Off son 1 hafta çok şükür.
Resmen gün saymaya başladım.
Saat verecek misin Aycangülüm ?
Bu arada karınca yağı deneyen var mı?
Ben kullanıyorum cnm . Orjinalini almıştım 2 şişe . Tam 1 yıldır ağdadan sonra 4 gün akşamları sürüyorum . Bu düzeni hiç bozmadım . Fakat kıl köklerim hala sapasağlam
Sadece geç çıkıyor o da ağdanın etkisinden sanırım . Elimdeki şişe bittikten sonra daha almayı düşünmüyorum .
karınca yağını her yerimde denedim 10 şişe denedim ama hiçbir faydası yok
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım rastlantı sonucu buldum bu sayfayı çok da iyi oldu gördüğümçok faydalı bi bilgi bence. tüm sayfaları okumasam da çoğunu okudum ama ilk başta hiçbişey anlamadım tek anladığım regl dönemi bitiminden sonraki tarihin bize uygun olduğu.ve geçen ay bunu yaptım gerçi tüm bölgeyi aynı zamanlarda yapmadım ama inandığımdan mı bilemiyorum sanki bacaklarımdaki tüyler geç çıktı bu ay da aynısını uygulucam bana verilen ilk tarih uyuyo 13-15 tarihleri arasında yapmayı düşünüyorum yine. fakat hangi bölgeyi hangi tarih ve saatte aldığımızı not etmenin mantığını çözemedim yani ne işe yarıyo onlar? bide 1.bölge 2.bölge vs tarzı yazılar gördüm onlar tam olarak neyi anlatıyo bunları merak ettim aydınlatırsanız sevinirim çok güzel bi paylaşım elinize emeğine yüreğinize sağlık
1.bölge 2.bölge diye kastedilen şey şu: aycangül bazen verdiği tarihler içerisinde özel saatler veriyor, ilk sayfada illere göre bölge haritasını ekledi, bölgelere göre özel saatler veriyor, o saatler daha etkili oluyor kıllar üzerinde.
diğer konuya gelince hangi bölgeyi saat kaçla kaç arasında aldığımızı not etmemizin nedeni de şu: diyelim ki bu ay müthiş bi etki gördün, tüylerinde çok azalma oldu ya da tam aksine hiiiiiç fayda görmedin, işte o zaman ağda yaptığımız bu saatleri aycangüle bildiriyoruz, fayda gördüysek bi dahaki ay uygun saat dilimlerini veriyor bize aycangül, fayda görmemişsek o saat dilimlerini kullanmıyoruz bi daha
aycangül ben yaklaşık 1 yıldır regl dönemimin bittiği 2. veye 3. günü yapardım ağdamı ,
internetten öğrenmiştim ve bende çok işe yaradı resmen tüylerim azaldı ve geç çıkmaya başladı ,
(bikini bölgesi hariç ,o bölgeyi reglin bitiminden 1 veya 2 gün sonra ağda yapıyordum birdahaki regl dönemime 2 3 gün kala
(evli olduğum için mecburen)traş bıçağı kullanıyorum)
öyleki bir ay ağda yapıyordum ikinci ay ağda yapmaya gerek duymuyordum,
o derece kısacık uzuyordu ,ayrıca ağdamı evde kendim yapıyordum.
geçen ay verdiğin tarihe uydum ,yalnız ilk gün alamadım ikinci gün aldım tüylerimi şimdi regl im bitti ,
almam gerek fakat sorun şu ki hiç bir fark göremedim ,herşey aynı ,ama genede verdiğin tarihi bekleyeceğim bu ay ,saati tam uygulamadığım için olabilir diye düşündüm ,araştırmaların nasıl gidiyor merak ediyorum eminim bu yöntemin işe yaradığı kadınlar da vardır özellikle yazarsan memnun olurum ,kolay gelsin
Ayy kızlar ben eylülde ne yaptım biliyo musunuz?Tarihi bekledim bekledim benim tüyler uzadı,tam alınacak saate yakın gidip ağdayı ısıtayım dedim akıllı ben evde bi kutu ağda var sanıyordum kontrol etmedim bile.Tabi ağdayı elime bi aldım dibi görünüyo nerdeyseo kadar bekle bekle sonuç hüsran.neyse ki genital bölgeyi alabildim bacaklarım için de ertesi gün kuaföre gittim saate uyamadım ama tarihi kaçırmadım iyi ki.Bir de evde kendiniz yapıyosanız ağdayı bilmiyorum marka verebiliyo muyuz ama hani bio... var ya onun sir ağdasını kullandım ilk kullanmada farketti.bi kaç ay kullandım ben sonra yaz döneminde ara verdim jilet kullanmama rağmen yazın bi kaç sefer,baya zayıflama ve azalma var tüylerimde,tarihlerle de birleşince ben etkisini gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?