı ,
(bikini bölgesi hariç ,o bölgeyi reglin bitiminden 1 veya 2 gün sonra ağda yapıyordum birdahaki regl dönemime 2 3 gün kala
(evli olduğum için mecburen)traş bıçağı kullanıyorum)
öyleki bir ay ağda yapıyordum ikinci ay ağda yapmaya gerek duymuyordum,
o derece kısacık uzuyordu ,ayrıca ağdamı evde kendim yapıyordum.
geçen ay verdiğin tarihe uydum ,yalnız ilk gün alamadım ikinci gün aldım tüylerimi şimdi regl im bitti ,
almam gerek fakat sorun şu ki hiç bir fark göremedim ,herşey aynı ,ama genede verdiğin tarihi bekleyeceğim bu ay ,saati tam uygulamadığım için olabilir diye düşündüm ,araştırmaların nasıl gidiyor merak ediyorum eminim bu yöntemin işe yaradığı kadınlar da vardır özellikle yazarsan memnun olurum ,kolay gelsin
eylül ayı tarıhlerı bana hiç ii gelmedi malesef umdugumu bulamadım bı yerde yanlış mı yaptım ki
Aycangül kardeşim malesef benim de eylül ayımın sonuçları istediğim gibi değilAma ağustos çok işe yaramıştı. Neyse bu ay çok güzel sonuçları alırız hepimiz kurtuluruz şunlardan inşallah. Kolay gelsin saygılar :)
aycangül bak aklıma ne geldi, tüy alma tarihi veriyorsun ya o ay hangi burcun ayı ise o burç üzerindeki etkisini araştırsan nasıl bir sonuç çıkar acaba ,
mesela bu ay terazi burcu ayı, terazi burcundaki bayanlar sonucu yazarken özellikle burçlarınıda ekleseler ve değerlendirme yapsan çok merak ettim de
aycangül,
söze nasıl başlasam bilemiyorum..seni Allah çıkardı karşımıza...verdiğin yöntemi 2 kez uyguladım,geçtiğimiz tarihin saatlerini kaçırmıştım sonrasında da üşendim nasılsa kısalar diye..şimdi yeni tarih vermişsin ama inan bana ağdayla bile zor alınabilecek kadar az uzadılar..tam 1 ay hiç dokunmamama rağmen...yani ne yalan söyliyeyim bu kadar çabuk sonuç beklemiyordum...seni seviyorum
selam kızlarbugün saat 16:15 itibari ile uygun boya gelmiş olan bütün tüyler başarıyla alınmıştır
malum bölgeyi alırken acılar içinde kıvranan ve 3 de alıcam deyipte 2 den sonrasını söyleyemeyen ,bazende 2 günde anca bitiren ben ,toplam 10 dk da işlemi tamamladımhayret ettim kendime yani ,acı ,şişlik yok denecek kadar az ,iyi iş çıkardım bugün
şükür kavuşturana 2 aydır yoktum internete de giremedim tarihlere uyamadım yani
ama bu ay bugün itibariyle bütün işlemler tamam ve baya alıştım diye mi niye bilmem acı minimum bi de incelmişler mi ne
niyeyse pek bi hoşum
aycangul sen harika birisin senin sayende büyük zaferler kazanacağız inşallah
bugün geçti artık en iyisi yarın gündüz gözüyle yapmak,,ne güzel bu ay yine 5inde oldum regl,yani tekrar iki alternatifide kullanabilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?