Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım rastlantı sonucu buldum bu sayfayı çok da iyi oldu gördüğüm çok faydalı bi bilgi bence. tüm sayfaları okumasam da çoğunu okudum ama ilk başta hiçbişey anlamadım tek anladığım regl dönemi bitiminden sonraki tarihin bize uygun olduğu.ve geçen ay bunu yaptım gerçi tüm bölgeyi aynı zamanlarda yapmadım ama inandığımdan mı bilemiyorum sanki bacaklarımdaki tüyler geç çıktı bu ay da aynısını uygulucam bana verilen ilk tarih uyuyo 13-15 tarihleri arasında yapmayı düşünüyorum yine. fakat hangi bölgeyi hangi tarih ve saatte aldığımızı not etmenin mantığını çözemedim yani ne işe yarıyo onlar? bide 1.bölge 2.bölge vs tarzı yazılar gördüm onlar tam olarak neyi anlatıyo bunları merak ettim aydınlatırsanız sevinirim çok güzel bi paylaşım elinize emeğine yüreğinize sağlık

Off son 1 hafta çok şükür.
Resmen gün saymaya başladım.
Saat verecek misin Aycangülüm ?
Bu arada karınca yağı deneyen var mı?

Off son 1 hafta çok şükür.
Resmen gün saymaya başladım.
Saat verecek misin Aycangülüm ?
Bu arada karınca yağı deneyen var mı?

Ben kullanıyorum cnm . Orjinalini almıştım 2 şişe . Tam 1 yıldır ağdadan sonra 4 gün akşamları sürüyorum . Bu düzeni hiç bozmadım . Fakat kıl köklerim hala sapasağlam
Sadece geç çıkıyor o da ağdanın etkisinden sanırım . Elimdeki şişe bittikten sonra daha almayı düşünmüyorum .

karınca yağını her yerimde denedim 10 şişe denedim ama hiçbir faydası yok

Ben de almış bulunmuştum, Aycangülün tarihleriyle beraber kullanınca biter belki diye ama ..
Off çok sıkıldım ben bu kıl tüy olayından.
Evli olanlar ne yapıyor ya 1 ay beklenmez de o zaman.

heryere lazer yaptırasım var aslında öyle erkek gibi değil tüylerim başedilebilir türden ama bıktırıcı.kaşımın boş olan yerlerini doldurmak için seneler harcarım ama bıyığım iki günde çıkar.kirpiğim uzasın derim göz çevremde ne kadar kıl tüy varsa uzar kirpik aynı kirpik.kıl işte istediğin yerde çıkmaz istemediğim yerde dolar taşar.

Son düzenleme:

1.bölge 2.bölge diye kastedilen şey şu: aycangül bazen verdiği tarihler içerisinde özel saatler veriyor, ilk sayfada illere göre bölge haritasını ekledi, bölgelere göre özel saatler veriyor, o saatler daha etkili oluyor kıllar üzerinde.
diğer konuya gelince hangi bölgeyi saat kaçla kaç arasında aldığımızı not etmemizin nedeni de şu: diyelim ki bu ay müthiş bi etki gördün, tüylerinde çok azalma oldu ya da tam aksine hiiiiiç fayda görmedin, işte o zaman ağda yaptığımız bu saatleri aycangüle bildiriyoruz, fayda gördüysek bi dahaki ay uygun saat dilimlerini veriyor bize aycangül, fayda görmemişsek o saat dilimlerini kullanmıyoruz bi daha

hımmm tamam anldım canım çok tşk ederim

Ayy kızlar ben eylülde ne yaptım biliyo musunuz?Tarihi bekledim bekledim benim tüyler uzadı,tam alınacak saate yakın gidip ağdayı ısıtayım dedim akıllı ben evde bi kutu ağda var sanıyordum kontrol etmedim bile.Tabi ağdayı elime bi aldım dibi görünüyo nerdeyse o kadar bekle bekle sonuç hüsran.neyse ki genital bölgeyi alabildim bacaklarım için de ertesi gün kuaföre gittim saate uyamadım ama tarihi kaçırmadım iyi ki.Bir de evde kendiniz yapıyosanız ağdayı bilmiyorum marka verebiliyo muyuz ama hani bio... var ya onun sir ağdasını kullandım ilk kullanmada farketti.bi kaç ay kullandım ben sonra yaz döneminde ara verdim jilet kullanmama rağmen yazın bi kaç sefer,baya zayıflama ve azalma var tüylerimde,tarihlerle de birleşince ben etkisini gördüm.

aycangül ben yaklaşık 1 yıldır regl dönemimin bittiği 2. veye 3. günü yapardım ağdamı ,
internetten öğrenmiştim ve bende çok işe yaradı resmen tüylerim azaldı ve geç çıkmaya başladı ,
(bikini bölgesi hariç ,o bölgeyi reglin bitiminden 1 veya 2 gün sonra ağda yapıyordum birdahaki regl dönemime 2 3 gün kala
(evli olduğum için mecburen)traş bıçağı kullanıyorum)
öyleki bir ay ağda yapıyordum ikinci ay ağda yapmaya gerek duymuyordum,
o derece kısacık uzuyordu ,ayrıca ağdamı evde kendim yapıyordum.
geçen ay verdiğin tarihe uydum ,yalnız ilk gün alamadım ikinci gün aldım tüylerimi şimdi regl im bitti ,
almam gerek fakat sorun şu ki hiç bir fark göremedim ,herşey aynı ,ama genede verdiğin tarihi bekleyeceğim bu ay ,saati tam uygulamadığım için olabilir diye düşündüm ,araştırmaların nasıl gidiyor merak ediyorum eminim bu yöntemin işe yaradığı kadınlar da vardır özellikle yazarsan memnun olurum ,kolay gelsin

aycangül bak aklıma ne geldi, tüy alma tarihi veriyorsun ya o ay hangi burcun ayı ise o burç üzerindeki etkisini araştırsan nasıl bir sonuç çıkar acaba ,
mesela bu ay terazi burcu ayı, terazi burcundaki bayanlar sonucu yazarken özellikle burçlarınıda ekleseler ve değerlendirme yapsan çok merak ettim de

aycangül,

söze nasıl başlasam bilemiyorum..seni Allah çıkardı karşımıza...verdiğin yöntemi 2 kez uyguladım,geçtiğimiz tarihin saatlerini kaçırmıştım sonrasında da üşendim nasılsa kısalar diye..şimdi yeni tarih vermişsin ama inan bana ağdayla bile zor alınabilecek kadar az uzadılar..tam 1 ay hiç dokunmamama rağmen...yani ne yalan söyliyeyim bu kadar çabuk sonuç beklemiyordum...seni seviyorum

ben bu ay ilk tarihi kaciriyorum hale regl olmadı cunku. ikinci tarihi de beklersem cok uzun olacak. acaba ben de bunu mu denesem bu ay ne yapsam? iki- uc aydır aycangul un tarihleri ile uygulama yapıyorum. bolgesel olarak hic cikmayan yerle oluyor ve bariz bir azalma da var. o yuzden tarihleri de kacirmak istemiyorum. kafam karisti.

evet evet aynı tavsiyede bende bulunmuştum hatırlarsanız

eylül ayı tarıhlerı bana hiç ii gelmedi malesef umdugumu bulamadım bı yerde yanlış mı yaptım ki

Aycangül kardeşim malesef benim de eylül ayımın sonuçları istediğim gibi değil Ama ağustos çok işe yaramıştı. Neyse bu ay çok güzel sonuçları alırız hepimiz kurtuluruz şunlardan inşallah. Kolay gelsin saygılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…